Brody'nin öldürülmesini hiç beklemiyordum. Aslında düşününce mantıklı Brody'nin dizide pek işi kalmadı ama yine de bu şekilde böyle bir ölüm hiç beklemiyordum. Normalde sevdiğim bir ana karakteri aniden öldürdüklerinde üzülürüm hatta gözümden yaş bile gelebilir ama bu bölümde duygulandırmadı bile. Bölüm o kadar kötü bir tempoda ilerledi ki ne heyecanlandım ne duygulandım sıkıldım adeta böylesine bir bölümde.
4 ay sonrasına bir kere geçmeleri bence hataydı. Gelecek sezona bırakmaları gerekirdi ama hadi yaptınız diyelim böyle mi olmalıydı? Sanki Brody ölmemiş gibiydi. Saul CIA'den atılmış, Carrie hiçbir şey olmamış gibi hayatına ve CIA'deki görevine devam ediyor. Resmen skandal. Kapatmamak için zor tuttum kendimi. Kaç dakika kaldığına baka baka zor da olsa bitirdik bölümü.
Bu kadar olumsuz şeyin yanında tek olumlu gözüken şey Carrie'nin İstanbul'a gelmesi ve İstanbul'da da büyük ihtimal çekimlerin yapılacak olması ama bu noktadan sonra ne kadar ilgimi çeker şüpheliyim.
Şu an dizi iptal olsa gram üzülmem aksine sevinirim ama onayı çoktan almıştı bile. Altın Küre'de aday olamamayı haketmiş onu da gördük. Emmy falan bundan sonra zor görür.
Yine izlemeye devam ederim ama How I Met Your Mother'da olduğu gibi başladık bitirelim bari zihniyetinden dolayı olacak muhtemelen. İnşallah gelecek sezon son sezon olur.
Bu arada yapımcıyla röportajı okudum. Jessica ve Dana ana kadrodan çıkmışlar. Fakat konuk oyuncu olarak gelebilirlermiş. Brody'nin flashbacklerde vs çıkma ihtimali de düşükmüş. İstanbul'u harika bir şehir olduğu için seçmişler ve kesin olmasa da İstanbul'da çekim imkanları varmış. Saul dizide kalmaya devam edecekmiş ama CIA dışından destek olacakmış.