Hazal Kaya - Serenay Sarıkaya / En Favori Güzel 2019 / Yarı Final

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Güzel Üst Tura Çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalan yarışmacılar arasında birinci olmayı hak eden tek kişi var o da Serenay Sarıkaya :A
gelmeyeydin daha iyiydi :A iki gruptada zevkini beğenmedim :T: En sonki yarışmadada Beren ve Serenay finali olmuştu. Yine aynısı olursa bir daha yarışma düzenlememek en iyisi :T: @MasacRE

• Güldürdün
Reactions: eskici and MasacRE
gelmeyeydin daha iyiydi :A iki gruptada zevkini beğenmedim :T: En sonki yarışmadada Beren ve Serenay finali olmuştu. Yine aynısı olursa bir daha yarışma düzenlememek en iyisi :T: @MasacRE
Ee ben ne dedim sana :A Yarı finaller bile aynı neredeyse. O zaman da Beren ile Aslı eşleşmişti, Beren kazanmıştı. Diğer yarı finalde Serenay'ın karşısında Sıla vardı sadece tek değişiklik o oldu :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ee ben ne dedim sana :A Yarı finaller bile aynı neredeyse. O zaman da Beren ile Aslı eşleşmişti, Beren kazanmıştı. Diğer yarı finalde Serenay'ın karşısında Sıla vardı sadece tek değişiklik o oldu :A
Kurada bari Serenay- Beren eşleşseydi, ama yok, kura bile oyun oynadı bize :T: Keşke müdahale edip ben eşleştirseydim :A ikisini finalde görme ihtimallini sevmedim ama geçen sefer Beren 1 oy ile almışti, tek tesellim Serenay kazanırsa şu 2 aydirki zamanimın boşuna gitmediğini düşünürüm en azından :A
Ama Hazal'in hâla tur atlayacağına inanıyorum. Hem bu sonuç değişecek. Biri yanlışlıkla Serenay'a oy verdiğini belirtti anında, yani durum şuan tam tersi :D artı en az 10 kişi oylamamıştır daha. Çok çekişmeli iki grupta :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Kurada bari Serenay- Beren eşleşseydi, ama yok, kura bile oyun oynadı bize :T: Keşke müdahale edip ben eşleştirseydim :A ikisini finalde görme ihtimallini sevmedim ama geçen sefer Beren 1 oy ile almışti, tek tesellim Serenay kazanırsa şu 2 aydirki zamanimın boşuna gitmediğini düşünürüm en azından :A
Ama Hazal'in hâla tur atlayacağına inanıyorum. Hem bu sonuç değişecek. Biri yanlışlıkla Serenay'a oy verdiğini belirtti anında, yani durum şuan tam tersi :D artı en az 10 kişi oylamamıştır daha. Çok çekişmeli iki grupta :A
Beren kazanırsa da boşa gitmez korkma, iki kere arka arkaya kazansın ne olacak sanki :A O arkadaş seni yakalayıp oyunu değiştiremezse sayılmaz ama yapacak bir şey yok Serenay'ı oylamış sonuçta :A

• Güldürdün
Beren kazanırsa da boşa gitmez korkma, iki kere arka arkaya kazansın ne olacak sanki :A O arkadaş seni yakalayıp oyunu değiştiremezse sayılmaz ama yapacak bir şey yok Serenay'ı oylamış sonuçta :A
Beren eğerki rakibi Hazal olup kazanırsa evet yine boşuna gitmemiş olur. Yeterki aynı filmi görmemeyim :A
Yok, o oy hesaplanacak Hazal için. Dur bu durunla ilgili geçen Tols ile konuşma olmuşti. Iyiki olmuşta seni susturabilecem :A :A gidip bakayim o mesaja

• Güldürdün
Beren eğerki rakibi Hazal olup kazanırsa evet yine boşuna gitmemiş olur. Yeterki aynı filmi görmemeyim :A
Yok, o oy hesaplanacak Hazal için. Dur bu durunla ilgili geçen Tols ile konuşma olmuşti. Iyiki olmuşta seni susturabilecem :A:A gidip bakayim o mesaja
İyi at bakalım ona göre konuşuruz :A

• Güldürdün
İyi at bakalım ona göre konuşuruz :A
Baktım baktim olmadı, sonra dedim gidip Tols'un profilinden mesajlarına bakayim, nede olsa o az yazıyor kolay olur bulmak ve aynende öyle oldu :A meğerse diğer gruplardaymış konuşmamız, neyse al işte sana kural? bu konuşmadan dolayida Tols'a teşekkürler :A Geleceği görmüş :A
Ayrıca anket seçenekleri çok kısıtlı, “ikisi de değil” gibi bir seçenek de olabileceği gibi, kullandığın oyu değiştirebilme hakkı da olmalıydı elimiz yanlışlıkla çarpsa oy yanlış kişiye gidecek geri dönüşü olmaksızın. :D
öncelikle elin yanlışlıkla çarpsa belirteceksin anında. Ayar verilip değiştirebiliyorsun. Hiç olmazsa sonrasında ona göre hesaplayip tur atlattırıyorum. Misal burda zaten bir tane güzele -1 sayacağım. Demet'in grubundada Aslı'nın bir oyu eksik hesaplanacak. Birisi üye olup oylayıp gitmiş. Etkinlik başadıktan sonra üye olanlarin oylari geçersiz.

Baktım baktim olmadı, sonra dedim gidip Tols'un profilinden mesajlarına bakayim, nede olsa o az yazıyor kolay olur bulmak ve aynende öyle oldu :A meğerse diğer gruplardaymış konuşmamız, neyse al işte sana kural? bu konuşmadan dolayida Tols'a teşekkürler :A Geleceği görmüş :A
E tamam da bu sadece bir konuşma olmuş daha önce uygulanmamış ki :D Ben diyorum ki hata yapmışsa kendisi düzeltsin, senin o şekilde sayman olmaz. Daha önceki yarışmalarda da oluyordu öyle hatırlıyorum. O arada etkinliğin sahibini yakalayıp değiştirebilirse oyunu yeni oyu sayılıyordu yoksa geçmiş olsun :D Zaten sen çok aktif olan birisin, zor değil seni yakalamak :D

• Beğendim
E tamam da bu sadece bir konuşma olmuş daha önce uygulanmamış ki :D Ben diyorum ki hata yapmışsa kendisi düzeltsin, senin o şekilde sayman olmaz. Daha önceki yarışmalarda da oluyordu öyle hatırlıyorum. O arada etkinliğin sahibini yakalayıp değiştirebilirse oyunu yeni oyu sayılıyordu yoksa geçmiş olsun :D Zaten sen çok aktif olan birisin, zor değil seni yakalamak :D
iyide bende zaten oy değiştirme anketini beceremezsem öyle yapacağım diyorum. Geçen kim kime oy vermiş kısmını bazinga dahil kimse ayarlama yapamamışlardı. Buradada oy değiştirme Ayarında sıkıntı yaşarsak o şekli uygulayacağım yani :D
?
Serenay'a tıkladım yanlışlıkla ama asıl tıklamam gereken Hazal Kaya olmalıydı neyse
ikimizde online iken halederiz. Ayarlarım, oyunu değiştirirsin :D olmadı zamani gelince hesapta ona göre ayarlarım

• Beğendim
iyide bende zaten oy değiştirme anketini beceremezsem öyle yapacağım diyorum. Geçen kim kime oy vermiş kısmını bazinga dahil ayarlama yapamamışlardı. Buradada oy değiştirme Ayarında sıkıntı yaşarsak o şekli uygulayacağım yani :D
?
Ben bir daha denk gelmezseniz yazdığı için o şekilde sayacaksın diye düşünmüştüm, tamam o zaman :D Normalde sıkıntı olmuyor anket seçeneklerini istediği gibi değiştirebiliyor konuyu açan. Şimdi bak istersen var mı oy değiştirme seçeneği orada?

• Beğendim
Ben bir daha denk gelmezseniz yazdığı için o şekilde sayacaksın diye düşünmüştüm, tamam o zaman :D Normalde sıkıntı olmuyor anket seçeneklerini istediği gibi değiştirebiliyor konuyu açan. Şimdi bak istersen var mı oy değiştirme seçeneği orada?
var var, inşallah sonrasında geri kapama tuşu olur :A
Tols'a yazımda 'anında bildireceksin' yazmışım. Yani şimdi biri dün oylayıp gelip bugün, ben yanlış oylamıştım dese saymam. emrecnn oyladığı zamanda yazmış, oyüzden değiştirmesine müsade edeceğim :D

• Beğendim
var var, inşallah sonrasında geri kapama tuşu olur :A
Tols'a yazımda 'anında bildireceksin' yazmışım. Yani şimdi biri dün oylayıp gelip bugün, ben yanlış oylamıştım dese saymam. emrecnn oyladığı zamanda yazmış, oyüzden değiştirmesine müsade edeceğim :D
Tamam o zaman artık aynı zamanda denk gelip oyunu değiştirmesini bekleyeceksin :A Umarım iki gün gelmez de Serenay'ın şansı artar :A

• Güldürdün
@Yiğitt @Aserat @xBUGRAx
bir üye oy verirken yanlışlikla diğer rakibe verdiğini belirtti aninda. Şimdi bu durumda ne yapabilirim? Kendisi çok online olmadığı için aynı anda online olma durumumuz çok az? Online olursak değistirme seçeneğini devreye koyarım ama denk gelemezsek, sonuçlarda süre bitince oyu diğerine hesap yapıp üst tura çıkani belirleyebiliyormuyum? Biri diğerine fark atsa sorun çözülecek ama böyle başa baş olunca o oyuda düşünmem gerekiyor :F

• Güldürdün
Reactions: Aserat
@Yiğitt @Aserat @xBUGRAx
bir üye oy verirken yanlışlikla diğer rakibe verdiğini belirtti aninda. Şimdi bu durumda ne yapabilirim? Kendisi çok online olmadığı için aynı anda online olma durumumuz çok az? Online olursak değistirme seçeneğini devreye koyarım ama denk gelemezsek, sonuçlarda süre bitince oyu diğerine hesap yapıp üst tura çıkani belirleyebiliyormuyum? Biri diğerine fark atsa sorun çözülecek ama böyle başa baş olunca o oyuda düşünmem gerekiyor :F
Bence haksızlık olur. Alt tarafı iki şık var dikkatli okuyup oy vermek zor bir şey değil. :A

• Olmamış
  • Güldürdün
Reactions: DarkLegenD and Dosi
@Yiğitt @Aserat @xBUGRAx
Bunun sorulacak, danışılacak bir tarafı yok. Yetkililer yanlış oyu düzeltecek işte.

• Harika
Bence haksızlık olur. Alt tarafı iki şık var dikkatli okuyup oy vermek zor bir şey değil. :A
Bence diyorsun, bana daha önceden kural belirtmedin :A. Haksizlık değil tabikide. Ertesi gün dese tamam derim ama oylar oylamaz yazmış.Telefondan yanlışlikla kolay oluyor.
düzeltmeni bekliyorum :bhr:

Tamam da bu rezil durumda kimin kazanmasını istiyorsun ne yani Aslı mı kazansın hiç hak etmiyor hem de hiç tek hak eden Serenay :A

• Güldürdün
Tamam da bu rezil durumda kimin kazanmasını istiyorsun ne yani Aslı mı kazansın hiç hak etmiyor hem de hiç tek hak eden Serenay :A
Hazal :bhr:
Beren ile Serenay finali olsun istemiyorum.
Beren Hazal
Serenay Aslı
Hazal Aslı
böyle kabülüm :A

• Güldürdün
Reactions: eskici
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...