Giderayak ortalığı karıştırmışım yine 🐍@alperuz ayrıldı ondan oldu bir karışıklık
Giderayak ortalığı karıştırmışım yine 🐍@alperuz ayrıldı ondan oldu bir karışıklık
Sinsi şey Toplaması bize düştüGiderayak ortalığı karıştırmışım yine 🐍
Ustalar@Bully @MasacRE- @mrt-06 @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @xemrexxx @S.G.A.T.
Yeşilçam ustalarını saymazsak şu an ülkemizin en önemli oyuncularından iki dev oyuncunun bir arada olduğu güzel bir sahneyle karşınızdayız başarılar herkese
2:50 dakıkaya kadar izleyiniz video başlangıcından itibaren
Aaa evet önerdiğimi hatırlıyorumda ne derece ettiğini hatırlayamamıştım iyi gittiğini biliyordum ama puan alman daha iyiymiş tabi Çetin beyle şampiyonluğuma güvenerek birde içerde izleyenler dolmuş yarışmaya bir usta daha yanına ekleyip işimi sağlama almaya çalıştım bakalımUstalar
Bu sahneyi Dizi Savaşları'nda önermiştin bana, final puanı almıştım Sen de alırsın umarım
@xemrexxx verirTam puan bkliyorum
@alperuz ayrıldı ondan oldu bir karışıklık
Avatarı o kaldıkça daha çok uğursuzluk getirir başımızaGiderayak ortalığı karıştırmışım yine 🐍
Onun kocası @Forumdash varken banane:S
Ondan gelecek hayır Allahtan gelsin
Baş uğursuz sendin unuttun muAvatarı o kaldıkça daha çok uğursuzluk getirir başımıza
Onun kocası @Forumdash varken banane:S
Hadi inşallahAvatarı o kaldıkça daha çok uğursuzluk getirir başımıza
İlk kez yaptım, gelecek hafta daha profesyonel yapmaya gayret edeceğim.Üyelerin adından ziyade sahnelerin adını yazsaydın ve hepsini tek parça haline getirsen daha iyi olurdu... Neyse başarılar herkese. 😁
@mrt-06 Hayat Bilgisi seçecek diye seçmedim @mrt-06 ortada yok ayoll @Bully @serhatt @xBUGRAx @sokak sanatiOylamamız başladı. 9 yarışmacımız sahnelerini paylaştı. Jüri üyeleri en beğendikleri sahneden başlayıp 9'dan 1'e kadar, yarışmacılar 8'den 1'e kadar, baş jürilerimiz ise tüm sahnelere 10 ve 1 arası puanla oylayacaklar. Herkese başarılar!
Son oy gönderme saati 14 nisan salı 18:00
Silinmiş Üye 11:05 - 14:25
XbugraXX 04:00 - 06:00
Serhatt 2:35 - 4:35
sokak sanati 1:15 - 4:15
batuhankaralar 4:00 - 7:10
Yiğitt
Çiğdem 00:00 - 02:50
Denizz19 05:45 - 08:00
Phoebebuffay
@Bully @MasacRE- @mrt-06 @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @DarkLegenD @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @xemrexxx @S.G.A.T.
Aaa üzüldüm @mrt-06 eğlenirdik ama oylarını beklerizYokum dedi maalesef.