Showtime Homeland - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1x8

Bu bölümde aksiyonu, hem dramı fazlasıyla yerindeydi. vallahi çok güzeldi.:)

Dizi resmen ters köşe yaptı, Brody'in tam suçsuz olduğuna inanırken o nasıl bir sondu öyle.:)

Brody'in neden bu kadar Abu Nazir'e sevgi duyduğunu yeterince işlemediler. Tamam 8 sene boşlukta kaldım onu sevdim dedi ama anlamadım. Madem müslüman oldu bu nasıl müslümanlıktır ki eşini gidip aldattı, alkol içiyor... hani radikal islamcısın sen teröristsin inancın oldukça katı olmalı.:)

Brody ve jessica evliliklerini kurtarmaya çalışsalarda, Mike ile jessica yengenin duygusal bir aşk yaşadıkları da ortada.:)

9/10

1x9

Yer yer sıkıcı bulduğum yerler yok değildi ama genel olarak iyiydi.:)

Taraf değiştiren ABD askeri camiyi biliyormuş, arka çıkış kapsından kaçıp FBI ekiplerini atlatmış. Camiyi hiç bulaştırmasalardı bu işlere iyiydi.:(

Brody'nin nasıl müslüman olduğunu, nasıl onlarla bağ kurduğunu öğrenmiş olduk.:X

Abu Nazir'in yaşadığı yere yapılan saldırı sonucu ölen oğlu İssa ve diğer ölen insanların intikamını almak istiyorlar.:X

8/10

1x10

İlk kısmı biraz sıkıcıydı ama ikinci kısımda hızla yükselişe geçti. :)

Önce Brody'den şüphelendik, sonra masum olduğu ortaya çıktı, ardından Abu Nazir'le konuşturarak ters köşe yaptılar. hükümet içindeki köstebek Saul olabilir mi acaba? Bize onu inandırmaya çalışıyorlar, önceki bölümlerde öyle ters köşeler oldu ki neye inanacağımızı şaşırdık.:)

8,5/10

1x11

Sezon finaline 1 bölüm kala sağlam bir bölüm izledik.:)

Carrie'ye çok üzüldüm zaten perişandı daha da kötü hale geldi.:(

Saul, Carrie'nin hastalığı olduğunu öğrendi.:X

Brody o bombayı başkasına mı giydirecek yoksa kendi mi giyecek bakalım göreceğiz.:X

Brody'in davranışları Dana'nın şüphelenmesi olaylara dahil olacakmış hissi verdi.:X

8,5/10

1x12

Bir dizi değilde sanki bir sinema filmi izledim, süreside yaklaşık 90 dakikaydı.:)

Brody'nin bombayı patlatmaya niyetlendiği sahne müthişti. Aslında beklentim Brody'nin sığınakta Allah-u Ekber çekip bombayı patlatmasıydı. bir an öyle bir şey olacak sandım tüylerim diken diken oldu izlerken. ama olmadı.:)

Carrie'ye olanlardan inanılmaz etkilendim, Unutmadan Carrie'nin o hale gelmesine Brody sebep oldu.:(

İkinci sezonuyla işler çok daha karmaşık hale gelecektir, Başkan yardımcısı hakettiği cezayı nasıl görecek bakalım.:)

9,5/10

homeland a nihayet başlayabildim
1x1 ve 1x2 tamamdır
akıcı heyacanlı gerilim dolu güzel bir başlangıç yaptı dizi ayrıca dizide tam benlik sahnelerde mevcut özellikle bu açıdan jessica bir harikaydı :)
carrie karakterini oynayan claire danes mükemmel oynuyor nicholas brody i oynayan vatandaşta çok iyi oynuyor, oyuncular çok iyi konu bana soğuk gelen bir konu, ama heyecanı bol ve merak duygusunu körükleyen sahneler bolca olduğu için devam edeceğim diziye,

@sürgünüm @Forumdash @OzaN

Bi @destere başlayamadı şu diziye :T

Sevindim başlamana @sürgünüm :X Bu arada sen Madmen izliyormuydun? destere adam arıyor yorumlaşacak :X
bir hafta içinde @sürgünüm e yetişirim :)

Son düzenleme:
1x1 ve 1x2 tamamdır
akıcı heyacanlı gerilim dolu güzel bir başlangıç yaptı dizi ayrıca dizide tam benlik sahnelerde mevcut özellikle bu açıdan jessica bir harikaydı :)
carrie karakterini oynayan claire danes mükemmel oynuyor nicholas brody i oynayan vatandaşta çok iyi oynuyor, oyuncular çok iyi konu bana soğuk gelen bir konu, ama heyecanı bol ve merak duygusunu körükleyen sahneler bolca olduğu için devam edeceğim diziye,

Bence çoook seveceksin ilk sezonu :X

1x1 ve 1x2 tamamdır

Beğenmene sevindim. O kadar tavsiye etmemiz boşa gitmeyecek anlaşılan. :D

1x3
1x4
bölümleri izledim heyecan ve gerilim devam ediyor üstüne üstelik birde benlik sahneler bolca var diziye kalite katıyor o sahneler işin kreması :)
brody nin karısı jessica muhteşem bişey onun yanında birde ajan olarak kullandıkları lynne reed varki oda bir harika :) yalnız
öldürdüler kadını :)
carrie de umarım yakın zamanda kaliteli oyunculuğunun yanında görsel bir şölen sunar biz değerli izleyenlerine :)

ajanlık yapan fahişeyi öldürmeleri kötü oldu ben onun sahnelrinin devam etmesinden yanaydım, yalnız kadının öldürülmsinde prens farid in katkısı yok sanırım...
carrie brody nin evini BBG evine çevirmişti ama kameraları sökmek zorunda kaldı hiçbir ipucuda bulamadı ama yılmadan takibe devam ediyor,
demekki başarılı ajanlık için şüphe şart biraz paranoyak olmak lazım :)
jessica nın soyunmasını isteyipte ona bakarak mastırbastır yapan brody malın teki, o sahne öyle boşa harcanacak bir sahnemidir ?

Kaçtasın??? yetişirsin yeni sezona zaten:X (yada umarım:X)
çok hızlı gitmiyorum diğer dizilere zaman kalmaz :)

1x5. bölüm
çok güzel bir bölümdü heyecanı yüksek bir bölümdü..
afzal hamid adlı arabın yakalanıp abd ye getirilip sorgulandığı sahneler güzeldi işkence metoduda bayağı ilginçti uyuyakaldığı an iğrenç bir müzik sesiyle adamı zıplatarak isim listesi aldılar afzal hamidden :)
afzal hamidin brody ile görüştürülmesi çok saçmaydı yani CİA gibi öküz altında buzağı arayan bir kurumun sorguya brody i alması olmadı :) sanırım hamidin kendisini öldürmesi için usturayı oraya brody yerleştirdi

her dizi başlangıcında carrie nin I can't diyişini seviyorum :)

1x6. bölüm

yine güzeldi bölüme damgasını vuran sahne
carrie ile brody nin içip içip arabada seviştikleri sahneydi ,
carrie nin brody e yalan makinasına girmeden önce sorulacak soru hakkında bilgi vermesi brody nin işine geldi ,
brody, usta ajan saul un yapamadığını yapıp yalan makinasından temiz çıktı, çok soğukkanlı vatandaş.. ama carrie nin eşinizi aldatınızmı sorusunu sordurtması ve brody nin verdiği hayır cevabı şüpheleri üstüne çekti :)
brody nin karısıyla ilişkisi olan mike la kapıştıkları yerde ilginçti özellikle sakat vatandaş ortalığı karıştırdı :)

1x7. bölüm
güzel bir bölümdü sevişme büzüşme kısımları sıkıcıydı ..

carrie nin daha profesyonel olması gerekirdi , duygularını fazla karıştırdı işine , brody den laf alacağım derken brody karşısında kendisi açık vermeye başladı özellikle çay konusunda kırdığı pot yenilir yutulur cinsten değildi
ilk başta carrie nin sarhoş numarası yaptığını düşünüyordum ama gerçekten sarhoş oldu sanırım

aileen ve saul un meksikadan abd ye araba yolculuğu ilginçti, saul kadını konuşturmayı başardı
paul walker ın yaşadığınıda öğrenmiş olduk demekki brody öldürmemiş ?

1x8. bölüm
durgun bir bölümdü sona doğru heyecan arttı
duygu yüklü sahneler bu bölümde saul ve mira arasındaydı
carrie brody arasına kara kediler girdiysede birbirlerine ilgi duyuyorlar bu belli hatta carrie çok belli ediyor
görünürde brody ile karısı jessica arasında düzelme var gibi ama sanırım ilerki bölümlerde bozulacak
walker ı karısını kullanarak yakalama çabası fiyaskoydu iki vatandaş boşuna öldü
son sahnede brody sanıldığı kadar masum olmadığını göstermiş oldu arap vatandaşın evine girip onu tehdit ederken çok şeyler bildiği ve bir işler çevirdiği kesinleşmiş oldu bence ..

1x9
orta halli bir bölümdü

abu nazirle brody nin arasındaki ilişkiyi net öğrenmiş olduk
brody i tekrar yakalayıp hırpaladıkları iğneyle uyuşturdukları kısımda brody nin zamanında abu nazir in oğlu issa ya ingilizce öğrettiğini zamanla çocuğu çok sevdiğini ve onun amerikan bombardımanında ölmesi üzerine abu nazirle ortaklığa gittiğini öğrendik .. ama bana mantıklı gelmedi sadece böyle bir sebepten dolayı yıllarca işkence gördüğü vatandaşın safına geçmiş olması pekte mantıklı bir sebep olmadı ..
issa adlı çocukla alakalı geriye dönüş sahneelri sıkıcıydı tüm dizilerde geriye dönüş sahnelerini sevmem ..abu nazir brody e kendisine gelen teklifi kabul etmesini söyledi brody de kabul edecek ve abd başkan yardımcısının yanında kendine yer açacak gibi bundan sonra daha çok bilgi akışı sağlayacaktır brody ..

1x10. bölüm

özellikle bölüm sonuna doğru heyecan doruktaydı

al zahrani adlı eşçinsel suudi diplomatı köşeye sıkıştırma çabaalrı güzeldi
ama planladıkları gibi gitmedi işler walker bunları tuzağa düşürdü ava giden avlandı :)
içerden birileri walker a haber uçuruyor ama kim ? brody olamaz çünkü haberi yoktu tuzaktan
carrie aşık olmuş brody e her halinden belli, brody başkan yardımcısından gelen teklifi kabul etmeden önce carrie ile buluşmak isteyince carrie makyaj yapıp kendini olaya hazırladı ama işler umduğu gibi gitmedi. kadın zeki ama çok duygusal işe aşk karıştırıyor her an açık verebilir:)