NBC Hannibal 2. Sezon Yorumları

Üç bölüm arka arkaya harcanacak dizi değil 6'ıncı bölüm efsane demiştim ama sözümü geri alıyorum 7'inci bölüm onuda geçti enfesto.:)
arka arkaya 3 bölüm harcanacak gibi değil bencede ama bitince bölüm diğerine geçesimiz geliyor hızımızı alamıyoruz :)

Peşpeşe gdilemeycek bi tarzı var ama uzun aralıklarla da izlenilesi değil:X Çok farklı herşeyiyle:)

Etleri dolapta saklama yönetemi fialnda kaçıncı bölümdü bilmiyorum.(Umarim spoi olmamiştir)
tam olarak sahneyi hatırlamıyorum ama kesip dilimleyip üstüste koyup pasta şeklinde dolaba soktuğunu gördüm sanki :)

Peşpeşe gdilemeycek bi tarzı var ama uzun aralıklarla da izlenilesi değil:X Çok farklı herşeyiyle:)

Etleri dolapta saklama yönetemi fialnda kaçıncı bölümdü bilmiyorum.(Umarim spoi olmamiştir)
Yedinci bölümün sonunda sakladı etleri dolapta.

Mads Mikkelsen'ın ikiz bir adamı canlandırdığı film olacakmıydı sanki öyle hatırlıyorum?

1. Sezon 8. bölümü izledim

Daha 7. bölümün etkisi üzerimdeyken, 8. bölümü izleyince tepkim 'vay be, bu da neydi böyle!' Mükemmeldi...:)

Dizi güvenimi kazandı, sonraki bölümlerin de bu kalitede gideceğine inanıyorum.

Çok güzel bölümdü lakin will graham'ın gittikçe psikolojik problemleri artıyor, ayakta uyuması, halüsinasyonlar görmesi derken şimdi de bildiğin sesler duyuyor zaar.:)

Bağırsak sahnesi ve trombon sanatçısının ölüm şekli ile hannibal'ın tek olduğunu kanıtladığı sahneler çok etkileyiciydi. franklyn'in boynunu nazikçe kırıp tobias'la kavga ettikten sonra niye nazikçe mendilini çıkarıp geyik biblosu ile tobias'ı öldürdü.will graham'ı gerçekten bir arkadaşı olarak kabul etmeye başladı hannibal ayrıca.

Bakalım Hannibal o zenci elemandan ne yapacak? :)

9/10

@OzaN @berkann @Forumdash @destere

1. Sezon 9. bölümü izledim

En iyi atraksiyon diğer bölümün fragmanda vardı hemen ona geçiyorum.:)

Kızın babasının kurbanlarıyla ilişkisi olmadığını düşünmüştüm..

Dizinin eksik yani hannibalın nasıl öldürdüğünü görememek kurbanlarıyla nasıl oynadığını onları nasıl seçtiğini göremiyoruz. Ve her bulunan ölüde hanniballa ait değil...Mesela bir sürü organ istifliyor her kişinin etine göre yemek tarifi var bunlar güzel fakat o insanlardan neden o organı aldığını nasıl aldığınıda görmek isterim onlara nasıl davrandığını çünkü yaptığı yemeklere ve o aldığı organlara karşı büyük tutku ve saygısı varken onları insanlardan alış şeklinide görmek istiyorum... Öldürdüğünü biliyoruz ama nasıl yaptığını bilmiyoruz... Bence dizinin eksik yanı bu...

8/10

1. Sezon 9. bölümü izledim

En iyi atraksiyon diğer bölümün fragmanda vardı hemen ona geçiyorum.:)

Kızın babasının kurbanlarıyla ilişkisi olmadığını düşünmüştüm..

Dizinin eksik yani hannibalın nasıl öldürdüğünü görememek kurbanlarıyla nasıl oynadığını onları nasıl seçtiğini göremiyoruz. Ve her bulunan ölüde hanniballa ait değil...Mesela bir sürü organ istifliyor her kişinin etine göre yemek tarifi var bunlar güzel fakat o insanlardan neden o organı aldığını nasıl aldığınıda görmek isterim onlara nasıl davrandığını çünkü yaptığı yemeklere ve o aldığı organlara karşı büyük tutku ve saygısı varken onları insanlardan alış şeklinide görmek istiyorum... Öldürdüğünü biliyoruz ama nasıl yaptığını bilmiyoruz... Bence dizinin eksik yanı bu...

8/10

Hacı sen bayaa iyi gidiyorsun:X Saydıgın kısımlari bende çok merak ediyorum:X 2.sezona haftaya gelirsin heralde?

Hacı sen bayaa iyi gidiyorsun:X Saydıgın kısımlari bende çok merak ediyorum:X 2.sezona haftaya gelirsin heralde?
Saydığım kısımları gösterilmedimi daha? Aslında yavaş yavaş izliyorum tadını çıkararak House of Cards'dan sonra en yi dizim.Bitmesini istemiyorum hemen.Ayrıca HOC'da size yetiştim,yeni bölümü nezaman izliyoruz?

Saydığım kısımları gösterilmedimi daha? Aslında yavaş yavaş izliyorum tadını çıkararak House of Cards'dan sonra en yi dizim.Bitmesini istemiyorum hemen.Ayrıca HOC'da size yetiştim,yeni bölümü nezaman izliyoruz?
CUmartesi HOC gecesi. Cumartesi en sevdiğim gün:X HOC Hannibal ve Orange izliyorum.Sende Hannibal'ın yeni sezonuna yetişince senin içinde öyle olur keain :X

1. Sezon 10. ve 11.bölümü izledim

Heyecanlı, gerilim dolu iki bölümü arka arkaya izledim,Çok kaliteli bir yapım, oyunculuk mükemmel. Son bölümler adeta sinema filmi tadında, severek takip ediyorum ..:)

Dizi her bölümde kendini daha net göstermeye,hem oyunculuklarda hem hikaye de harika açılımlar yapmaya başladı.10. bölüm son sahne yine baya güzeldi.Graham'ın sonu iyi gözükmüyor, e bu adam ölürse diziyi kim taşıyacak? Konuyu nasıl çevirecekler merakla bekliyorum.:)

Son bölümünde Hannibal'ın masaya silah ve anahtar bırakıp "onu bir kez öldürmüştün, bir daha öldürmenin bir yolunu bulursun" diyerek yaptığı manipülasyon iyiydi.:)

Şu gazeteci kadını birisi yese de kurtulsak :)

8.5/10

2x3'ü izledim ama dolu kafayla izlemek pek mantıklı değil. :D :(

Durgun bir bölümdü.
Ama mahkemede karşılıklı taktikler hoşuma gitti.

Gazeteci. :F :F

8/10

S02 B05 izledim
Geçen hafta ölen Beverly'nin bu hafta nasıl öldüğünü gördük:T Kadın bu sonu hiç hak etmiyordu:( Ölümü yine bi şahaserdi:X

Hannibal kızımızın böbreğiyle kendine krallara layık bir kahvaltı hazırladı, pardon Jack'i de yanında misafir etti:bağır:
(Jack bi boğazını tut iyice pis boğaz oldu.Nerde sofra görse çullanıyor dedirtti:F:F)

Will'in artık bi sağ kolu vardı o da gitti:( Dizide bu heycan vardı da yoktu da. Sezonun ilk bölümünün başlangıcındaki sahneyi görmeseydik bu bölüm hop oturup hop kalkardık:X O derece güzel bölümdü. Hannibal'ın asılması güzeldi. Aslında asmasaydı da havuzda boğulsaydı:A

Dizi bu haftaki bölümüyle reytingini arttirmiş hadi hayırlısı diyelim:XDevamı gelir umarim da 3.sezonu da gönül rahatlığıyla izleriz:X

Spoiler içindeki kırmızı yerdeki sebepten ötürü bölüme puanım 8.5/10 Keşke öyle birşey olmasaydı da 10/10 verseydim:( Heycan giderek artıyor gerçi veriri bi ara:A Mesela haftaya, fragman bombastik :X

1. Sezon 12. ve 13.bölümü izledim

Sezon finali adı üstünde tam bir "tatlı" ziyafeti verdi bize güzel 12 bömlümlük yemeğin ardına iyi geldi.İyi değil çok iyi dizi 10 numara sezon finaliydi.:)

12 bölüm itibariyle Bütün ihale Will'e kaldı ve kimse onu bir başka MR'a göndermeyi akıl edemiyor ya da onu da geçtim bir başka psikiyatriste.Bu bölm resmen çok fazlaydı.Makinadaki yangın Hannibalın yavaşça suçları Will e yıkması özellikle son sahnedeki konuşma sahnesi bildiğin epic bölüm olmuş.:)

Gelelim sezon finaline Hannibal sen nasıl bi yaratıksın yaa..!! Herşey nasıl da Will'in üstüne kaldı..Hala hiçkimsenin Hannibal'dan şüpheleniyor olmaması büyük hata bence.. Will burdan paçayı nasıl sıyıracak merak ediyorum doğrusu..

hannibal her bölümde konuklarına löp löp et yediriyor. hiç kimse de sormuyor "hocam, yedik içtik de, çok oluyoruz, kırışalım artık şu mutfak masrafını" diye. herkes halinden pek bir memnun.:)
Hannibal son sahnede nasıl güldün öyle yaa içim gitti sana.:)

9/10

S02 B06 izledim

Bu bölüm biraz durgun gibi olacak derken son anlarda yine muhteşem oldu.Hannibal evde verdiği partiden alınan örneklerle kendini artık ele vermeye başladi.
Gecenin en büyük sahnesi Abel'in kendi bacağini yemesi oldu kuşkusuz.
İlk sezondaki Mariam karakterini unutmuştum şimdi araştirdim umarim onun altından daha hareketli sahneler çıkar.

@sürgünüm haydi haftaya 7.bölümü beraber izleyelim :X
@berkann 3'den sonra ara verdin?

2. Sezon 1. 2. 3.bölümü izledim

İkinci sezon resmen akıyor abi her bölüm bi öncekinden daha güzel.Dizinin belli bir seviyesi var ve kanımca bu seviyenin altına düşmediği gibi sanki üstüne de koya koya gidiyor...Ya en sevdiğim olay adamlar silahı falan aşmış öyle bir şarjör boşaltayım da ölsün falan yok hele basit ölüm hiç yok...

Hannibal'ın psikiyatristi Will'e inandığını söyledi ve terk etti evini. Tam da Hannibal onu öldürmeye geldiğinde! Akıllı kadınmış vesselam.:)(hannibalın psikiyatrisinin hastasıyım ya bence bunları evlendirelim birbirine bu kadar çok benzeyen iki insan başka bi yerde yoktur heralde...:))

Diziden nedense bir aksiyon beklentim yok.Sadece will ile hannibal arasında diyaloglar olsa gene izlerim aşırı surukleyiici.yargıcın teraziyle asılması muhtesemdi.:)

Hannibal resmen buraların ağası modunda. adam istediğini asıyor istediğini kesiyor. canı istese Will'i ertesi gün elektrikli sandalyeye oturtur ama will'in de hannibal'dan eksik kalır yanı yok o da oyunu kuralına göre oynuyor ve hannibal'a gücü yettiğince karşılık vermeye çalışıyor.sezonun üçüncü bölümü ile birlikte anladık ki hannibal; will graham' ın akıl hastanesinde olmasından dolayı pek de hoşnut değil. bir yandan kendi işlediği cinayetlere benzer cinayetler işleyerek will' in özgür kalmasını sağlamaya çalışmakta; öte yandan da bu kopya cinayetler sayesinde will' in kendisi hakkındaki şüpheleri ortadan kaldırmak için çabalamakta. fakat will, hannibal' la tıpkı kendisi ile oynandığı gibi oynayarak katilin bir başka kişi olduğunu düşündüğünü lecter' a belirterek; onun özgürlüğünü tehdit eden bir faktör olmadığını göstermeye devam etmekte.:)

9/10

@destere yetiş bize.:)

Son düzenleme:
2. Sezon 4. ve 5.bölümü izledim

Gerçekten çok çılgın bir dizi. her geçen bölüm daha da çılgın olmaya devam ediyor.

İLk sezon da iyiydi ama ikinci sezon çok daha üst düzey ilerliyor.Şuana kadar ikinci sezonda zayıf bir bölüm izlemedim tüm bölümler üstüne koyarak ilerliyorlar.:)

Geçen bölümde hannibal, tanık olarak ifade verirken abigail'ın onun için ne kadar önemli olduğunu gözlerinden okumuştuk. 4. bölüm itibariyle de will için önemini gördük. bunda biraz abigail'ın ölümünden will'in kendini suçlu hissetmesinin de payı olabilir.:)

Will, dr.chilton ile anlaşıp hatıralarını geri getirmeye başladı.will'e ihanet edip hannibal'a yanaşabilir chilton. ya da hannibal onu da afiyetle yiyebilir.:)

Hannibal'ın zekasına yakın hissettiği tek kişi graham. bu anlamda ona oldukça saygı duyuyor. sıradan, basit cinayetlerle vakit kaybetmektense, kendi kadar özel ve zeki biri olduğuna inandığı will ile oynamak hannibal için daha cazip, daha zorlayıcı ve en önemlisi daha gerçek.:)

Ajan kızımızdanda iyi kuşbaşı olur eee kendi kaşındı hapishanede uyarmıştı will hannibal'a yaklaşma diye...:)

Ölen ajana çok üzüldüm ama hannibal sanat eseri gibi öldürmüş adeta. Bu arada will sakata geldi hannibal öğrendi uğrasacak onla ama hannibal'ın birazda ölüm korkusu yaşaması hoşuma gitmedi değil..:)

9/10

Not:Her gece bir bölüm izledim peş peşe tüketmedim yani.:) @Forumdash

2. Sezon 4. ve 5.bölümü izledim

Gerçekten çok çılgın bir dizi. her geçen bölüm daha da çılgın olmaya devam ediyor.

İLk sezon da iyiydi ama ikinci sezon çok daha üst düzey ilerliyor.Şuana kadar ikinci sezonda zayıf bir bölüm izlemedim tüm bölümler üstüne koyarak ilerliyorlar.:)

Geçen bölümde hannibal, tanık olarak ifade verirken abigail'ın onun için ne kadar önemli olduğunu gözlerinden okumuştuk. 4. bölüm itibariyle de will için önemini gördük. bunda biraz abigail'ın ölümünden will'in kendini suçlu hissetmesinin de payı olabilir.:)

Will, dr.chilton ile anlaşıp hatıralarını geri getirmeye başladı.will'e ihanet edip hannibal'a yanaşabilir chilton. ya da hannibal onu da afiyetle yiyebilir.:)

Hannibal'ın zekasına yakın hissettiği tek kişi graham. bu anlamda ona oldukça saygı duyuyor. sıradan, basit cinayetlerle vakit kaybetmektense, kendi kadar özel ve zeki biri olduğuna inandığı will ile oynamak hannibal için daha cazip, daha zorlayıcı ve en önemlisi daha gerçek.:)

Ajan kızımızdanda iyi kuşbaşı olur eee kendi kaşındı hapishanede uyarmıştı will hannibal'a yaklaşma diye...:)

Ölen ajana çok üzüldüm ama hannibal sanat eseri gibi öldürmüş adeta. Bu arada will sakata geldi hannibal öğrendi uğrasacak onla ama hannibal'ın birazda ölüm korkusu yaşaması hoşuma gitmedi değil..:)

9/10

Not:Her gece bir bölüm izledim peş peşe tüketmedim yani.:) @Forumdash
Haftaya bereber aynı gidiyoruz :oley: Bu arada foruma ne zaman dönüyorsun? Böyle ayrı gayrı olmuyor:(

S02 B06 izledim

Bu bölüm biraz durgun gibi olacak derken son anlarda yine muhteşem oldu.Hannibal evde verdiği partiden alınan örneklerle kendini artık ele vermeye başladi.
Gecenin en büyük sahnesi Abel'in kendi bacağini yemesi oldu kuşkusuz.
İlk sezondaki Mariam karakterini unutmuştum şimdi araştirdim umarim onun altından daha hareketli sahneler çıkar.

@sürgünüm haydi haftaya 7.bölümü beraber izleyelim :X
@berkann 3'den sonra ara verdin?
Miriam jackin öğrencisiydi ilk bölümlerde onu göreve yollamıştı öldüğünü sanmıştı.

Hannibal'ın matador olduğunu öğrendiği an hannbal arkadan boğazlamıştı onu..:)

Son düzenleme:
6.bölümü izledim

Bölümün Özeti ; Hannibal : " Savaşmı istiyorsunuz Kamon ! " :)

Will paçayı kurtardı,bakalım dışardaki kapışma nasıl devam edicek.Hannibal köşeye sıkışmaya başladı.:)

Birkaç bölüm öncesinde ileriden bir sahne gösterilmişti Jack olayı çözücek ve Hannibal'la karşılaşmaya gidip malesef kıl payı kaybedicek. Kaç bölüm geride olduğunu hatırlamıyorum ama mükemmel bi sahneydi.

Ağaç adam mükemmeldi. hannibal'ın doktorla ilişkisi, sonunda jack'in will'i dinlemesi, hannibal'ın gideon'ın bacağından hazırladığı akşam yemeği mükemmeldi. son sahnede miriam'ı görünce afalladım resmen!:)

9/10