MS ne?? Hangi dizi
Dün evde değildim ben beeKabul görürse şimdi atabilirim hemencik
![]()
Sonuna yetiştin
BŞB diyecektim. Katılacaksin yaa
MS ne?? Hangi dizi
Dün evde değildim ben beeKabul görürse şimdi atabilirim hemencik
![]()
Kabul edememBitti mi@sokak sanati
Hee sıkıntı değil istediğin gibi oylaSonuna yetiştin
BŞB diyecektim. Katılacaksin yaa![]()
Senin oyunla zirve, aşağılarda bir şey değişirse işin içinden çıkamayızIsrar etmıcem@sokak sanati
101 bildirim vardı umarim beni bağlamıyordurDün gelemeyelerek neler kaçırdın bir bilsen![]()
Dünü telafi edelimSenin oyunla zirve, aşağılarda bir şey değişirse işin içinden çıkamayız![]()
Yanlışlıkla buraya atacağım oyları. Dur
Gelsin reytingYanlışlıkla buraya atacağım oyları. Dur![]()
Benim bu yarışmayla ilgim yok kaç kez söyleyeceğim.
Benim bu yarışmayla ilgim yok kaç kez söyleyeceğim.10 saat sahneleri izleyip puanlayamam, hiç benlik değil.
![]()
Biliyorum ben abarttım zaten. Belki final turlarına falan katılırım bakalım.7 kişi kaldık. 3 dakikadan 20 dakika ediyor..
Oylamamız başladı. 7 yarışmacımız sahnelerini paylaştı. Jüri üyeleri en beğendikleri sahneden başlayıp 7'den 1'e kadar, yarışmacılar 6'dan 1'e kadar, baş jürilerimiz ise tüm sahnelere 10 ve 1 arası puanla oylayacaklar. Bol Şans!
Son oy gönderme saati 22 nisan çarşamba 18:00
1 batuhankaralar Yıldız, Leyla'ya saldırdı! - Yasak Elma 2 Yiğitt Kara Sevda - Kan Donduran Yüzleşme 4.24 - 6.58 3 Silinmiş Üye İçerde 14. Bölüm - Aç Gözlerini Müdürüm 1.00-3.22 4 sokak sanati Kara Sevda - Sen Kardeşimi Değil Beni Öldürdün 1.50- 3.50 5 Serhatt Leyla SİNİR KRİZİ Geçirdi! | Yaprak Dökümü 6:00 - 10:20 6 phoebebuffay Ufak Tefek Cinayetler - Arzu Çılgına Döndü 1:30-5:10 7 Denizz19 Ufak Tefek Cinayetler - Büyük Kavga
- YouTube
www.youtube.com
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Farkındayım.Diğer konuya niye yazmadın![]()