Hazal Kaya - Serenay Sarıkaya / En Favori Güzel 2019 / Yarı Final

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Güzel Üst Tura Çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hazal :bhr:
Beren ile Serenay finali olsun istemiyorum.
Beren Hazal
Serenay Aslı
Hazal Aslı
böyle kabülüm :A
Serenay’ı destekliyorum ama finale Hazal çıkarsa Hazal’ı desteklerim Aslı ve Beren kesinlikle kazanmamalı eğer kazanırlarsa bu yarışmayı bir daha yapma bence :A bu arada yarışmanın erkek versiyonunu yapmayı düşünüyor musun :A

• Harika
Reactions: Dosi
Serenay’ı destekliyorum ama finale Hazal çıkarsa Hazal’ı desteklerim Aslı ve Beren kesinlikle kazanmamalı eğer kazanırlarsa bu yarışmayı bir daha yapma bence :A bu arada yarışmanın erkek versiyonunu yapmayı düşünüyor musun :A
Beren'e oy vermeseydin ozaman. Onun kazanma şansı çok :A
Erkek versiyonunu ne yapacan? 😱 @xemrexxx @serhatt

Beren'e oy vermeseydin ozaman. Onun kazanma şansı çok :A
Erkek versiyonunu ne yapacan? 😱 @xemrexxx @serhatt
Sıralamam Serenay Hazal Beren Aslı şeklinde ona göre oy verdim :A niye en güzeli seçiyoruz da en yakışıklıyı seçemez miyiz ayrıca forumda bir sürü parlakçı var bence iyi olur ayrımcılık yapılmasın her ikisi de olsun :A

• Güldürdün
Sıralamam Serenay Hazal Beren Aslı şeklinde ona göre oy verdim :A niye en güzeli seçiyoruz da en yakışıklıyı seçemez miyiz ayrıca forumda bir sürü parlakçı var bence iyi olur ayrımcılık yapılmasın her ikisi de olsun :A
Kimiside yabancı güzeller olsun diyordu :F Yazdan sonra bakarız durumlara :A Yakışıklıları seçerken @serhatt baygınlık geçirir. Kimi destekleyeceğini şaşırır. @xBUGRAx Fox Tv de kim varsa onu oylar :A @MasacRE @Forumdash @xemrexxx

• Güldürdün
Şu anda da zaten kimse güzelliğe bakarak oy vermiyor o yüzden çok farklılık olmaz yani aynı bunun gibi olur :A
Aynen, Aras Çukurdan dolayı,Çağatay İçerdeden dolayı, Kenan Ezelden dolayı, Kıvanç Aşk-i memnudan dolayı..... liste uzar gider bundan dolayı oylarlar :F

• Güldürdün
Reactions: eskici
Aynen, Aras Çukurdan dolayı,Çağatay İçerdeden dolayı, Kenan Ezelden dolayı, Kıvanç Aşk-i memnudan dolayı..... liste uzar gider bundan dolayı oylarlar :F
Kıvanç yakışıklılığından dolayı oylanır başka bir sebebe gerek yok :A

• Güldürdün
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and Forumdash
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...