Bu dizinin en iyisi olduğunu sende biliyorsun Ya hep ya hiç ortası yok
Aşkı Memnu'nun ilk 50'sine bile giremeyecek bir sahne bence. Yine de sen bilirsin.
Bu dizinin en iyisi olduğunu sende biliyorsun Ya hep ya hiç ortası yok
Bir kere sen kullanmıştın ordan aklımda kalmış
Bunu ben de seçerdim ama bilerek seçmedim farklılık olsun hem Bizim Hikaye sevilmiyordu ilk turda gördük
@Silinmiş Üye harşka seçim
Gerçekten çok basit yarışmacılarla yarışıyorumOf herkes kolay yoldan Aşk-ı Memnu seçiyor dizi başına kota falan gelsin. @S.G.A.T.
KıskanmaAşkı Memnu'nun ilk 50'sine bile giremeyecek bir sahne bence. Yine de sen bilirsin.
Ay Yapım dışında bir tercihle risk aldım bakalım tutacak mıMuhteşem
İyi puanlarını beklerimNeslihan'in en iyi oynadığı sahnelerden. Ben seviyorum baya oyunculuğunu.
Seçtiğin kısım full işkence. Aykırı görülmezse çok iyi gidecektir.Ay Yapım dışında bir tercihle risk aldım bakalım tutacak mı
Vadiyle gelmen iyi oldu @sokak sanatiAy Yapım dışında bir tercihle risk aldım bakalım tutacak mı
Sen sahneme yorum yap, seversin böyle sahneleri@serhatt şu telefona bak artık .ss
1 puanın gideceği başka sahneler var, bu muhteşem sahneye 1 verenden hesap sorarımVadiyle gelmen iyi oldu @sokak sanati
Sevişme varsa rahat olSen sahneme yorum yap, seversin böyle sahneleri
Sen ilk hafta zirvede olunca bir havalanmışsın Sahneyi izlemem lazım benim 1 vereceğim daha güzel dizi var1 puanın gideceği başka sahneler var, bu muhteşem sahneye 1 verenden hesap sorarım
İyi puanlarını beklerim
Efsane sahneydi. Yüreklerimi ne zaman izlesem dağlıyor gerçek abla kardeş olsalar bu kadar doğal olurdu herhalde performansları... @denizz19
Hahaha format böyle dimi @S.G.A.T. yanlış mı biliyorumİyi puan veririm ama yine benim kötü bir taklidim oldun bu sahneyi seçerek.
Vadiyle gelmen iyi oldu @sokak sanati
Hahaha format böyle dimi @S.G.A.T. yanlış mı biliyorum
Doğru tabi ki. Umuta hiç bakma istediğini seç.Hahaha format böyle dimi @S.G.A.T. yanlış mı biliyorum
Sen niye döndün Yapraktan MemnuyaOlsun binlerce sahne varken gidip benimle özdeşlesen bir dizinin sahnesini kullanmak sana yakışmadı. Taklitçi