Bizim burada atıştırdı@Afet Güçverir senle fotolaştık ama hayalimdeki gibi yağmadı şuanda durdu hatta
Oralar İzmir sayılmıyor. Buraya yağmadı ya o kadar inananmadım. Gittiğim yeri kurutuyorum sıkıntı bende.
Üzülme be sağlık olsun seneye yağar inşallahBiz de o kadar bile yok @EmreCan
Bizim hep böyle alıştım artık inşallahÜzülme be sağlık olsun seneye yağar inşallah
İstanbul'a harika kar geliyor dediler yağan yani çok azdı bir de öncesinde yağmur yağdığı içinBizim hep böyle alıştım artık inşallah
Duygulandım... 15-20 dakika boyunca güzel yağdı. Çok hasret kalacağız bu yıllara, beyaz örtünün ne demek olduğunu unutacağız.Yağıyor...
Bizim çok azdı bizim yağmur yağmadı o derece yaniİstanbul'a harika kar geliyor dediler yağan yani çok azdı bir de öncesinde yağmur yağdığı için
Tuttu mu pekiBizim çok azdı bizim yağmur yağmadı o derece yani
Yağan yerler de var bayağı, şansızlık işte.@Afet Güçverir senle fotolaştık ama hayalimdeki gibi yağmadı şuanda durdu hatta
Ankaraya güzel yağdı bence yaOralar İzmir sayılmıyor. Buraya yağmadı ya o kadar inananmadım. Gittiğim yeri kurutuyorum sıkıntı bende.
Ben İzmirli olarak beğenmedim sen nasıl beğeniyorsun.Yağan yerler de var bayağı, şansızlık işte.
------
Ankaraya güzel yağdı bence ya
bornova tarafına hiç yağmadı
Yağmur yağdı dün bide vardır bunda da hayır artkk yapacak birşey yokYağan yerler de var bayağı, şansızlık işte.
------
Ankaraya güzel yağdı bence ya
Hangi semtte oturuyordun? Yenimahalle ve Çankaya merkeze iyi yağdı.. Keza Mamak tarafına.Ben İzmirli olarak beğenmedim sen nasıl beğeniyorsun.
Yarın da devam edecekmiş umudunu kesme.Yağmur yağdı dün bide vardır bunda da hayır artkk yapacak birşey yok
------
@Afet Güçverir kar yağiyor tekrar
Hadi yabornova tarafına hiç yağmadı