Serenay'da Burçin'i eledi. Hani tavır? Yine diyecem, demek herşey Burcu içinmişSerenay Sarıkaya
Burçin için çeyrek final iyi bir seviye o yüzden aldırmadım. Ama Burcu finalik kadındı o yüzden tepkimin daha büyük olması normal.Serenay'da Burçin'i eledi. Hani tavır? Yine diyecem, demek herşey Burcu içinmiş
Artık finalde bu grupta kim çikarsa çiksin Beren karşısında oyunu kapar? Nede olsa yeni bir isim şampiyon olsun düşüncesindesin
ikinci soruma cevap gelmedi Finalde gözüm üstünde olacakBurçin için çeyrek final iyi bir seviye o yüzden aldırmadım. Ama Burcu finalik kadındı o yüzden tepkimin daha büyük olması normal.
Onun olması için uğraşıyoruz.Bihter vs Nihal olursa kazanan belli
önceki senelerde finalde Beren ve Serenay eşleşmiş ve Beren sadece 1 oyla kazanmış. Şimdi olsa eminim Beren ikiye katlardı Seçmenlerimi baya değişmiş @Forumdash @MasacREOnun olması için uğraşıyoruz.
Aslı Enver finali geçtim, çeyrek finali bile haketmiyor. Keza Serenay da öyle. Ben en başta finalde Aslıhan Gürbüz vs Beren Saat kapışmasını izlemek isterdim. Kazanıra ya Beren ya Hazal kazanmalı o yüzden ikisi finalr kalmalı bence. Yoksa Beren'in karşısında Aslı Enver daha zayıf bir rakip gibi duruyor.önceki senelerde finalde Beren ve Serenay eşleşmiş ve Beren sadece 1 oyla kazanmış. Şimdi olsa eminim Beren ikiye katlardı Seçmenlerimi baya değişmiş @Forumdash @MasacRE
senin favorin Beren'mi?
Hazal'in rakibi Beren olursa Hazal kazansın. Beren zamaninda şampiyon olmuştu zatenAslı Enver finali geçtim, çeyrek finali bile haketmiyor. Keza Serenay da öyle. Ben en başta finalde Aslıhan Gürbüz vs Beren Saat kapışmasını izlemek isterdim. Kazanıra ya Beren ya Hazal kazanmalı o yüzden ikisi finalr kalmalı bence. Yoksa Beren'in karşısında Aslı Enver daha zayıf bir rakip gibi duruyor.
AĞLA, Hazal Kaya'ya verdim...Tabii ki Serenay Sarıkaya ama burada da Hazal Kaya önde, konusu ‘güzellik’ olan yarışmada Hazal final görecek neredeyse. Yorumsuz...