Hadi umarim yağar inşAllah umudumu kesmiyorumHangi semtte oturuyordun? Yenimahalle ve Çankaya merkeze iyi yağdı.. Keza Mamak tarafına.
Yarın da devam edecekmiş umudunu kesme.
Hadi ya
Hadi umarim yağar inşAllah umudumu kesmiyorumHangi semtte oturuyordun? Yenimahalle ve Çankaya merkeze iyi yağdı.. Keza Mamak tarafına.
Yarın da devam edecekmiş umudunu kesme.
Hadi ya
İyi hatırlattın, son hali daha uygun gibi.@Tolstoyevski
Kar geldi diye mi yazsak
Bir çok paylaşım gördüm kar dolu. Sizin oralara az yağdı demek kiİyi hatırlattın, son hali daha uygun gibi.
Bu arada şaka maka beklediğim kar yağmadı, çok cılız ve zayıf... Keşke yerler bembeyaz olacak kadar yağsaydı bari...
Bizim burası sahile, denize oldukça yakın gerçi yürüme mesafesi 5-10 dakika olduğu için denize yakınlığından ve alçak bölgede olmasından dolayı kar zaten güçlü olması sürpriz olurdu... Ama 30-40 santim karlara battığım dönemleri de biliyorum yine aynı yerde, mekanlarda... O zamanlar da deniz vardı şimdi de var, şimdilerde neden böyle bilmiyorum... Küresel ısınma gerçi, neden olacak.Bir çok paylaşım gördüm kar dolu. Sizin oralara az yağdı demek ki
Gördüm.@Afet Güçverir yağmıışşşşş
Biz de hâlâ kar var erimedi daha en azından yağdı bu da bir şeySonuç olarak o kadar hevesle beklediğimiz, uğruna şiirler yazdığımız kar çok büyük bir hayal kırıklığı oldu. 2017'deki karı küçümserdik, ondan bile daha az yağdı. Arabaların üstü bile tutmadı merkezde. Bazı fotoğraflar gördüm kar yağdığına dair ama ben inanmıyorum artık. Kar diye bir şeyin varlığına inanmıyorum, kar sadece yağmurun illüzyon halidir ve asla tutmaz, birikmez yerde. Hepsi masal. Asla kar diye bir şey olmadı. Asla olmayacak da. İstanbul merkezde kar yağması sonsuza dek yasaklandı. Hiç kimse kar yağdıramaz bu şehre lapa lapa. Hadi sıkıysa yağsın da görelim bakalım... İmkansız.
Burada çok fena bir rüzgar var 3-4 gün sonra kar bekleniyor galiba. En sevdiğim hava kar ve rüzgarlı havalarŞu an İstanbul'da keyif verici bir serinlik, ürkütücü bir fırtınavari bir yağmur ortamı ve toprak kokusu var.
Keşke bizim buraya da yağsaPazar ve Pazartesi kar yağışlı gösteriyor, umarım bir daha kar görürüz.
Umarım yağar.Keşke bizim buraya da yağsa
Ne güzel.Pazar günü kar bekleniyor yaşadığım yere
İnşallah bizim de öyle olurKar başladı. Umarım sabaha kadar baya bir örtü olur.
Sayfanın adının olduğu kısmı Denizli gibi okudum. Büyük hayal kırıklığı yaşadım.İnşallah bizim de öyle olur
------
https://www.instagram.com/p/CLKp3rSjwrp/?igshid=f0u11j62kdzp habere bakın 😱