eTV Hepsi Benim Başlıyor!

@Bully @MasacRE- @mrt-06 @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @xemrexxx @S.G.A.T.

Yeşilçam ustalarını saymazsak şu an ülkemizin en önemli oyuncularından iki dev oyuncunun bir arada olduğu güzel bir sahneyle karşınızdayız başarılar herkese :A :A :A

2:50 dakıkaya kadar izleyiniz video başlangıcından itibaren :F
Ustalar :bhr:

Bu sahneyi Dizi Savaşları'nda önermiştin bana, final puanı almıştım :A Sen de alırsın umarım :Z

• Harika
Reactions: Çiğdem
Ustalar :bhr:

Bu sahneyi Dizi Savaşları'nda önermiştin bana, final puanı almıştım :A Sen de alırsın umarım :Z
Aaa evet önerdiğimi hatırlıyorumda ne derece ettiğini hatırlayamamıştım iyi gittiğini biliyordum ama puan alman daha iyiymiş tabi :A :A :A Çetin beyle şampiyonluğuma güvenerek birde içerde izleyenler dolmuş yarışmaya bir usta daha yanına ekleyip işimi sağlama almaya çalıştım bakalım :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Onun kocası @Forumdash varken banane:S
maxresdefault (3).jpg

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Oylamamız başladı. 9 yarışmacımız sahnelerini paylaştı. Jüri üyeleri en beğendikleri sahneden başlayıp 9'dan 1'e kadar, yarışmacılar 8'den 1'e kadar, baş jürilerimiz ise tüm sahnelere 10 ve 1 arası puanla oylayacaklar. Herkese başarılar!

Son oy gönderme saati 14 nisan salı 18:00

Silinmiş Üye 11:05 - 14:25

XbugraXX 04:00 - 06:00
Serhatt 2:35 - 4:35
sokak sanati 1:15 - 4:15
batuhankaralar 4:00 - 7:10
Yiğitt
Çiğdem 00:00 - 02:50
Denizz19 05:45 - 08:00
Phoebebuffay

@Bully @MasacRE- @mrt-06 @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @DarkLegenD @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @xemrexxx @S.G.A.T.

Oylamamız başladı. 9 yarışmacımız sahnelerini paylaştı. Jüri üyeleri en beğendikleri sahneden başlayıp 9'dan 1'e kadar, yarışmacılar 8'den 1'e kadar, baş jürilerimiz ise tüm sahnelere 10 ve 1 arası puanla oylayacaklar. Herkese başarılar!

Son oy gönderme saati 14 nisan salı 18:00

Silinmiş Üye 11:05 - 14:25

XbugraXX 04:00 - 06:00
Serhatt 2:35 - 4:35
sokak sanati 1:15 - 4:15
batuhankaralar 4:00 - 7:10
Yiğitt
Çiğdem 00:00 - 02:50
Denizz19 05:45 - 08:00
Phoebebuffay

@Bully @MasacRE- @mrt-06 @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @DarkLegenD @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @xemrexxx @S.G.A.T.
@mrt-06 Hayat Bilgisi seçecek diye seçmedim @mrt-06 ortada yok ayoll :A :A :A @Bully @serhatt @xBUGRAx @sokak sanati