Neden 1. bölüm diye konu açarak paylaşmıyorsun.Oylamamız başladı. 9 yarışmacımız sahnelerini paylaştı. Jüri üyeleri en beğendikleri sahneden başlayıp 9'dan 1'e kadar, yarışmacılar 8'den 1'e kadar, baş jürilerimiz ise tüm sahnelere 10 ve 1 arası puanla oylayacaklar. Herkese başarılar!
Son oy gönderme saati 14 nisan salı 18:00
Silinmiş Üye 11:05 - 14:25
XbugraXX 04:00 - 06:00
Serhatt 2:35 - 4:35
sokak sanati 1:15 - 4:15
batuhankaralar 4:00 - 7:10
Yiğitt
Çiğdem 00:00 - 02:50
Denizz19 05:45 - 08:00
Phoebebuffay
@Bully @MasacRE- @mrt-06 @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @DarkLegenD @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @xemrexxx @S.G.A.T.
Benimki ne.Herkes hep aynı dizileri seçmiş tek farklı benim O sebeple tam puanları hak ediyorum
Çok konu açıp bıktırmak istemiyorum herkesi zaten sonuçlar için açacağım bir de bunun için fazla olur gibi.Neden 1. bölüm diye konu açarak paylaşmıyorsun.
Bizim Hikaye ile gelerek senden kafadan tam puan almalıyımBenimki ne.
Bilemiyorum Barış’la gel bana.Bizim Hikaye ile gelerek senden kafadan tam puan almalıyım
2.bölümde Barış'ın sağlam yerleriyle gelirim Bu şansı bana tanımalısınBilemiyorum Barış’la gel bana.
Herkes hep aynı dizileri seçmiş tek farklı benim O sebeple tam puanları hak ediyorum
2.bölümde Barış'ın sağlam yerleriyle gelirim Bu şansı bana tanımalısın
Daha oy vermedimSahne mi nasıl buldun Evladına veda eder gibi ağlattık mı
Inşallah ilk kez bu kadar yüklü oy açıklayacağım. O yüzden zamanı erkene aldım, hazırlanacağım açıklamak için.Başarılar herkese.
Sonuç günü Bu Şarkı Benim'le çakışıyor, son oy göndermeyi de 18:00 yapmışsın. Erken mi açıklayacaksın @S.G.A.T.
Çarşamba açıklarsan daha iyi olacak gibiInşallah ilk kez bu kadar yüklü oy açıklayacağım. O yüzden zamanı erkene aldım, hazırlanacağım açıklamak için.
Aynı gün olursa beklerim bir gün.
Senin oy dağıtımın farklı. Biliyorsun di mi?Çarşamba açıklarsan daha iyi olacak gibi
İple çekiyorum, yapacam konuda şovumu Oylarım da şimdi geliyor
Tabii ki, ilk kez farklı oylayacak olmanın heyecanını da yaşıyorum ayrıcaSenin oy dağıtımın farklı. Biliyorsun di mi?
Tamamdır.Tabii ki, ilk kez farklı oylayacak olmanın heyecanını da yaşıyorum ayrıca