Hazal Kaya - Serenay Sarıkaya / En Favori Güzel 2019 / Yarı Final

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Güzel Üst Tura Çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE
Evet ben de çok emin değilim aslında, geçen tur Beren'i de Aslı'yı da oyladı sanırım. İkisi arasında Beren'i seçebilir dediğin gibi :A
yalnız çok çekişmeli oldu ikiside 😱 eskiye oranla oylayanlar daha fazla. Çok jüride kalmadi. Ay keşke Aslı çıksa :T:

• Beğendim
Reactions: MasacRE
Neresi normal değil sen güzel kadınlara güzel diyorsun ben de yakışıklı erkeklere yakışıklı diyorum aynı şey o zaman sen oy kullanma bu yarışmada :A
ama ben illa kadınlarin yarısmasını yapın diye diretmedim :A başkasinın başlatmış olduğu bir etkinliği yürütüyorum. Aynı şey değil :A ama tamam tamam yaparız :Z

• Güldürdün
Reactions: eskici
ama ben illa kadınlarin yarısmasını yapın diye diretmedim :A başkasinın başlatmış olduğu bir etkinliği yürütüyorum. Aynı şey değil :A ama tamam tamam yaparız :Z
Ben de diretmedim zaten sadece yapacak mısın diye sordum ve yapılması iyi olur dedim :A ayrıca yarışmayı yapman sorun değil zaten oy kullanıyorsun ve az önce Hazal Hazal deyip duruyordun mesela :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ben de diretmedim zaten sadece yapacak mısın diye sordum ve yapılması iyi olur dedim :A ayrıca yarışmayı yapman sorun değil zaten oy kullanıyorsun ve az önce Hazal Hazal deyip duruyordun mesela :A
Beren ve Serenay'dan daha fazla istiyorum tabiki :A

• Güldürdün
Reactions: eskici
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,947
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan