yo yo emre diyorduda, bir an o mesaj bana sandım, benim aklım eurovisiona gittiÖyle demiyor muydu sana lakapları mı karıştırdımYoksa destere mi diyordu onu
![]()
destere pis isveçli diyordu
yo yo emre diyorduda, bir an o mesaj bana sandım, benim aklım eurovisiona gittiÖyle demiyor muydu sana lakapları mı karıştırdımYoksa destere mi diyordu onu
![]()
Nasıl bir foruma düştük böyle herkes kudurmuş
Oha dur orda ?Nasıl bir foruma düştük böyle herkes kudurmuş![]()
Bir sen kaldın kardeş kudurmayan bir sen..Nasıl bir foruma düştük böyle herkes kudurmuş![]()
Ne var sen de yakalandın işte, Hazal'a karşı boş değilmişsinOha dur orda ?
Ben de aynısını söylemiştim işte bana yaptığının aynısını sana yaptım nasılmış
Bu grupta, diğer gruptada Aslı'yı destekliyorumNe var sen de yakalandın işte, Hazal'a karşı boş değilmişsin![]()
Seninki daha çok ilgi çektiBen de aynısını söylemiştim işte bana yaptığının aynısını sana yaptım nasılmış![]()
Herkesi etiketlersen öyle olur tabi ben sadece @MasacRE yi etiketledimSeninki daha çok ilgi çekti![]()
Yav he heHerkesi etiketlersen öyle olur tabi ben sadece @MasacRE yi etiketledimayrıca ben sadece Kıvanç demiştim sen bir de Aslı diyorsun yavaş git biraz
![]()
Kaybettin kabul et eskicilerle başa çıkılmazYav he he![]()
hahahah, hiç te bile. Benim için kolay lokmasınKaybettin kabul et eskicilerle başa çıkılmaz![]()
Lokma değilim baklavayımhahahah, hiç te bile. Benim için kolay lokmasın![]()
Baklava sevmem benLokma değilim baklavayım![]()
gidip uyuyayım. 2 saat sonra sahura kalkacamBen de pek sevmem![]()
Ben de gidiyorum final konusu ne zaman ona göre geleyimgidip uyuyayım. 2 saat sonra sahura kalkacam![]()
Pazarı pazartesiye bağlayan gece yani bu oylama biter bitmezBen de gidiyorum final konusu ne zaman ona göre geleyim![]()