Hazal Kaya - Serenay Sarıkaya / En Favori Güzel 2019 / Yarı Final

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Güzel Üst Tura Çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hazal Kaya dedim :bhr:

• Harika
Reactions: denizz19
Serenay Sarıkaya
Serenay'da Burçin'i eledi. Hani tavır? :A Yine diyecem, demek herşey Burcu içinmiş :A
Artık finalde bu grupta kim çikarsa çiksin Beren karşısında oyunu kapar? Nede olsa yeni bir isim şampiyon olsun düşüncesindesin :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Serenay'da Burçin'i eledi. Hani tavır? :A Yine diyecem, demek herşey Burcu içinmiş :A
Artık finalde bu grupta kim çikarsa çiksin Beren karşısında oyunu kapar? Nede olsa yeni bir isim şampiyon olsun düşüncesindesin :A
Burçin için çeyrek final iyi bir seviye o yüzden aldırmadım. Ama Burcu finalik kadındı o yüzden tepkimin daha büyük olması normal. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
0

• Harika
Reactions: Sherlock
önceki senelerde finalde Beren ve Serenay eşleşmiş ve Beren sadece 1 oyla kazanmış. Şimdi olsa eminim Beren ikiye katlardı :A Seçmenlerimi baya değişmiş :A @Forumdash @MasacRE
senin favorin Beren'mi?
Aslı Enver finali geçtim, çeyrek finali bile haketmiyor. Keza Serenay da öyle. :A Ben en başta finalde Aslıhan Gürbüz vs Beren Saat kapışmasını izlemek isterdim. Kazanıra ya Beren ya Hazal kazanmalı o yüzden ikisi finalr kalmalı bence. Yoksa Beren'in karşısında Aslı Enver daha zayıf bir rakip gibi duruyor. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Tabii ki Serenay Sarıkaya ama burada da Hazal Kaya önde, konusu ‘güzellik’ olan yarışmada Hazal final görecek neredeyse. Yorumsuz...

• Olmamış
Reactions: denizz19
Aslı Enver finali geçtim, çeyrek finali bile haketmiyor. Keza Serenay da öyle. :A Ben en başta finalde Aslıhan Gürbüz vs Beren Saat kapışmasını izlemek isterdim. Kazanıra ya Beren ya Hazal kazanmalı o yüzden ikisi finalr kalmalı bence. Yoksa Beren'in karşısında Aslı Enver daha zayıf bir rakip gibi duruyor. :A
Hazal'in rakibi Beren olursa Hazal kazansın. Beren zamaninda şampiyon olmuştu zaten :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...