Bu dizinin en iyisi olduğunu sende biliyorsunYa hep ya hiç ortası yok
![]()
Aşkı Memnu'nun ilk 50'sine bile giremeyecek bir sahne bence. Yine de sen bilirsin.
Bu dizinin en iyisi olduğunu sende biliyorsunYa hep ya hiç ortası yok
![]()
Bir kere sen kullanmıştın ordan aklımda kalmış
Bunu ben de seçerdim ama bilerek seçmedim farklılık olsun hem Bizim Hikaye sevilmiyordu ilk turda gördük
@Silinmiş Üye harşka seçim![]()
Gerçekten çok basit yarışmacılarla yarışıyorumOf herkes kolay yoldan Aşk-ı Memnu seçiyor dizi başına kota falan gelsin.@S.G.A.T.
KıskanmaAşkı Memnu'nun ilk 50'sine bile giremeyecek bir sahne bence. Yine de sen bilirsin.![]()
Ay Yapım dışında bir tercihle risk aldım bakalım tutacak mıMuhteşem![]()
İyi puanlarını beklerimNeslihan'in en iyi oynadığı sahnelerden. Ben seviyorum baya oyunculuğunu.![]()
Seçtiğin kısım full işkence. Aykırı görülmezse çok iyi gidecektir.Ay Yapım dışında bir tercihle risk aldım bakalım tutacak mı![]()
![]()
Sen sahneme yorum yap, seversin böyle sahneleri@serhatt şu telefona bak artık .ss
1 puanın gideceği başka sahneler var, bu muhteşem sahneye 1 verenden hesap sorarımVadiyle gelmen iyi oldu@sokak sanati
Sevişme varsa rahat olSen sahneme yorum yap, seversin böyle sahneleri![]()
Sen ilk hafta zirvede olunca bir havalanmışsın1 puanın gideceği başka sahneler var, bu muhteşem sahneye 1 verenden hesap sorarım![]()
![]()
İyi puanlarını beklerim![]()
Efsane sahneydi.Yüreklerimi ne zaman izlesem dağlıyor gerçek abla kardeş olsalar bu kadar doğal olurdu herhalde performansları... @denizz19
Hahaha format böyle dimi @S.G.A.T. yanlış mı biliyorumİyi puan veririm ama yine benim kötü bir taklidim oldun bu sahneyi seçerek.![]()
Vadiyle gelmen iyi oldu@sokak sanati
Hahaha format böyle dimi @S.G.A.T. yanlış mı biliyorum![]()
Doğru tabi ki. Umuta hiç bakma istediğini seç.Hahaha format böyle dimi @S.G.A.T. yanlış mı biliyorum![]()
Sen niye döndün Yapraktan MemnuyaOlsun binlerce sahne varken gidip benimle özdeşlesen bir dizinin sahnesini kullanmak sana yakışmadı. Taklitçi![]()