Antalyalı mısınız?Ya sıcak olsun ama nem olmasın hiç cekilmiyor işin kötüsü burada yağmurda yok kapatıyor sadece hava
Antalyalı mısınız?Ya sıcak olsun ama nem olmasın hiç cekilmiyor işin kötüsü burada yağmurda yok kapatıyor sadece hava
Değilim orada yaşıyorum ben Ispartalıyım aslında havasına suyuna kurban olayım buraya geldiğimden beri yaz ayından nefret ettim😊 Isparta'nın da kışı kötü ama yine de hiç bir şeye değişmem işte 😉 ne demişler bülbülü altın kafese koymuşlar yine vatanım demiş😉Antalyalı mısınız?
Hava abartılacak kadar soğuk değil, ama yine de sıcak olmasından güzeldir. Keşke bütün yaz böyle geçse...Kısa kolluyla evde üşüyoruz maşallah Fakat bunların acısını çıkaracaktır şu illet yaz mevsimi... bunlar son soğuklar, bu haftadan sonra Kasım sonuna dek hasret kalacağız bu serinliklere... O yüzden tadını çıkarın, cehennem sıcakları is coming... @bazinga @Aserat @Emre Ozansoy @Dosi
Ben üşümüyorum ama şu ana kadar yaz harika gidiyor. Böyle yaza itirazımız yok. Gerçi resmi olarak yaz başlamadı bile, 5 gün daha var.Kısa kolluyla evde üşüyoruz maşallah Fakat bunların acısını çıkaracaktır şu illet yaz mevsimi... bunlar son soğuklar, bu haftadan sonra Kasım sonuna dek hasret kalacağız bu serinliklere... O yüzden tadını çıkarın, cehennem sıcakları is coming... @bazinga @Aserat @Emre Ozansoy @Dosi
Neresi orası?Uyku getirici bir serinlik var basık tarzda ve en sevmediğim serinlik türüdür uyku getirmesinden dolayı...
Neresi orası?
Which side do you live on?City of İstanbul...
Europe side...Which side do you live on?
Keşke ya ben de bunu temenni ediyorum hep ama yavaş yavaş ısınmaya başlıyor Antalya sanırım sıcak günler çok yakın 😊Hava abartılacak kadar soğuk değil, ama yine de sıcak olmasından güzeldir. Keşke bütün yaz böyle geçse...
Cehennem sıcaklarında hayat sadece şu canlılara güzel..
Canım NemommmmCehennem sıcaklarında hayat sadece şu canlılara güzel..