*oylamada iki sahne büyük farkla öne çıkmış durumda!
@Silinmiş Üye tebrikler@batuhankaralar tebrikler
*oylamada iki sahne büyük farkla öne çıkmış durumda!
@Silinmiş Üye tebrikler@batuhankaralar tebrikler
@xBUGRAx alır onuda Bihtere yine yer yok1. Belli zaten 2. Olan ihtimali var ona tebrik ettim
@xBUGRAx alır onuda Bihtere yine yer yok
Siz @serhatt la biraz daha sağlam oynamıssınız diğerlerine göre Bihteri sen alsaydınya ozaman cesaretin vardıdaBihter zirvede canım. Diğer türlü yarışma sabote edilmiş sayarım ve ekibimle beraber yarışmadan çekiliriz
Siz @serhatt la biraz daha sağlam oynamıssınız diğerlerine göre Bihteri sen alsaydınya ozaman cesaretin vardıda
Şimdi oyluyorum birazdan göndericem
Benim 1 puanım ilk bakışta hazırdı ama tuhaf bir şey oldu bir video kararımı değiştirdi çünkü birisi yarışma formatlarını karıştırmış notlarımla birlikte yine hazırlıyorum oylarımıBabanla iletişiminden dolayı çok etkilenecegini düşünüyorum o sahneden. Sende baban istese ona kendi çocuğun gibi bakarsın.
Benim 1 puanım ilk bakışta hazırdı ama tuhaf bir şey oldu bir video kararımı değiştirdi çünkü birisi yarışma formatlarını karıştırmış notlarımla birlikte yine hazırlıyorum oylarımı
İlk bakışta olanıda anlamışsındır belki Tüm videolara sağlıklı olması için bakıyorum sevmedim dizilerde olsa bazı sahneler yakalayabiliyorAnladım kimi kast ettiğini ama söylemem
İlk bakışta olanıda anlamışsındır belki Tüm videolara sağlıklı olması için bakıyorum sevmedim dizilerde olsa bazı sahneler yakalayabiliyor
Hoşt aynaya bakarak konuşma.ssBi şeyde o melunsuz olsun. Boş ver gelip elem kusmasın @xemrexxx
Hoşt aynaya bakarak konuşma.ss
Siz aslında birbirinize benziyorsunuzBi şeyde o melunsuz olsun. Boş ver gelip elem kusmasın @xemrexxx
Hep tipsizler kapıyor zaten @serhattSus kız çarpık seni ve @serhatt ı kahredeyğm şöyle Ekli dosyayı görüntüle 78295
İyi puan vermediysen gözüme gözükme .ssSiz @serhatt la biraz daha sağlam oynamıssınız diğerlerine göre Bihteri sen alsaydınya ozaman cesaretin vardıda
Şimdi oyluyorum birazdan göndericem