- Reaksiyon puanı
- 110,863
- Puanı
- 1,060
Başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere yurt ve dünya genelinden hava durumu gelişimlerini bu konudan paylaşabilirsiniz...
Size bol yağmur, bize ise bol güneş olsun (her nekadar yararlanmasamda).Hayırlı uğurlu olsun ve bol bol yağışlı, karlı günlere vesile olsun inşallah hava durumu konun. @Dosi
Konuya siyah bulutlu foto ayarlamıştım halbuki kışa doğru iç açıcı konu olur umarımİç karartıcı bir konu olmuş. İstanbul bu ara yine felaket.
Size göre serin bize göre sıcak bir havamız vardı. Gölgede hafif üşüyüp güneşte sıcaklığı iyice hisettiğin bir hava. Tabi yazdan kalma son güzel havalarımız bu.Bu nasıl bir sıcaklıktır böyle. Cuma günü %10 miktarında beklenen yağış umarım artarak gerçekleşir ve bir daha hiç geçmez. İngiltere gibi sürekli yağışlı iklime geçsek keşke... İskaninavya ne güzel serindir şimdi ah.. @Dosi
Üşümek.... O kadar uzak, o kadar hayallerde geliyor ki şimdi... Hırka giymeyi, kışlık montu ve yorganı özledim...Size göre serin bize göre sıcak bir havamız vardı. Gölgede hafif üşüyüp güneşte sıcaklığı iyice hisettiğin bir hava. Tabi yazdan kalma son güzel havalarımız bu.
Ya bizde dışarısı ister 40 derece olsun, içerisi herzaman serin oluyor oyüzden benim için özellikle şu virüs döneminde havanın sıcak veya soğuk olması hiç bir anlam kazandırmıyor😏Üşümek.... O kadar uzak, o kadar hayallerde geliyor ki şimdi... Hırka giymeyi, kışlık montu ve yorganı özledim...
Yaz ayının bitmesini şöyle beklerken üstüne cehennem sıcaklarının Eylül'de gelmesi golüyle birlikte tam olarak şu videodaki gibi olduk... @bazinga
Meteoroloji turuncu kodla uyardı: Sıcaklıklar artıyor:
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, hava sıcaklıklarının Marmara’nın kuzeyi, Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu’nun doğusunda mevsim normallerinin 3 ila 6 derece, diğer yerlerde ise mevsim normallerinin 8 ila 12 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.
Kaynak: NTV
SAĞANAK YAĞIŞ MARMARA BÖLGESİ’Nİ ETKİLEYECEK
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Kırklareli, İstanbul, Bursa, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Giresun, Rize ile Edirne'nin kuzeyi, Tekirdağ'ın kuzey ve doğusu ile Eskişehir’in batısının yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
(Sözcü)
Bizde bu yaz bir kaç gün içinde 16 derece düşmüşlüğü olduGel de kıskançlıktan çıldırma, Denver’de adamlar bir günde cehennem sıcaklarından GoT kışına geçecek kadar seviye atlamışlar.. Bizler ise 3-5 derece düşünce sevinçten çıldırıyoruz... Bir gün şöyle bir tabloyu İstanbul’da görmek, hem de sonbaharda kar yağışı ah... Hayal bile edilemeyecek uzaklıkta bizim için... 😔
Edit: Bu gerçi üç gün sonrasının tahminiymiş, henüz yaşanmamış kıskançlıktan gözüm görmedi o an o detayı ama olsun, adamların tahmin rahatlığı bile bir başka seviyede...
@Dosi @bazinga