Amaç rakiplerin kozlarını çürütmekDoğru tabi ki. Umuta hiç bakma istediğini seç.
Amaç rakiplerin kozlarını çürütmekDoğru tabi ki. Umuta hiç bakma istediğini seç.
Seçen isimlere bak hepsi genelde de hazıra konmayı sevdiği için normal.Gerçekten çok basit yarışmacılarla yarışıyorum
3:20-6:20 arası
Aynen 15 tane dizi var sadece AşkıMemnu seçiyorlar Bir de bana bak Bizim Hikaye ile başladım Kara Sevda ile devam ediyorumSeçen isimlere bak hepsi genelde de hazıra konmayı sevdiği için normal.
Sen niye döndün Yapraktan Memnuya
Hepinizin kozlarını yiyeceğimEm sevdiğim 3 dizi onlar. Sen gidip Bizim Hikaye seçsene.ş s
Tam puan.. @Bully3:20-6:20 arası
BiliyordumSevişme varsa rahat ol
Hepinizin kozlarını yiyeceğim
Atamaz bana Kıyamaz@serhatt 'ada at bir gol.
Neyse bol şans. Bana oynamışsın yine. İyi puan alırsın
Tam puan.. @Bully
Şimdi tam puanımı alırsın işte yani büyük ihtimal3:20-6:20 arası
Kız dalga geçip duruyorsun da yüksek puan alırsa görücem seniBende bayıldım. O mermiyi o kovana sokup basması şahane.. İnanılır gibi değil. Osman Sınav bu işin piiri yAA.
Bu bir rüya mı 😱 @BullyBende bayıldım. O mermiyi o kovana sokup basması şahane.. İnanılır gibi değil. Osman Sınav bu işin piiri yAA.
Peki ben aşkooomŞimdi tam puanımı alırsın işte yani büyük ihtimal
Senin sahneyi bilmiyorum izlemeden bir şey diyememPeki ben aşkooom
Kız dalga geçip duruyorsun da yüksek puan alırsa görücem seni
Eskiden sesli cekim yapilmadigi icin dogalligi tam veremiyor Aski Memnu maalesef. Ama o sahne Aski Memnu'nun onemli sahnelerinden biri tabi. Nebahat Cehre'nin seslendirmesi de diger herkes seslendirmeyi sonradan yaptigi icin gozume batmiyor. Sadece benim Aski Memnu'da rahatsiz oldugum durum Bihter uzulse de yikilsada o saclari devamli yapılı ve makyaj dort dortluk. Aglasa da bozulmuyor. Haliyle dogalliktan uzak yani.