Showtime Homeland - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S03 B06 İzledim

Brody reyiz bu bölümde yoktu😕 Kaç bölüm geçti adam yok dizide. Nasıl bir senaryo hazırlıyorlar ki başrolün birisi yok(b)Brody için günleri bölümleri sayar olduk:X

Şok Şok Şok!!! Bu bölüm için Carrie'ye "Carrie bacım n'aptın sen? Bunun günahıyla yatacak yerin yok" diyesim var :F 2-3 anlarim ama o kadarınıda değil😱 Çekmeceyi mezarlık niyetine kullanıyor kadın:F Dexter bile kurbanlarının kanını gizli bi bölmede saklıyordu:bağır:

Dana'nın ergenik sorunlari zirve yaptı ve inş çıkmıştır:T:

Uzun bir aradan sonra nihayet 3. bölüm ile geri dönüş yaptım. Bir de baktım ki 6. bölüm bile çıkmış. Bu durum aslında sevindirici kenarda izlenebilecek Homeland bölümleri bulunması güzel. :):) 8. bölüme kadar günceli yakalarım. :)

Bölüm IMDb'de çok düşük puan almış 7.3 ile ama ben çok sevdim. Bu sezonun en iyi bölümüydü bence. Brody reyisi özlemişim. Esme'yi çok sevdim, çok da güzelmiş. İnşallah kalıcıdır. Spoiler yememek için IMDb'deki profiline bile bakmadım kızın. @Forumdash sakın spoiler verme bu konuda veya başka konuda. :D

Çok ağır bir bölümdü belki ama bence çok başarılıydı. 9 rahat alır benden. :):)

Uzun bir aradan sonra nihayet 3. bölüm ile geri dönüş yaptım. Bir de baktım ki 6. bölüm bile çıkmış. Bu durum aslında sevindirici kenarda izlenebilecek Homeland bölümleri bulunması güzel. :):) 8. bölüme kadar günceli yakalarım. :)

Bölüm IMDb'de çok düşük puan almış 7.3 ile ama ben çok sevdim. Bu sezonun en iyi bölümüydü bence. Brody reyisi özlemişim. Esme'yi çok sevdim, çok da güzelmiş. İnşallah kalıcıdır. Spoiler yememek için IMDb'deki profiline bile bakmadım kızın. @Forumdash sakın spoiler verme bu konuda veya başka konuda. :D

Çok ağır bir bölümdü belki ama bence çok başarılıydı. 9 rahat alır benden. :):)
Sen spoi vermıyorum elimden geldiğince:F diğer dizileri boşver Homeland'i bitir önce:X Heycan artıyor:X

4. bölümü de izledim.

Bence diğer bölümlere göre biraz daha gerideydi. Brody reyis olmayınca olmuyor. :(

Sondaki olayı hiç tahmin etmiyordum. Saul hala reyis galiba. :D

Senaristler Dana'dan nefret edelim diye ellerinden geleni yapıyorlar. :(

Kaldı iki bölüm. :)

Durmak yok Homeland'e devam, 5. bölümü de izledim. :):)

Bu bölüm çok iyiydi. Geçen bölüm olayın sonu için Saul ile anlaştıklarını düşünmüştüm ama olay komple düzmeceymiş. Çok şaşırdım, hiç beklemiyordum. O kadar gerçekçi oynanır mı Carrie. :(

Senaristlere Dana konusunda haksızlık etmişim, bu bölüm yeniden sevdirdiler. (En azından bana) Zach'ten (Dexter'dan dolayı öyle hitap ediyorum hala o elemana) psikopatlık bekliyordum ama yapmadı. :)

Saul reyise çok ayıp ettiler. Hele karısı. :(

Ayrıca üşüyoruz Brody reyis nerelerdesin. :(

Sonu da ayrı merak içinde bıraktı. 8. bölüme yetişirim dedim ama muhtemelen 7. bölümü de en fazla 1-2 gün gecikmeyle izlerim. :D

Bu bölüm gerçekten baya iyiydi 9/10 alır benden. :)

Yeni bölüme yetişirsin :X Şu son yayınlanan bölümü de izle hele(güldüğüme bakma yazacam ama spoi felekat olur diye susuyorum) :F:F @OzaN

6. bölümü de izledim, aştım kendimi. :D

Çok iyi bölümdü tempo yükselmeye başladı.

Brody'i anlaşılan bu sezon sonuna kadar pek göremeyeceğiz. Ne zaman suçsuzluğu anlaşılacak o zaman piyasaya çıkarılacak. Belki yine arada bir bölüm daha yapıp gösterirler ne durumda olduğunu.

İran'lı tam psikopat çıktı ama Saul reyis reyisliğini gösteriyor. :):) Yalnız o senatör ve Carrie düşmanı gereksiz adam iş birliği yapıp Saul'u CIA'den uzaklaştırmaya çalışacaklar gibi. Saul'un acil bir başarı yakalayıp durumu değiştirmesi gerek. :)

Dana'nın problemleri bitmek bilmiyor. O Angela neyin nesi nereden çıktı anlamadım. Bu arada Dana'ya o kadar yoğunlaşmışken Chris aşırı yüzeysel bir karakter olarak kalmaya devam ediyor. Hep olumlu bakan iyi bir çocuk görünümünde ama ailesinde çok büyük olaylar olurken hiç mi sorun yaşamıyor bu çocuk? :(

Sonuç olarak Homeland'e yakışır iyi bir bölümdü yine. 9 puanı verdim bu bölüme de. :)

Homeland S03 B07 izledim;

Bu bölüm Saul'un önde oldugu bölümdü, gayet iyiydi. Pek aksiyon (heycan yaratan) sahneler yoktu. Brody yine yoktu:( Brody'nin ailesinden kimsecik yoktu. Javadi Carrie'nin aklına girdi:X Carrie bu yolda ilerler, finalde de Brody' görürüz heralde(b)

3x7'yi izledim.

Oldukça iyi bölümdü bence. Tamamen CIA'i izledik. Brody reyis veya ailesini görmedik. Arada bir Dana'yı falan görüp dizinin havasının değişmesi fena olmuyormuş aslında. :D

En iyi sahne şüphesiz Saul reyisin senatörü kilitlediği sahneydi. Breaking Bad'de WW'nin Hank'e kurduğu tuzaktan beri ilk kez bu kadar güldüm herhalde bir drama dizisinde. :D

Ama senatör sorun çıkarmaya devam edecek gibi. :(

Sezon finali yaklaşıyor Brody'i göstermeyecekler herhalde daha önce de dediğim gibi suçsuzluğu kanıtlanana kadar. Şimdi Carrie araştırır ve bulur gerçek suçluyu. :) Quinn de adamın dibi olma yolunda ilerliyor. Şüpheyle baktığım bir karakterdi ama iyi işler yapıyor. :):)

Şaka maka 5 bölüm kaldı sezon finaline. :) Benim merak ettiğim Damian Lewis gelecek sene ödüllerde adaylık alabilecek mi? Sezonda 3-4 bölümde oynamış olacak en iyi ihtimal. (b) Gerçi şu ana kadar izlediğimiz tek bölümde harika oynadı ama yeterli mi bilmiyorum...

Puanım 9/10 bu bölüm için. :)

Quinn karakteri çok değişmiş😕 Bu değişikliğin sebebi acaba Carrie'ye olan hisleri mi? Çok robotumsu oynuyor:X @OzaN Brody bu sene ödül almaz heralde(b) Alırsa haksızlık olur. Ama Saul'a en iyi yardımcı ödülü layık:X

Quinn karakteri çok değişmiş😕 Bu değişikliğin sebebi acaba Carrie'ye olan hisleri mi? Çok robotumsu oynuyor:X @OzaN Brody bu sene ödül almaz heralde(b) Alırsa haksızlık olur. Ama Saul'a en iyi yardımcı ödülü layık:X
Öyle olabilir. :)

Ödül almaz zaten kolay kolay da aday olur mu merak ettiğim o. :) Saul Emmy'e ilk kez aday oldu bu sene, ödüle yakın bence de. Ben Emmy'i de kazanacağını tahmin ediyordum ama sürpriz yapıp Boardwalk Empire'dan bir oyuncuya verdiler. :)

Öyle olabilir. :)

Ödül almaz zaten kolay kolay da aday olur mu merak ettiğim o. :) Saul Emmy'e ilk kez aday oldu bu sene, ödüle yakın bence de. Ben Emmy'i de kazanacağını tahmin ediyordum ama sürpriz yapıp Boardwalk Empire'dan bir oyuncuya verdiler. :)
Bu sene alır, hem rolüde daha ön planda :oley:

S03 B08 izledim
Senatör'ün ayağı gittikçe kayıyor Saul reyiz koptu geliyor.Bu arada Brody gizemi de yavaş yavaş çözülüyor. Quinn'in Carrie'yi vurduğu anda ise bir kere "aaaa" dedirttiler:X Güzel sahneydi:X Bu arada Allah'tan BB çekilmişte her dizide ölüyü tamamen kaldırma fantazesi çıktı:X

İzledim 3x8'i ben de...

Geçen bölüm gibi bu bölüm de tamamen CIA ile geçti. Geçen bölüme göre biraz daha düşük tempo da gidiyordu ki sonlarıyla büyük atağa kalktı. :)

Saul büyük oynuyor adam her alanda icraat peşinde. CIA başkanlığını da kurtarır inşallah sayılı günleri kaldı. :(

En sonu çok iyiydi, hiç beklemiyordum. Nihayet Brody dönüyor. :)

Bombacı öldü Brody reyisin suçsuzluğunu nasıl kanıtlayacaklar? :(

9/10

İzledim 3x8'i ben de...

Geçen bölüm gibi bu bölüm de tamamen CIA ile geçti. Geçen bölüme göre biraz daha düşük tempo da gidiyordu ki sonlarıyla büyük atağa kalktı. :)

Saul büyük oynuyor adam her alanda icraat peşinde. CIA başkanlığını da kurtarır inşallah sayılı günleri kaldı. :(

En sonu çok iyiydi, hiç beklemiyordum. Nihayet Brody dönüyor. :)

Bombacı öldü Brody reyisin suçsuzluğunu nasıl kanıtlayacaklar? :(

9/10
Spoi içindeki sorunun cevabını kesinlikle Saul reyiz bomba bi şekilde açıklayacaktir. Bomba olayında Saul da inanmıyor Brody'nin öyle bişey yapıcağini:)