yo yo emre diyorduda, bir an o mesaj bana sandım, benim aklım eurovisiona gittiÖyle demiyor muydu sana lakapları mı karıştırdım Yoksa destere mi diyordu onu
destere pis isveçli diyordu
yo yo emre diyorduda, bir an o mesaj bana sandım, benim aklım eurovisiona gittiÖyle demiyor muydu sana lakapları mı karıştırdım Yoksa destere mi diyordu onu
İstiyorum derken @MasacREBeren ve Serenay'dan daha fazla istiyorum tabiki
Nasıl bir foruma düştük böyle herkes kudurmuşİstiyorum derken @MasacRE
Oha dur orda ?Nasıl bir foruma düştük böyle herkes kudurmuş
Bir sen kaldın kardeş kudurmayan bir sen..Nasıl bir foruma düştük böyle herkes kudurmuş
Ne var sen de yakalandın işte, Hazal'a karşı boş değilmişsinOha dur orda ?
Ben de aynısını söylemiştim işte bana yaptığının aynısını sana yaptım nasılmışkazanmasını bize yaşattığın parlakseverliliğini böylemi geçiştirmek istiyorsun? @MasacRE
Bu grupta, diğer gruptada Aslı'yı destekliyorumNe var sen de yakalandın işte, Hazal'a karşı boş değilmişsin
Seninki daha çok ilgi çektiBen de aynısını söylemiştim işte bana yaptığının aynısını sana yaptım nasılmış
Herkesi etiketlersen öyle olur tabi ben sadece @MasacRE yi etiketledim ayrıca ben sadece Kıvanç demiştim sen bir de Aslı diyorsun yavaş git birazSeninki daha çok ilgi çekti
Yav he heHerkesi etiketlersen öyle olur tabi ben sadece @MasacRE yi etiketledim ayrıca ben sadece Kıvanç demiştim sen bir de Aslı diyorsun yavaş git biraz
Kaybettin kabul et eskicilerle başa çıkılmazYav he he
hahahah, hiç te bile. Benim için kolay lokmasınKaybettin kabul et eskicilerle başa çıkılmaz
Lokma değilim baklavayımhahahah, hiç te bile. Benim için kolay lokmasın
Baklava sevmem benLokma değilim baklavayım
gidip uyuyayım. 2 saat sonra sahura kalkacamBen de pek sevmem
Ben de gidiyorum final konusu ne zaman ona göre geleyimgidip uyuyayım. 2 saat sonra sahura kalkacam
Pazarı pazartesiye bağlayan gece yani bu oylama biter bitmez 4 gün süre vereceğim. sonra kepenkler kapanacakBen de gidiyorum final konusu ne zaman ona göre geleyim