Konuyu bilmiyor daha manyakHangi dizi kaldı atılmayan?
Seç 10 dizinin hangisinden istersen.
Konuyu bilmiyor daha manyakHangi dizi kaldı atılmayan?
Ben de bunu sana önerecektim. 😱 Tamamdır. Bak keyfine
Okudummmm okudummmmmm okudummm ama @S.G.A.T. elenen kişi neden sahne alıp götürüyor onu anlamadım. ödül gibi birşey mi.. mesela 1. olan favori bir sahneyi elese falan ileride sorun olcağını düşündüğü..ne bilem.@sokak sanati Haklıymıs karısık geldi gerçekten Hele elenince yine sahne seçip kendimi elemek gibi bişi var orda
Okudummmm okudummmmmm okudummm ama @S.G.A.T. elenen kişi neden sahne alıp götürüyor onu anlamadım. ödül gibi birşey mi.. mesela 1. olan favori bir sahneyi elese falan ileride sorun olcağını düşündüğü..ne bilem.
Ayy @sokak sanati katışık demiştide bu kadar düşünmüyordum Ama şaşırmadım çünkü yıllar önce @xemrexxx de bir yarışma yapmış sadece kendisi formatı anlamıştı @S.G.A.T. kafasıda emre gibi çalışıyor zatenGider ayak bir tane sahneyi daha götürüyorsun işte kendinle
Ayy @sokak sanati katışık demiştide bu kadar düşünmüyordum Ama şaşırmadım çünkü yıllar önce @xemrexxx de bir yarışma yapmış sadece kendisi formatı anlamıştı @S.G.A.T. kafasıda emre gibi çalışıyor zaten
İlk hafta geçsin anlarsınız.Okudummmm okudummmmmm okudummm ama @S.G.A.T. elenen kişi neden sahne alıp götürüyor onu anlamadım. ödül gibi birşey mi.. mesela 1. olan favori bir sahneyi elese falan ileride sorun olcağını düşündüğü..ne bilem.
Çetin beyle ilk şampiyonluğumu kazanmıştım yine işe yarıcakmı bakalım @Bullyİlk hafta geçsin anlarsınız.
Hhaha aa şeyde var yldızlar yarısıyoru o icat etmişti ilk sezonu @xemrexxx sunmuştu kuralları anlayana kadar yarışma bitmişti zaten
Bu kıytırık sahneyle mi geldin 😱Çetin beyle ilk şampiyonluğumu kazanmıştım yine işe yarıcakmı bakalım @Bully
İçerde fanlarıyla dolu oy verecekler eğer elenmezsem @pompy bayram edecek Sihirli Annem bol bol gelecek @serhatt @sokak sanati @xemrexxx
Aaa yok haftadan itibaren Sihirli Annem olucak @S.G.A.T. niye haftayı bekliyorsakBu kıytırık sahneyle mi geldin 😱
Türk dizi tarihinin en unutulmaz sahnelerinden o.Bu kıytırık sahneyle mi geldin 😱
Birileri Medcezirden sahne kullanmak istiyor olabilir bu hafta için. Yeni hafta konusunda belirteceğim işte.Aaa yok haftadan itibaren Sihirli Annem olucak @S.G.A.T. niye haftayı bekliyorsak
@serhatt Bile seçmemiş ben 1 puanı hazırlıyordum ama birisini daha gözüme kestirdimBirileri Medcezirden sahne kullanmak istiyor olabilir bu hafta için. Yeni hafta konusunda belirteceğim işte.
Daha nelerTürk dizi tarihinin en unutulmaz sahnelerinden o.
Tam puan bkliyorum@serhatt Bile seçmemiş ben 1 puanı hazırlıyordum ama birisini daha gözüme kestirdim