eTV Hepsi Benim 2. Hafta. Oylama Başladı!

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Guzellik demedim dikkat edersen sac be makyaj dedim. Bir kadın üzgünken makyaj ve saç yapmaz genelde ama hadi yapsın ona da bir sey demiyorum sonucta Bihter Ziyagil. :A Ama ağlarken makyajı da bozulmuyor, komik. :F Feriha ile ne alakası var? :F Feriha'ya getirdin konuyu madem kız yalanlar ortaya çıktıktan sonra sıfır makyajla okula gidiyordu. Çünkü üzgün ve depresyona girmiş bir kız makyaj yapıp okula gitmez yani benim çevremde de böyledir hep. Mesela Fatmagül'de kadın sıfır makyajdı ve cok iyi yansıtıyordu o psikolojiyi. Ama Bihter ağlasa bile makyaji bozulmuyor bunun savunulacak bir yanı yok. :F

Hayatım 15 gün kalan makyaj yapiyorlar. Yalıda yaşıyor 15 liralık göz kalemi mi kullanacak. Yıkasan bile akmaz. Bahane aramak için bahane arıyorsunuz:A
Bihter'in makyajının aktığı bi çok sahne var bunları atarım sana hemen.:Z

• Güldürdün
Reactions: blacklion
Normalde üzgünken bir insan makyaj yapmaz işte daha burda çelişiyor karakter. :A Hep final sahnesindeki gibi olsaydı ruh hali bozulmaya başladığından beri sac ve makyajina dikkat etmeseydi daha dogal olurdu. Seviyorsun umudum ama sevdiğin seyi elestir be ayni zamanda körü körüne savunma sadece. :F

Bu arada Fatmagül in Bihter out canım. :Z:A

Sen yapmazsın. Nihal yapmaz ama Firdevs Hanımın kızı yapar. Firdevs Hanımın kızı ne demek öğrenmek istiyorsan aşağıda videonun 3. Dakikasını izle..

• Güldürdün
Reactions: blacklion

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961