Pislik...Sus kız çarpık seni ve @serhatt ı kahredeyğm şöyle Ekli dosyayı görüntüle 78295
Yolladım hayırlısı olsunİyi puan vermediysen gözüme gözükme .ss
Aynen bacım yaHep tipsizler kapıyor zaten @serhatt
Kaç verdinYolladım hayırlısı olsun
Biz söyleyemiyoruz kıKaç verdin
@Silinmiş Üye tebrikler
Blöf yapmıyorum çok net sürpriz sonuçlar var.Tebrikler @Silinmiş Üye
O kadar da değil.@denizz19 Tebrikler o zamaan
Oylarımı kullandım, benim fav 2 dizi varken diğer diziler geride kaldı sorry guys.
Sence listedeki benim 2 fav dizi dediğim İçerde ve ya Bizim Hikaye olabilir mi. Tabii ki hayırYaprak Dökümü?? Daha oyumu vermedim Mabel'e
Benim sahneme iyi bir puan verdin dimi aşkoSence listedeki benim 2 fav dizi dediğim İçerde ve ya Bizim Hikaye olabilir mi. Tabii ki hayır
Evet Aşk-ı Memnu ve Yaprak Dökümü, kim onları seçse benim gönlüm o taraftan.
UTC de öyle.
Sence listedeki benim 2 fav dizi dediğim İçerde ve ya Bizim Hikaye olabilir mi. Tabii ki hayır
Evet Aşk-ı Memnu ve Yaprak Dökümü, kim onları seçse benim gönlüm o taraftan.
UTC de öyle.
Yok be o tarz diziler Show-da olsa bile savunmam, ama bu haftaki 2 İçerde sahnesinin 1-i iyiydi izleyince beğendim verdiği duyguyu o yüzden hatrı sayılır puan aldı.Şov hayranlığı var sende İçerde olabilir
Yok be o tarz diziler Show-da olsa bile savunmam, ama bu haftaki 2 İçerde sahnesinin 1-i iyiydi izleyince beğendim verdiği duyguyu o yüzden hatrı sayılır puan aldı.
Seni beğendiğimi nerden çıkartın ayol.İşte kaliteden anlayan arkadaş gibi arkadaşlarım.
Blöf yapmıyorum çok net sürpriz sonuçlar var.
Ben Umutu oda beni tebrik etsin biz neden adamdan saymıyoruz kendimizide diğerlerini tebrik ediyoruzkı ayoll bizde yarısıyoruz şuan hatırladım@denizz19 Tebrikler o zamaan