Allahım ne güzel haberler alıyorum bugün, uğurlar olaahahaha sen de acun gibi cılkını cıakrmaya yer arıyorsun En yakısan cift nee bee sus sil gören olur mazallah
Senden ve @serhatt tan çok uzaklara
Allahım ne güzel haberler alıyorum bugün, uğurlar olaahahaha sen de acun gibi cılkını cıakrmaya yer arıyorsun En yakısan cift nee bee sus sil gören olur mazallah
Senden ve @serhatt tan çok uzaklara
Bana havale edebilrsiniz
Kütük dostum @Maskeli Fedai de geçen sefer isabetli oylamalarda bulunmuştu, yine bekliyoruz aynısından@MasacRE bu gruba oylamayan tek bu jüriler kaldi Doğu Aslı'cı, oylasa fena olmaz gidip diğer grubada tek tek bakmalıyım oylamayanları
Size boynuzları geçirmem için mi koşayım???
Hayır derdine yan diyeSize boynuzları geçirmem için mi koşayım???
Parlakçı olduğum falan yok adam gerçekten de yakışıklı yani onu söyledim sadeceBu eskici görmeyeli iyice parlakçı olmuş çıkmış Baksana özellikle Kıvanç için kuduruyor, onun yakışıklılığı yeter falan ne oluyoruz eskici bey
Espri yapma Faruk beyArtık "yenici"ler cıksın
Gayet normal bir şey söyledim abartmayın
Umarım seni sevindirip oyladığın güzeli oylar ama sanki diğerini seçer gibi @Maskeli FedaiKütük dostum @Maskeli Fedai de geçen sefer isabetli oylamalarda bulunmuştu, yine bekliyoruz aynısından
@MasacRE de bana katıldıysa demekki normal değilGayet normal bir şey söyledim abartmayın
ettim gittiBana havale edebilrsiniz
Evet ben de çok emin değilim aslında, geçen tur Beren'i de Aslı'yı da oyladı sanırım. İkisi arasında Beren'i seçebilir dediğin gibiUmarım seni sevindirip oyladığın güzeli oylar ama sanki diğerini seçer gibi @Maskeli Fedai
Neresi normal değil sen güzel kadınlara güzel diyorsun ben de yakışıklı erkeklere yakışıklı diyorum aynı şey o zaman sen oy kullanma bu yarışmada@MasacRE de bana katıldıysa demekki normal değil
yalnız çok çekişmeli oldu ikiside 😱 eskiye oranla oylayanlar daha fazla. Çok jüride kalmadi. Ay keşke Aslı çıksaEvet ben de çok emin değilim aslında, geçen tur Beren'i de Aslı'yı da oyladı sanırım. İkisi arasında Beren'i seçebilir dediğin gibi
ama ben illa kadınlarin yarısmasını yapın diye diretmedim başkasinın başlatmış olduğu bir etkinliği yürütüyorum. Aynı şey değil ama tamam tamam yaparızNeresi normal değil sen güzel kadınlara güzel diyorsun ben de yakışıklı erkeklere yakışıklı diyorum aynı şey o zaman sen oy kullanma bu yarışmada
Aha senin İsveçli cadaloz da kudurdu @xemrexxxama ben illa kadınlarin yarısmasını yapın diye diretmedim başkasinın başlatmış olduğu bir etkinliği yürütüyorum. Aynı şey değil ama tamam tamam yaparız
asdfghbshjAha senin İsveçli cadaloz da kudurdu @xemrexxx
Öyle demiyor muydu sana lakapları mı karıştırdım Yoksa destere mi diyordu onuasdfghbshj
bende diyorum isveçli cadaloz kim
çaktırma, sadece baştan salıyorum
Ben de diretmedim zaten sadece yapacak mısın diye sordum ve yapılması iyi olur dedim ayrıca yarışmayı yapman sorun değil zaten oy kullanıyorsun ve az önce Hazal Hazal deyip duruyordun meselaama ben illa kadınlarin yarısmasını yapın diye diretmedim başkasinın başlatmış olduğu bir etkinliği yürütüyorum. Aynı şey değil ama tamam tamam yaparız
Beren ve Serenay'dan daha fazla istiyorum tabikiBen de diretmedim zaten sadece yapacak mısın diye sordum ve yapılması iyi olur dedim ayrıca yarışmayı yapman sorun değil zaten oy kullanıyorsun ve az önce Hazal Hazal deyip duruyordun mesela