Amaç rakiplerin kozlarını çürütmekDoğru tabi ki. Umuta hiç bakma istediğini seç.![]()
Amaç rakiplerin kozlarını çürütmekDoğru tabi ki. Umuta hiç bakma istediğini seç.![]()
Seçen isimlere bak hepsi genelde de hazıra konmayı sevdiği için normal.Gerçekten çok basit yarışmacılarla yarışıyorum![]()
3:20-6:20 arası
Aynen 15 tane dizi var sadece AşkıMemnu seçiyorlarSeçen isimlere bak hepsi genelde de hazıra konmayı sevdiği için normal.![]()
Sen niye döndün Yapraktan Memnuya![]()
Hepinizin kozlarını yiyeceğimEm sevdiğim 3 dizi onlar. Sen gidip Bizim Hikaye seçsene.ş s
Tam puan.. @Bully3:20-6:20 arası
BiliyordumSevişme varsa rahat ol![]()
Hepinizin kozlarını yiyeceğim![]()
Atamaz bana
Tam puan.. @Bully
Şimdi tam puanımı alırsın işte yani büyük ihtimal3:20-6:20 arası
Kız dalga geçip duruyorsun da yüksek puan alırsa görücem seniBende bayıldım. O mermiyi o kovana sokup basması şahane.. İnanılır gibi değil. Osman Sınav bu işin piiri yAA.![]()
Bu bir rüya mı 😱 @BullyBende bayıldım. O mermiyi o kovana sokup basması şahane.. İnanılır gibi değil. Osman Sınav bu işin piiri yAA.![]()
Peki ben aşkooomŞimdi tam puanımı alırsın işte yani büyük ihtimal![]()
Senin sahneyi bilmiyorum izlemeden bir şey diyememPeki ben aşkooom![]()
Kız dalga geçip duruyorsun da yüksek puan alırsa görücem seni![]()
Eskiden sesli cekim yapilmadigi icin dogalligi tam veremiyor Aski Memnu maalesef.Ama o sahne Aski Memnu'nun onemli sahnelerinden biri tabi. Nebahat Cehre'nin seslendirmesi de diger herkes seslendirmeyi sonradan yaptigi icin gozume batmiyor.
Sadece benim Aski Memnu'da rahatsiz oldugum durum Bihter uzulse de yikilsada o saclari devamli yapılı ve makyaj dort dortluk. Aglasa da bozulmuyor. Haliyle dogalliktan uzak yani.
![]()