NBC Hannibal 2. Sezon Yorumları

spoi dediğin kısımda abigail in kız arkadaşı boynuza geçirilmiş ben onu demiyorumki, ben dedim abigail in bıçakladığı oğlan nerelerde ben onun cesedinden bahsettin sandım ? :) o oğlanı kim doğradı orası rüya değildiki ?
Sen mavi yerleri söyleyince aklıma kızın boynuza geçirilen sahne geldi. Ben o oğlanı unutmuştum:) Doğradi diyince en iyisi bölüme göz atayım dedim. Tamam oğlanı bıçakladiği yer gerçek sahneydi de. Abigale hastaneydeyken rüya görüyor babası onu eğitiyor filan.Orda Abigalein oğlanı onun doğradiğina işaret.Zaten doğradı diyen de Hannibal'dı:X(sen nefsi munafa değil adamı doğramişssin demişti)
3. bölümde abigaile in peşinde giden vatandaş abigaile tarafından bıçaklandı ama doğranmadı tam o sırada içeri dalan lecter kıza cesedi doğradığını ve bu yüzden polislerin kıza inanmayacağını söylüyor, cesedi gizliyorlar yokediyorlar benim orda anlamadığım kız peşindeki vatandaşa bir kez bıçak sapladı peki o cesedi kim doğradı ???

hatırlıyormusun 3. bölümü gerçi epey geçmişsiniz ikinci sezona kadar gitmişsinizde belki hatırlarsın o sahneyi ? :)

iştahın kaçmıyorsa süper bir dizi :)

Sen mavi yerleri söyleyince aklıma kızın boynuza geçirilen sahne geldi. Ben o oğlanı unutmuştum:) Doğradi diyince en iyisi bölüme göz atayım dedim. Tamam oğlanı bıçakladiği yer gerçek sahneydi de. Abigale hastaneydeyken rüya görüyor babası onu eğitiyor filan.Orda Abigalein oğlanı onun doğradiğina işaret.Zaten doğradı diyen de Hannibal'dı:X(sen nefsi munafa değil adamı doğramişssin demişti)
işte kız adamı karnından bıçakladı sonra yerde yatan adamı gösterince vatandaşın boğazında kan vardı ?? kız boğaza bişey saplamamıştıki ? neyse yapmışta olabilir diyelim :))

işte kız adamı karnından bıçakladı sonra yerde yatan adamı gösterince vatandaşın boğazında kan vardı ?? kız boğaza bişey saplamamıştıki ? neyse yapmışta olabilir diyelim :))
Orayı bize göstermemişler:( (şuuruu kaybetmiş gibi merdivenleri çıkıyordu) ama tek zanlı o durumda yine kız.

Orayı bize göstermemişler:( (şuuruu kaybetmiş gibi merdivenleri çıkıyordu) ama tek zanlı o durumda yine kız.
yani hannibal ın bir ortağı olamaz diyorsun ? yani hann,iballe ortak çalışan mesela bir gazeteci olamaz diyorsun :))

yani spoi vermeyeceksin anlaşılan :))

1. Sezon 7. bölümü geride bırakırken dizi tam anlamıyla rayına oturmuş oldu artık. Bundan sonra her bölüm merakla beklenecektir. Çünkü dizinin giriş faslı bitti. Artık ana hikaye üzerinden ilerleyecekler tahminimce.İlk başlarda her bölüm farklı cinayetler farklı katiller vardı. Ama Hannibal Lecter artık dizinin ana karakteri olduğunu belli ediyor. İlk bölümlerde sanki daha fazla Will Graham etrafından dönen dizi nihayet yörüngesine oturdu.:)

Tüylerim tiken tiken oldu Hannibal öldürdüğü insanlardan aldığı organlardan yemekler yapıp psikolog arkadaşlarına ziyafet verdi onlarda alkış yağmuruna tutuyorlar :D Allah böylelerinden korusun bizleri.:)

Yemek tariflerine göre insan öldürmek.bu da Hanibal'a yakışır olsa gerek .kişilik elbisesi tamda Hanibal'a uygun bir tabir olmuş.:)

Bölümün sonuna bayıldım. ''Burada vejeteryanlara yer yok ''

Will artık Hannibal'dan şüphelenmeye başladı bence....@OzaN @berkann @Forumdash @destere @yatutarsa

9/10

1. sezon 5. 6. 7. bölümleri izledim dizi süper gidiyor özellikle 6 ve 7 bölümler çok daha güzeldi

5. bölümde zenci jack ve onun karısının akciğer kanseri konusu işlendi güzeldi ama fazla bir heyecan yoktu burdada lecter hem zenciye hem karısına psikolojik destekte bulunuyordu bir yamyamdan destek aldıklarını bilseler depresyona girerler :) insanları kanatlı meleğe çeviren katilin sonunda kanatlı melek olarak kendini asması ilginçti
6. bölümde dr lecter ın ne halt işlediği net olarak görebildik ne kadar iğrenç yöntemler kullanıp insanları doğrasada onun yaptığı ciğerli yemekleri muhteşem buluyorum nerden geldiğini bilmesek afiyetle yeriz muhteşem bir şaheser yaratıyor yemeklerdeki özeni takdire şayan :)) ayrıca zenci vatandaşın çaylak yardımcısı miriam ın lecter tarafından öldürüldüğünüde görmüş olduk lecter ne iş yaptığını dünya aleme duyurdu artık bu bölümde yemeklerin kaynağını herkes net bir şekilde öğrenmiş oldu..
7. bölümde will graham ın lectera ilk defa şüpheyle baktığını gördüm sonunda bu işi çözecek kişi bence will olacak ama will de pek sağlıklı değil bence düşünce olarak lecterdan bir farkı yok katliam yapmaya aday ama daha icraata başlamamış gibi yani lecterdan boşalacak yere will rahatlıkla aday olur :)) bölüm sonundaki yemek ziyafeti muhteşemdi :)

@Forumdash @sürgünüm @OzaN @Çiğdem- @sokak sanati @berkann @Harunnn60 @xemrexxx

Kaçıncı bölümdesin @destere Birde bu hafta hangi dizileri izleyeceğiz?
bu hafta orange izleyeceğim birde blacklist i izlerim blacklist 2. bölümü izlemiştim :)

1. sezon 5. 6. 7. bölümleri izledim dizi süper gidiyor özellikle 6 ve 7 bölümler çok daha güzeldi

5. bölümde zenci jack ve onun karısının akciğer kanseri konusu işlendi güzeldi ama fazla bir heyecan yoktu burdada lecter hem zenciye hem karısına psikolojik destekte bulunuyordu bir yamyamdan destek aldıklarını bilseler depresyona girerler :) insanları kanatlı meleğe çeviren katilin sonunda kanatlı melek olarak kendini asması ilginçti6 bölümde dr lecter ın ne halt işlediği net olarak görebildik ne kadar iğrenç yöntemler kullanıp insanları doğrasada onun yaptığı ciğerli yemekleri muhteşem buluyorum nerden geldiğini bilmesek afiyetle yeriz muhteşem bir şaheser yaratıyor yemeklerdeki özeni takdire şayan :)) ayrıca zenci vatandaşın çaylak yardımcısı miriam ın lecter tarafından öldürüldüğünüde görmüş olduk lecter ne iş yaptığını dünya aleme duyurdu artık bu bölümde yemeklerin kaynağını herkes net bir şekilde öğrenmiş oldu..
7. bölümde will graham ın lectera ilk defa şüpheyle baktığını gördüm sonunda bu işi çözecek kişi bence will olacak ama will de pek sağlıklı değil bence düşünce olarak lecterdan bir farkı yok katliam yapmaya aday ama daha icraata başlamamış gibi yani lecterdan boşalacak yere will rahatlıkla aday olur :)) bölüm sonundaki yemek ziyafeti muhteşemdi :)

Will Graham'a kalır bence bu cinayetler Hanibal yırtar.:)

5. bölümde zenci jack ve onun karısının akciğer kanseri konusu işlendi güzeldi ama fazla bir heyecan yoktu burdada lecter hem zenciye hem karısına psikolojik destekte bulunuyordu bir yamyamdan destek aldıklarını bilseler depresyona girerler :) insanları kanatlı meleğe çeviren katilin sonunda kanatlı melek olarak kendini asması ilginçti6 bölümde dr lecter ın ne halt işlediği net olarak görebildik ne kadar iğrenç yöntemler kullanıp insanları doğrasada onun yaptığı ciğerli yemekleri muhteşem buluyorum nerden geldiğini bilmesek afiyetle yeriz muhteşem bir şaheser yaratıyor yemeklerdeki özeni takdire şayan :)) ayrıca zenci vatandaşın çaylak yardımcısı miriam ın lecter tarafından öldürüldüğünüde görmüş olduk lecter ne iş yaptığını dünya aleme duyurdu artık bu bölümde yemeklerin kaynağını herkes net bir şekilde öğrenmiş oldu..

bu hafta orange izleyeceğim birde blacklist i izlerim blacklist 2. bölümü izlemiştim :)
3 Bölümü ne ara izledin böyle:eek.

Melek'li ölümler 1.seoznda benim favori bölümümdü :X
5 bölümde insanları meleğe çevirip katleden katilin yöntemi hoştu ama bölümde hannibal çok az yer kapladı o açıdan durağan geldi bana hanibal ın yemeklerini görmemiz lazım her bölüm :))

Üç bölüm arka arkaya harcanacak dizi değil 6'ıncı bölüm efsane demiştim ama sözümü geri alıyorum 7'inci bölüm onuda geçti enfesto.:)
Peşpeşe gdilemeycek bi tarzı var ama uzun aralıklarla da izlenilesi değil:X Çok farklı herşeyiyle:)

5 bölümde insanları meleğe çevirip katleden katilin yöntemi hoştu ama bölümde hannibal çok az yer kapladı o açıdan durağan geldi bana hanibal ın yemeklerini görmemiz lazım her bölüm :))
Etleri dolapta saklama yönetemi fialnda kaçıncı bölümdü bilmiyorum.(Umarim spoi olmamiştir)