Hazal Kaya - Serenay Sarıkaya / En Favori Güzel 2019 / Yarı Final

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Güzel Üst Tura Çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse ki... :A Ama o dissler çok hoş karşılanmıyor ona göre Zeyyy. :A
maksatta o zaten ya, artık eli bol olacam diss konusunda :A sen o dissi saçma intikam sebebinden dolayı yedin. Yoksa ben başka kimseye diss atmiyorum farklı oylama oluyor diye :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
maksatta o zaten ya, artık eli bol olacam diss konusunda :A sen o dissi saçma intikam sebebinden dolayı yedin. Yoksa ben başka kimseye diss atmiyorum farklı oylama oluyor diye :A
İyi de orda olay sadece intikam değil ki. Aslı ile Beren arasında güzellik açısından çok fark yok bana göre. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
İyi de orda olay sadece intikam değil ki. Aslı ile Beren arasında güzellik açısından çok fark yok bana göre. :A
Lafı çevirip değistirme. Sebebinin intikam olduğunu dillendirip durdun. Diğer gruptaki yorumumu oku, senin en sonki yorumunun hemen üstü :ppp:

• Güldürdün
Lafı çevirip değistirme. Sebebinin intikam olduğunu dillendirip durdun. Diğer gruptaki yorumumu oku, senin en sonki yorumunun hemen üstü :ppp:
Yahu sence gerçekten de sadece intikam için mi yaptım bunu. :A Öyle bir algı oluştuysa yanlış oluştu demektir, ortada sanatsal bir kıyas varsa muhakkak sanatsal bir bakış açısı da vardır. Sonuçta benden bahsediyoruz yani, ne kadar objektif olduğumu sorgulamaya gerek yoktur sanırım. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Aslı Enver güzel kız hoş kız amma velakin Demet Evgar'ı elemesi beni kötü etkiledi... :A Burada o yüzden kendisine vermedim. :A Beren Saat de güzel kız yani Hatırla Sevgili'den beri bilirim kendisini. Burada ikili arasında yakındım, en büyük etken Aslı'nın Demet'i elemesi oldu. :A
Yahu sence gerçekten de sadece intikam için mi yaptım bunu. :A Öyle bir algı oluştuysa yanlış oluştu demektir, ortada sanatsal bir kıyas varsa muhakkak sanatsal bir bakış açısı da vardır. Sonuçta benden bahsediyoruz yani, ne kadar objektif olduğumu sorgulamaya gerek yoktur sanırım. :A
Hâla lafı çeviriyorsun :A @MasacRE bak, inkar ediyor ama yukardaki alıntıda 2 yerde belirtmiş maksatını

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and MEnes
Aynı mesajda Beren Saat'i de övmüşüm eskilerden bilirim demişim. :A İkisi arasında fark yok demişim ve Beren'i seçtiğimi belirtmişim. :A Tek sebep intikam değil yani. :A
ismal abi görselini canlandır gözünde ve fark oluşmadan senin oyun elenmesine etken olursa ?
öyle birşey olursa Menese iyi davranmayacam :T: 2 şekilde ceza şekli uygulayacağım :A

• Güldürdün
Hazal Kaya'yı sadece, ardı ardına 3 tane kızdan 'hayır', 'ben seni arkadaşım olarak görüyorum' gibisinden şekillerle ret oyu almış otoritesiz ve karizması olmayan erkek seçer.

Serenay Sarıkaya tabii ki de buraya kadar gelmemeliydi (düzenleme ile gelen ekleme: finali bile hak ediyor). Ama Hazal Kaya'yı doğrar, biçer, tırnak makası olarak kullanıp kağıt keser.

Seksiliği ve seksiliğinin getirdiği çekiciliğiyle; 20 yıllık evliliğiyle eşine sadık olan erkeği bile baştan çıkarıp soluğu yatak odasında aldıracak kadar muazzam olan insanüstü fiziği ve mükemmele yakın yüz güzelliği (hafif bir burun estetiği fena olmaz ama çok da önemli değil) ile Serenay Sarıkaya benim oyumu alır.

Son düzenleme:
Serenay'a tıkladım yanlışlıkla ama asıl tıklamam gereken Hazal Kaya olmalıydı neyse

Serenay'a tıkladım yanlışlıkla ama asıl tıklamam gereken Hazal Kaya olmalıydı neyse
ikimizde online iken halederiz. Ayarlarım, oyunu değiştirirsin :D olmadı zamani gelince hesapta ona göre ayarlarım

Kalan yarışmacılar arasında birinci olmayı hak eden tek kişi var o da Serenay Sarıkaya :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...