MS ne?? Hangi dizi
Dün evde değildim ben bee Kabul görürse şimdi atabilirim hemencik
Sonuna yetiştin
BŞB diyecektim. Katılacaksin yaa
MS ne?? Hangi dizi
Dün evde değildim ben bee Kabul görürse şimdi atabilirim hemencik
Bitti mi @sokak sanatiGelecek hafta İnşallah
Kabul edememBitti mi @sokak sanati
Hee sıkıntı değil istediğin gibi oyla Sanki bilmiyorsun düşüncemiSonuna yetiştin
BŞB diyecektim. Katılacaksin yaa
Israr etmıcem @sokak sanatiKabul edemem
Israr etmıcem @sokak sanati
Senin oyunla zirve, aşağılarda bir şey değişirse işin içinden çıkamayızIsrar etmıcem @sokak sanati
101 bildirim vardı umarim beni bağlamıyordurDün gelemeyelerek neler kaçırdın bir bilsen
Dünü telafi edelim Eksik kalmak istemem @sokak sanatiSenin oyunla zirve, aşağılarda bir şey değişirse işin içinden çıkamayız
Yanlışlıkla buraya atacağım oyları. Dur
Gelsin reytingYanlışlıkla buraya atacağım oyları. Dur
Benim bu yarışmayla ilgim yok kaç kez söyleyeceğim. 10 saat sahneleri izleyip puanlayamam, hiç benlik değil.
Benim bu yarışmayla ilgim yok kaç kez söyleyeceğim. 10 saat sahneleri izleyip puanlayamam, hiç benlik değil.
Biliyorum ben abarttım zaten. Belki final turlarına falan katılırım bakalım.7 kişi kaldık. 3 dakikadan 20 dakika ediyor..
Oylamamız başladı. 7 yarışmacımız sahnelerini paylaştı. Jüri üyeleri en beğendikleri sahneden başlayıp 7'den 1'e kadar, yarışmacılar 6'dan 1'e kadar, baş jürilerimiz ise tüm sahnelere 10 ve 1 arası puanla oylayacaklar. Bol Şans!
Son oy gönderme saati 22 nisan çarşamba 18:00
1 batuhankaralar Yıldız, Leyla'ya saldırdı! - Yasak Elma 2 Yiğitt Kara Sevda - Kan Donduran Yüzleşme 4.24 - 6.58 3 Silinmiş Üye İçerde 14. Bölüm - Aç Gözlerini Müdürüm 1.00-3.22 4 sokak sanati Kara Sevda - Sen Kardeşimi Değil Beni Öldürdün 1.50- 3.50 5 Serhatt Leyla SİNİR KRİZİ Geçirdi! | Yaprak Dökümü 6:00 - 10:20 6 phoebebuffay Ufak Tefek Cinayetler - Arzu Çılgına Döndü 1:30-5:10 7 Denizz19 Ufak Tefek Cinayetler - Büyük Kavga
- YouTube
www.youtube.com
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Farkındayım.Diğer konuya niye yazmadın