Tamam ben biraz yavaş giderim.ben hanibalı unuttum valla ) bu akşam izleyeyim bir kaç bölümünü ilk ikideyim hala
Tamam ben biraz yavaş giderim.ben hanibalı unuttum valla ) bu akşam izleyeyim bir kaç bölümünü ilk ikideyim hala
Tamam ben biraz yavaş giderim.
S02 B04 izledim
Dizin bu bölüm sıkıcıydı sıkıcı olma sebebi;
Jack'in karısının olmasıydı Geçen seneki bölümlerde de sıkıcıydı o kadının sahneleri. Bu bölüm öldü derken gene canlandın (Hannibal yuzunden)
Beverly iyi kızsın hoş kızsın neden uzak durmadın şu adamdan Sana demedi mi Will Uzak dur diye
Hannibal Jack'ın karısından yediği tokatin öcünü güzelim kızdan alıcak birde pişirecek galiba (fragmdan bişeyler yiyordu 😡)
Bu bölüme 7.5 vereyim
Gene tek kaldım dizide @berkann
@sürgünüm @destere siz kaçtasiniz?
Off kötü olmuş Yaza bırak gitsinBildirim gelmedi cevap veremedim.
Yazılılar başlıyor. 5. bölüm de kalır muhtemelen.
İyi ki 7.5 vermişim Onlar kesin son sahnede heycanlanmişlardir HOC'taki Francis Zoe olayı gibi2x4 IMDb'de 9.6 almış bu dizinin fanları çok fanatik.
Kırmızı yere cevap verirsem spoi olur1. sezon :
3. ve 4. bölümleri izledim genel anlamda hoştu güzeldi gazeteci kadına sinir oldum bu kadarmı antipatik olur insan ...gazeteci kadınla hannibal ortakmı çalışıyorlar banamı öyle geldi ?
birde will graham o kadar geçmişe gidiyor da hannibalı neden yakalayamıyor?
abigaile masumdu.... lecter kızıda kendisine benzetecek, yamyam vatandaş herkeside evine yemeğe davet ediyor insan etinden tatmayan kalmadı
yemeklerin mutfak kısmını gözümüzde canlandırmadığımız müddetçe servis edilişindeki özen insanı çekiyor kendisine ) adamın yumurta yapışı bile farklı çok kibar bir vatandaş özene bezene sofrayı kuruyor, vallahi yiyesim geliyorKırmızı yere cevap verirsem spoi olur
Canın çekiyor mu o yemeklerden???
Ohh bee!! Bende sorun var sanıyordum Malzemenin ne oldugunu bilmesemyemeklerin mutfak kısmını gözümüzde canlandırmadığımız müddetçe servis edilişindeki özen insanı çekiyor kendisine ) adamın yumurta yapışı bile farklı çok kibar bir vatandaş özene bezene sofrayı kuruyor, vallahi yiyesim geliyor
3. bölümde abigaile in peşinde giden vatandaş abigaile tarafından bıçaklandı ama doğranmadı tam o sırada içeri dalan lecter kıza cesedi doğradığını ve bu yüzden polislerin kıza inanmayacağını söylüyor, cesedi gizliyorlar yokediyorlar benim orda anlamadığım kız peşindeki vatandaşa bir kez bıçak sapladı peki o cesedi kim doğradı ???Ohh bee!! Bende sorun var sanıyordum Malzemenin ne oldugunu bilmesem
iştahın kaçmıyorsa süper bir diziDizinin izleyici kitlesi büyüyor devam etsem mi acaba
Hannibal'ın yapmişti diye hatırlıyorum. Sonradan onun cesedi görülcek zaten (yada görüldü mü?)3. bölümde abigaile in peşinde giden vatandaş abigaile tarafından bıçaklandı ama doğranmadı tam o sırada içeri dalan lecter kıza cesedi doğradığını ve bu yüzden polislerin kıza inanmayacağını söyleyerek cesedi gizliyorlar yokediyorlar benim orda anlamadığım kız peşindeki vatandaşa bir kez bıçak sapladı peki o cesedi kim doğradı ???
hatırlıyormusun 3. bölümü gerçi epey geçmişsiniz ikinci sezona kadar gitmişsinizde belki hatırlarsın o sahneyi ?
iştahın kaçmıyorsa süper bir dizi
daha görülmedi bende ?Hannibal'ın yapmişti diye hatırlıyorum. Sonradan onun cesedi görülcek zaten (yada görüldü mü?)
Spoi yedin Aslında yemiş olarakta sayma nasıl karşina çıkacağina görünce kimin öldürdüğü açık belli olucakdaha görülmedi bende ?
Bi dk bölüme bakıcam 3.bölüm mü 4.bölüm mü bu sahne?ayrıca hannibal yapamazdı doğrama işini çünkü kız adamı bıçakladığı an hannibal içeri giren kadın psikoloğun kafasına vurup bayılttı ve kıza doğru geldi ve birlikte aşağı indiler nasıl doğramış olsunki?? @Forumdash
3. bölümdü..Bi dk bölüme bakıcam 3.bölüm mü 4.bölüm mü bu sahne?
Benim sana spoi yedin galiba dediğim (aklımda canlanan) sahne şuydu3. bölümdü..
spoi dediğin kısımda abigail in kız arkadaşı boynuza geçirilmiş ben onu demiyorumki, ben dedim abigail in bıçakladığı oğlan nerelerde ben onun cesedinden bahsettin sandım ? o oğlanı kim doğradı orası rüya değildiki ?Benim sana spoi yedin galiba dediğim (aklımda canlanan) sahne şuydu
Spoi filan yememişssin neyse.Diğer sorunun cevabı zatenAbigale'in ruyası olarak gösteriliyor. Babasının ona öğrettiği yer.