Bildirim arada kaçmış, yeni gördüm. Gerçi mesajını pek anlamadımAnladım yapma yapma ama hala görsünler der gibi
anlamadim, ben niye daha çok popüler oluyorum? konu daha ilgi görür diyorsan pek sanmıyorum Güzellerle baya baya her hafta listeleri alt üst ettik Abu ecünnü yarışması yerine parlak seçtirseydin daha çok popüler olurdun forumda
Yarışmayı sen düzenlediğin içinanlamadim, ben niye daha çok popüler oluyorum? konu daha ilgi görür diyorsan pek sanmıyorum Güzellerle baya baya her hafta listeleri alt üst ettik A
Aman, fazla popüler olunca göze geliyoz. Fazlasına gerek yokYarışmayı sen düzenlediğin için
Tamam online olduğun zamaan hallederiziyide bende zaten oy değiştirme anketini beceremezsem öyle yapacağım diyorum. Geçen kim kime oy vermiş kısmını bazinga dahil kimse ayarlama yapamamışlardı. Buradada oy değiştirme Ayarında sıkıntı yaşarsak o şekli uygulayacağım yani
?
geldimTamam online olduğun zamaan hallederiz
Hallediyorum şimdigeldim
Burdaysan değiş
son gündeyiz
Yaptımgeldim
Burdaysan değiş
son gündeyiz
şimdi uyandım24 saat forumda mısın sen ya Pazar sabahı hem de, insan uyur o saatte be ne işin vardı burada
Karar vermeyi Zor bir eşleşme oldu ama Hazal dedim@ozgur2113 neyi bekliyorsun?
diğerinide unutmaKarar vermeyi Zor bir eşleşme oldu ama Hazal dedim
O daha da zor burdan düşünüyorumdiğerinide unutma
Acaba oylamaman dahamı iyi olur bilemedim Sanki orda harikami kapmayacak gibisinO daha da zor burdan düşünüyorum
@ozgur2113 attığın harikadan anladım seçiminiAcaba oylamaman dahamı iyi olur bilemedim Sanki orda harikami kapmayacak gibisin
kolay gelsin seçiminde
Fotoğrafa attığım harikayı mı diyorsun@ozgur2113 attığın harikadan anladım seçimini
Aynen artik etkinlik kısminda kim kime ne tepki bırakmış herşey beliriyorFotoğrafa attığım harikayı mı diyorsun