Memnun olacağın bir puan diyimSöyle söyle
Memnun olacağın bir puan diyimSöyle söyle
Sağol tatlişkomMemnun olacağın bir puan diyim
Sahneleri yolladın mı bize sen?Oylama sonuçları yarın 20:00'de! Oy atmayanlar oylarınızı atın lütfen
@Bully @MasacRE- @mrt-06 @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @DarkLegenD @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @xemrexxx @S.G.A.T.
Hayır. Konuya ekledim, etiketledim. Gelecek hafta o şekilde yapacağım.Sahneleri yolladın mı bize sen?
Yani oyları yarına kadar atabilirim güzelOylama sonuçları yarın 20:00'de! Oy atmayanlar oylarınızı atın lütfen
@Bully @MasacRE- @mrt-06 @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @DarkLegenD @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @xemrexxx @S.G.A.T.
Saati daha iyi olmuş şimdi rahat ilgilenebilecezOylama sonuçları yarın 20:00'de! Oy atmayanlar oylarınızı atın lütfen
Yani oyları yarına kadar atabilirim güzel
Bir yarışmacı eksik gibiYeni yarışmamız için oylarınızı saat 18:0a kadar gönderin arkadaşlar. Oy atanlar üzerine alınmasın
batuhankaralar 4:00 - 7:10 Aşk-ı Memnu - Bihter İntihar Etti!
Yiğitt Aşkı Memnu - Anne Ben Ölüyorum Yardım Et!
Serhatt 2:35 - 4:35 Yaprak Dökümü - Necla ile Leyla, Oğuz için Kavga Ettiler!
XbugraXX 04:00 - 06:00 Avrupa Yakası - Burhan Evlilik Programına Katılıyor
Phoebebuffay Yaprak Dökümü - Gönlüm Göçebe
sokak sanati 1:15 - 4:15 Yaprak Dökümü - Fikret ve Ali Rıza Tren Sahnesi
Silinmiş Üye 11:05 - 14:25 İçerde - Sarp'la Umut'un Kavuşma Anı
Çiğdem 00:00 - 02:50 İçerde - Celal & Kudret Hesaplaşıyor
Denizz19 05:45 - 08:00 Bizim Hikaye - Şeyma Hanım Herkesi Şaşırttı
YouTube
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.www.youtube.com
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @ @ı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @12.Adam @Dosi @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @Hachiko @YıldırıM @eskici @yigit_00 @pompy @xdragxx
Ana konuda 10 kişi görünce.9 yarışmacı var.
Formatla alakası olmayan bir sahne var onu diyorsun sanırım yanlış yarışmaya katılmışOylarımı verdim hayırlı olsun. Eleneceğimi düşünmüyorum bir sahneyi görünce içim rahatladı
O muhtemelenFormatla alakası olmayan bir sahne var onu diyorsun sanırım yanlış yarışmaya katılmış
BŞB şarkı seçimleri var 20de. 21:00da başlıyoruz. Konuyu açacağım 20de Sen seçtin mi dizi? :20:00 mı 21: 00 mi @S.G.A.T. Yemek öncesi bildirimlere bakayımda akşama bunla ilgileniriz
Sonuçlar 21.00 iyi güzelBŞB şarkı seçimleri var 20de. 21:00da başlıyoruz. Konuyu açacağım 20de Sen seçtin mi dizi? :
Sonuçlar 21.00 iyi güzel