Pislik...
Yolladım hayırlısı olsunİyi puan vermediysen gözüme gözükme .ss
Aynen bacım ya
Kaç verdinYolladım hayırlısı olsun![]()
![]()
![]()
Oylarımı kullandım, benim fav 2 dizi varken diğer diziler geride kaldı sorry guys.![]()
Sence listedeki benim 2 fav dizi dediğim İçerde ve ya Bizim Hikaye olabilir mi.Yaprak Dökümü?? Daha oyumu vermedim Mabel'e![]()
Benim sahneme iyi bir puan verdin dimi aşkoSence listedeki benim 2 fav dizi dediğim İçerde ve ya Bizim Hikaye olabilir mi.Tabii ki hayır
Evet Aşk-ı Memnu ve Yaprak Dökümü, kim onları seçse benim gönlüm o taraftan.
UTC de öyle.![]()
Sence listedeki benim 2 fav dizi dediğim İçerde ve ya Bizim Hikaye olabilir mi.Tabii ki hayır
Evet Aşk-ı Memnu ve Yaprak Dökümü, kim onları seçse benim gönlüm o taraftan.
UTC de öyle.![]()
Yok be o tarz diziler Show-da olsa bile savunmam, ama bu haftaki 2 İçerde sahnesinin 1-i iyiydi izleyince beğendim verdiği duyguyu o yüzden hatrı sayılır puan aldı.Şov hayranlığı var sende İçerde olabilir![]()
Yok be o tarz diziler Show-da olsa bile savunmam, ama bu haftaki 2 İçerde sahnesinin 1-i iyiydi izleyince beğendim verdiği duyguyu o yüzden hatrı sayılır puan aldı.![]()
Seni beğendiğimi nerden çıkartın ayol.İşte kaliteden anlayan arkadaş gibi arkadaşlarım.![]()
Blöf yapmıyorum çok net sürpriz sonuçlar var.![]()
Ben Umutu oda beni tebrik etsin biz neden adamdan saymıyoruz kendimizide diğerlerini tebrik ediyoruzkı ayoll bizde yarısıyoruz şuan hatırladım@denizz19 Tebrikler o zamaan![]()