Konuyu bilmiyor daha manyakHangi dizi kaldı atılmayan?![]()
Seç 10 dizinin hangisinden istersen.
Konuyu bilmiyor daha manyakHangi dizi kaldı atılmayan?![]()
Ben de bunu sana önerecektim. 😱 Tamamdır.
Okudummmm okudummmmmm okudummm ama @S.G.A.T. elenen kişi neden sahne alıp götürüyor onu anlamadım. ödül gibi birşey mi.. mesela 1. olan favori bir sahneyi elese falan ileride sorun olcağını düşündüğü..ne bilem.@sokak sanati Haklıymıs karısık geldi gerçektenHele elenince yine sahne seçip kendimi elemek gibi bişi var orda
![]()
![]()
![]()
Okudummmm okudummmmmm okudummm ama @S.G.A.T. elenen kişi neden sahne alıp götürüyor onu anlamadım. ödül gibi birşey mi.. mesela 1. olan favori bir sahneyi elese falan ileride sorun olcağını düşündüğü..ne bilem.![]()
Ayy @sokak sanati katışık demiştide bu kadar düşünmüyordumGider ayak bir tane sahneyi daha götürüyorsun işte kendinle![]()
Ayy @sokak sanati katışık demiştide bu kadar düşünmüyordumAma şaşırmadım çünkü yıllar önce @xemrexxx de bir yarışma yapmış sadece kendisi formatı anlamıştı
@S.G.A.T. kafasıda emre gibi çalışıyor zaten
![]()
![]()
![]()
İlk hafta geçsin anlarsınız.Okudummmm okudummmmmm okudummm ama @S.G.A.T. elenen kişi neden sahne alıp götürüyor onu anlamadım. ödül gibi birşey mi.. mesela 1. olan favori bir sahneyi elese falan ileride sorun olcağını düşündüğü..ne bilem.![]()
Çetin beyle ilk şampiyonluğumu kazanmıştım yine işe yarıcakmı bakalımİlk hafta geçsin anlarsınız.![]()
Hhaha aa şeyde var yldızlar yarısıyoru o icat etmişti ilk sezonu @xemrexxx sunmuştu kuralları anlayana kadar yarışma bitmişti zaten
Bu kıytırık sahneyle mi geldin 😱Çetin beyle ilk şampiyonluğumu kazanmıştım yine işe yarıcakmı bakalım@Bully
İçerde fanlarıyla dolu oy verecekler eğer elenmezsem @pompy bayram edecek Sihirli Annem bol bol gelecek![]()
![]()
@serhatt @sokak sanati @xemrexxx
Aaa yok haftadan itibaren Sihirli Annem olucak @S.G.A.T. niye haftayı bekliyorsakBu kıytırık sahneyle mi geldin 😱
Türk dizi tarihinin en unutulmaz sahnelerinden o.Bu kıytırık sahneyle mi geldin 😱
Birileri Medcezirden sahne kullanmak istiyor olabilir bu hafta için.
@serhatt Bile seçmemiş ben 1 puanı hazırlıyordumBirileri Medcezirden sahne kullanmak istiyor olabilir bu hafta için.Yeni hafta konusunda belirteceğim işte.
![]()
Daha nelerTürk dizi tarihinin en unutulmaz sahnelerinden o.![]()
Tam puan bkliyorum