*oylamada iki sahne büyük farkla öne çıkmış durumda!
@Silinmiş Üye tebrikler@batuhankaralar tebrikler![]()
*oylamada iki sahne büyük farkla öne çıkmış durumda!
@Silinmiş Üye tebrikler@batuhankaralar tebrikler![]()
Siz @serhatt la biraz daha sağlam oynamıssınız diğerlerine göreBihter zirvede canım. Diğer türlü yarışma sabote edilmiş sayarım ve ekibimle beraber yarışmadan çekiliriz![]()
Siz @serhatt la biraz daha sağlam oynamıssınız diğerlerine göreBihteri sen alsaydınya ozaman cesaretin vardıda
![]()
![]()
Şimdi oyluyorum birazdan göndericem![]()
Benim 1 puanım ilk bakışta hazırdı ama tuhaf bir şey oldu bir video kararımı değiştirdi çünkü birisi yarışma formatlarını karıştırmışBabanla iletişiminden dolayı çok etkilenecegini düşünüyorum o sahneden. Sende baban istese ona kendi çocuğun gibi bakarsın.![]()
Benim 1 puanım ilk bakışta hazırdı ama tuhaf bir şey oldu bir video kararımı değiştirdi çünkü birisi yarışma formatlarını karıştırmışnotlarımla birlikte yine hazırlıyorum oylarımı
![]()
![]()
![]()
İlk bakışta olanıda anlamışsındır belkiAnladım kimi kast ettiğini ama söylemem![]()
İlk bakışta olanıda anlamışsındır belki![]()
![]()
Tüm videolara sağlıklı olması için bakıyorum sevmedim dizilerde olsa bazı sahneler yakalayabiliyor
![]()
Hoşt aynaya bakarak konuşma.ssBi şeyde o melunsuz olsun. Boş ver gelip elem kusmasın @xemrexxx![]()
Hoşt aynaya bakarak konuşma.ss
Siz aslında birbirinize benziyorsunuzBi şeyde o melunsuz olsun. Boş ver gelip elem kusmasın @xemrexxx![]()
İyi puan vermediysen gözüme gözükme .ssSiz @serhatt la biraz daha sağlam oynamıssınız diğerlerine göreBihteri sen alsaydınya ozaman cesaretin vardıda
![]()
![]()
Şimdi oyluyorum birazdan göndericem![]()