eTV Hepsi Benim Başlıyor!

Yani oyları yarına kadar atabilirim güzel :A
1586862908971.png

• Güldürdün
Reactions: denizz19
Yeni yarışmamız için oylarınızı saat 18:0a kadar gönderin arkadaşlar. Oy atanlar üzerine alınmasın :D

batuhankaralar 4:00 - 7:10 Aşk-ı Memnu - Bihter İntihar Etti!
Yiğitt Aşkı Memnu - Anne Ben Ölüyorum Yardım Et!
Serhatt 2:35 - 4:35 Yaprak Dökümü - Necla ile Leyla, Oğuz için Kavga Ettiler!
XbugraXX 04:00 - 06:00 Avrupa Yakası - Burhan Evlilik Programına Katılıyor
Phoebebuffay Yaprak Dökümü - Gönlüm Göçebe
sokak sanati 1:15 - 4:15 Yaprak Dökümü - Fikret ve Ali Rıza Tren Sahnesi
Silinmiş Üye 11:05 - 14:25 İçerde - Sarp'la Umut'un Kavuşma Anı
Çiğdem 00:00 - 02:50 İçerde - Celal & Kudret Hesaplaşıyor
Denizz19 05:45 - 08:00 Bizim Hikaye - Şeyma Hanım Herkesi Şaşırttı

@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @ @ı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @12.Adam @Dosi @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @Hachiko @YıldırıM @eskici @yigit_00 @pompy @xdragxx

Oylarımı verdim hayırlı olsun. Eleneceğimi düşünmüyorum bir sahneyi görünce içim rahatladı :F

Yeni yarışmamız için oylarınızı saat 18:0a kadar gönderin arkadaşlar. Oy atanlar üzerine alınmasın :D

batuhankaralar 4:00 - 7:10 Aşk-ı Memnu - Bihter İntihar Etti!
Yiğitt Aşkı Memnu - Anne Ben Ölüyorum Yardım Et!
Serhatt 2:35 - 4:35 Yaprak Dökümü - Necla ile Leyla, Oğuz için Kavga Ettiler!
XbugraXX 04:00 - 06:00 Avrupa Yakası - Burhan Evlilik Programına Katılıyor
Phoebebuffay Yaprak Dökümü - Gönlüm Göçebe
sokak sanati 1:15 - 4:15 Yaprak Dökümü - Fikret ve Ali Rıza Tren Sahnesi
Silinmiş Üye 11:05 - 14:25 İçerde - Sarp'la Umut'un Kavuşma Anı
Çiğdem 00:00 - 02:50 İçerde - Celal & Kudret Hesaplaşıyor
Denizz19 05:45 - 08:00 Bizim Hikaye - Şeyma Hanım Herkesi Şaşırttı

@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @ @ı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @12.Adam @Dosi @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @Hachiko @YıldırıM @eskici @yigit_00 @pompy @xdragxx
Bir yarışmacı eksik gibi

İkidir formatla alakası olmayan sahne yorumlarıyla benim paylaştığım sahne mi kastediliyor bilmiyorum ama öyleyse de ben bir alaka kuramadım. Galiba sahne boyunca şarkı çaldığı için bu yorumlar geliyor ama ben klip değil dizinin finalinden bir sahne paylaştım ve eminim diziyi izleyen herkesin çok duygulandığı bir sahnedir. Sanki boş bakışmaların bir şarkıyla geçiştirildiği bir sahne paylaşmışım gibi yorumların gelmesi ilginç. Yarışmaları karıştırdığımı düşünmüyorum yani :D

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961