Showtime Homeland - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yok artık dizinin altyazısı 6 saat önce çıkmış. Sanırım Walking Dead'den bile önce. Bilseydim indirir izlerdim şimdi. eyldz aştı kendini. :D

S03 B09 izledim.
Brody reyiz sonunda geldi. Adam çok kötü haldeydi. Adam altına hacet giderdi yaa :T: Diziyi o kadar gerçekçi yaptılar ki insan bir karaktere bu kadar üzülür.
Dana ile Brody'nin sahneleri iyiydi. Dana'ya onca laf ettik ama kız oynuyor:X Brody'nin tekrar adı temize çıktığında bakalım bizim "Dana" kızımız napacak:F Haa bu arada acaba Brody o kağida yazı yazdımı merak ettim(b)
Bebek konusu hala gizemini koruyor. Saul reyiz'in karısının kendisini boynuzladiğini cümle alem biliyor artık:bağır: Boşanırlar umarim.Bu arada Saul'un CİA'nın başina geçecek olan adamı çok güzel ekarte edip başa Saul geçer:A

Yok artık dizinin altyazısı 6 saat önce çıkmış. Sanırım Walking Dead'den bile önce. Bilseydim indirir izlerdim şimdi. eyldz aştı kendini. :D
Evet dün sabah 10'da başka bişeyin altyazısı için gittiğimde anasayfada türkçe yazısını görünce "oha" dedim :F Sanırım onlar sabahlamişlardir:F

3x9'u izledim.

Kanımca sezonun en iyi bölümüydü.

Saul reyis ile başlamak lazım. Adamda zeka patlaması yaşanıyor son birkaç bölümdür. Yine planlar planlar. :)

Damian Lewis'in bu bölümdeki oyunculuğu için söylenecek tek şey var: "abii çok iyi ya". Sırf bu bölümdeki performansla Emmy ve Golden Globe adaylığını garantiledi bence. 5-10 bölüm ortalarda gözükmemesinin önemi yoktur bence. :):)

Dana'yı ben de övecektim oyunculuk anlamında gerçekten hakkını veriyor rolünün.

Brody'i nasıl aklayacaklarını merakla bekliyorum. Tahran'da aksiyon dolu bölümler bizi bekliyor. :)

Saul'ün senatörden sadece süre istemesi kendine güveninin göstergesi. Doğru yoldan baştaki kişi olmak istiyor anlaşılan. Karısıyla ayrılmaları gerektiğine katılmıyorum bence ayrılmamalılar. :)

Puanım: 9.5/10

3x9'u izledim.

Kanımca sezonun en iyi bölümüydü.

Saul reyis ile başlamak lazım. Adamda zeka patlaması yaşanıyor son birkaç bölümdür. Yine planlar planlar. :)

Damian Lewis'in bu bölümdeki oyunculuğu için söylenecek tek şey var: "abii çok iyi ya". Sırf bu bölümdeki performansla Emmy ve Golden Globe adaylığını garantiledi bence. 5-10 bölüm ortalarda gözükmemesinin önemi yoktur bence. :):)

Dana'yı ben de övecektim oyunculuk anlamında gerçekten hakkını veriyor rolünün.

Brody'i nasıl aklayacaklarını merakla bekliyorum. Tahran'da aksiyon dolu bölümler bizi bekliyor. :)

Saul'ün senatörden sadece süre istemesi kendine güveninin göstergesi. Doğru yoldan baştaki kişi olmak istiyor anlaşılan. Karısıyla ayrılmaları gerektiğine katılmıyorum bence ayrılmamalılar. :)

Ayrılsınlar ya Saul daha iyilerine layık:)

3x10'u izledim.
Sezon finaline yaklaşırken heyecan artmaya başladı yine. Fakat bu heyecanlı bölümde bile yer yer sıkıldığım kısımlar oldu. :(
8.5/10 vereceğim o nedenle. :)

Brody reyis yaptı yine yapacağını. Carrie'nin çocuk da onunmuş artık kesin gibi. Telsizde söylemesini bekledim Carrie'nin ama söylemedi iyi de yaptı.
Bir sonraki bölüm yine heyecan dorukta olacak gibi gözüküyor. :)

S03 B010 izledim
Aslında bende yer yer sıkıldım yalan yok 8.5'da vermem 7.5'dan 8 belki diyorum:XYorumlayacak bişey bulamıyorum sadece tek diyebileceğim yer "o telsiz olayını bende bekledim" @OzaN :( ama bişey demedi.

3x11'i izledim.

Sezonun en iyi bölümlerinden biriydi şüphesiz.

Ters köşe üstüne ters köşe yaptılar. Hangi tarafta olduğuna dair sürekli gelgit yaşadım.

Neyse ki korktuğum olmadı.

Sezon finali de muhteşem olacak gibi gözüküyor. :)

S03 B11 izledim;
Kesinlikle sezonun en iyi bölümüydü:X Acayip gerildim izlerken. Ben bu bölüme 9.9 bile veririm çok iyi bölümdü. Özellikle son sahne:X
Brody'nin Abu Nezir'e karşi hala bişey hissetmesi (ki bence hala hissediyor) diğer taraftan CİA'ye çalişmasını ustalıkla oynadı Brody reyiz:)

Abu Nazir'in karısı Brody ile konuşmasında Allah Allah diyip en son kapı eşiğinde "oh my god" demesi beni kopardi. Dizinin bir orasına olur veremedim:X Birde takoz reyizi görmeyli uzun zaman olmuştu:F (Nokia 5110) :F @OzaN

dipnot sorusu: Carrie'nin karnı ne tez büyüdü? Tahran'a gitme süresi ne kadar zamanda oldu? CiA bürosundayken karnı belirgin değildi. Tahrana gitti kadın bir gecede gaz olmuş gibi şişmiş:X

Haftaya sezon finaliymiş:T Bölüm (tüm sezonlara göre) imdb'de 9.3 ile zirve:X

Son düzenleme:
S03 B11 izledim;
Kesinlikle sezonun en iyi bölümüydü:X Acayip gerildim izlerken. Ben bu bölüme 9.9 bile veririm çok iyi bölümdü. Özellikle son sahne:X
Brody'nin Abu Nezir'e karşi hala bişey hissetmesi (ki bence hala hissediyor) diğer taraftan CİA'ye çalişmasını ustalıkla oynadı Brody reyiz:)

Abu Nazir'in karısı Brody ile konuşmasında Allah Allah diyip en son kapı eşiğinde "oh my god" demesi beni kopardi. Dizinin bir orasına olur veremedim:X Birde takoz reyizi görmeyli uzun zaman olmuştu:F (Nokia 5110) :F @OzaN

dipnot sorusu: Carrie'nin karnı ne tez büyüdü? Tahran'a gitme süresi ne kadar zamanda oldu? CiA bürosundayken karnı belirgin değildi. Tahrana gitti kadın bir gecede gaz olmuş gibi şişmiş:X

Haftaya sezon finaliymiş:T Bölüm (tüm sezonlara göre) imdb'de 9.3 ile zirve:X
Daha da iyi bölümleri vardı sanki 9.3 alacak kadar. Yani bu bölüm 9.3 puanı hakediyor da daha fazlasını hakeden bölümleri de olmuştu. :D

"Oh my god" olayına dikkat etmedim, iyiymiş. :D

Carrie'nin karnına da pek dikkat etmedim. Bir hafta atladılar galiba orada büyümüştür. :D

Daha da iyi bölümleri vardı sanki 9.3 alacak kadar. Yani bu bölüm 9.3 puanı hakediyor da daha fazlasını hakeden bölümleri de olmuştu. :D

"Oh my god" olayına dikkat etmedim, iyiymiş. :D

Carrie'nin karnına da pek dikkat etmedim. Bir hafta atladılar galiba orada büyümüştür. :D
Evet bi hafta zaman atlması oldu ama Brody'nin Tahran'a kendini kabul ettirme kararını verdiği zamanda olmuştu. Karnını ise Saul ile Carrie'nin (sanırım) ilk telefon görüşmesinde gösterdiler:X

Oylamada sanırım şimdilik az kullanıcı vardı ilerde düşer mi bilmem ama 10 olmasada 9.5'luk hak ediyordu bu bölüm:X

Evet bi hafta zaman atlması oldu ama Brody'nin Tahran'a kendini kabul ettirme kararını verdiği zamanda olmuştu. Karnını ise Saul ile Carrie'nin (sanırım) ilk telefon görüşmesinde gösterdiler:X

Oylamada sanırım şimdilik az kullanıcı vardı ilerde düşer mi bilmem ama 10 olmasada 9.5'luk hak ediyordu bu bölüm:X
Bebek birden büyümüş olabilir fazla takılmamak lazım. :D

Onu bırak Brody reyisi nasıl kurtaracaklar oradan? :D

Bebek birden büyümüş olabilir fazla takılmamak lazım. :D

Onu bırak Brody reyisi nasıl kurtaracaklar oradan? :D
Carrie yetişir imdadına :X Heralde o odada gizli bi kapı vardır(b) Yada Javadi de aynı binada Carrie ona telefon açar hemen :A Carrie üzerinden giderler işte:A

Carrie yetişir imdadına :X Heralde o odada gizli bi kapı vardır(b) Yada Javadi de aynı binada Carrie ona telefon açar hemen :A Carrie üzerinden giderler işte:A
Adamları kapıda bekliyordu adamın. :(

Javadi ve Carrie'nin dahil olacağı kesin gibi ama nasıl. Bir de adamı Brody'nin öldürdüğünü duyuracaklar mı nasıl öldü sanacaklar? Bunlar hep soru işareti. :D

Adamları kapıda bekliyordu adamın. :(

Javadi ve Carrie'nin dahil olacağı kesin gibi ama nasıl. Bir de adamı Brody'nin öldürdüğünü duyuracaklar mı nasıl öldü sanacaklar? Bunlar hep soru işareti. :D
Javadi'yi tanıyorlar Javadi'nin odaya girmesi kolay olurda çıkması nasıl olur bilmiyorum:X Benim izlediğim ripte fragman yoktu:( Heycan kaçmasın diye de araştirmadım:A Sen izledin mi:X

S03 B12 izledim

Off çok üzücü bitti:( İzlemem daha derken çokta sevindirici bi tüyoyla yine yeni sezonu bekliyorum:X
Brody'i astılar vinçle :( Son bir kez olsun Carrie'yi görmek için etrafa bakarken ki hali çok kötüydü:( Hüzünlü bi bitiş hazırladılar ama biz türkler için sevindirici bir olay oldu Carrie İstanbul'a atandı:oley: İstanbul'u artık tüm dünya görür:X Seneye en merakla beklediğim dizi olacak muhtemelen:X
Bu arada Carrie acaba çocugu (üvey) kardeşleriyle taniştiracak mı??

3x12 (Sezon Finali)

Son zamanlarda izlediğim en tırt dizi bölümüydü. Neresine kızmaya başlayım bilmiyorum ama her yönden çok kötüydü.

Devamı spoilerda yorumlayım, çok ağır spoiler içerir.

Brody'nin öldürülmesini hiç beklemiyordum. Aslında düşününce mantıklı Brody'nin dizide pek işi kalmadı ama yine de bu şekilde böyle bir ölüm hiç beklemiyordum. Normalde sevdiğim bir ana karakteri aniden öldürdüklerinde üzülürüm hatta gözümden yaş bile gelebilir ama bu bölümde duygulandırmadı bile. Bölüm o kadar kötü bir tempoda ilerledi ki ne heyecanlandım ne duygulandım sıkıldım adeta böylesine bir bölümde.

4 ay sonrasına bir kere geçmeleri bence hataydı. Gelecek sezona bırakmaları gerekirdi ama hadi yaptınız diyelim böyle mi olmalıydı? Sanki Brody ölmemiş gibiydi. Saul CIA'den atılmış, Carrie hiçbir şey olmamış gibi hayatına ve CIA'deki görevine devam ediyor. Resmen skandal. Kapatmamak için zor tuttum kendimi. Kaç dakika kaldığına baka baka zor da olsa bitirdik bölümü.

Bu kadar olumsuz şeyin yanında tek olumlu gözüken şey Carrie'nin İstanbul'a gelmesi ve İstanbul'da da büyük ihtimal çekimlerin yapılacak olması ama bu noktadan sonra ne kadar ilgimi çeker şüpheliyim.

Şu an dizi iptal olsa gram üzülmem aksine sevinirim ama onayı çoktan almıştı bile. Altın Küre'de aday olamamayı haketmiş onu da gördük. Emmy falan bundan sonra zor görür. :)

Yine izlemeye devam ederim ama How I Met Your Mother'da olduğu gibi başladık bitirelim bari zihniyetinden dolayı olacak muhtemelen. İnşallah gelecek sezon son sezon olur.

Bu arada yapımcıyla röportajı okudum. Jessica ve Dana ana kadrodan çıkmışlar. Fakat konuk oyuncu olarak gelebilirlermiş. Brody'nin flashbacklerde vs çıkma ihtimali de düşükmüş. İstanbul'u harika bir şehir olduğu için seçmişler ve kesin olmasa da İstanbul'da çekim imkanları varmış. Saul dizide kalmaya devam edecekmiş ama CIA dışından destek olacakmış.

Puanım: 4/10

Diziye verdiğim genel puanı da 10'dan 9'a düşürdüm. :)

Forum İstatistikleri

Konular
171,866
Üyeler
8,462
Son Üye
erco