eee haydi gelYine sizlerden ayrı gayrı kalamadım. Geldim hemencik.
Akşama 20:00'de Karadayı'da buşalım..
Hacı sen nerelerdesin @destere
eee haydi gelYine sizlerden ayrı gayrı kalamadım. Geldim hemencik.
Akşama 20:00'de Karadayı'da buşalım..
Hacı sen nerelerdesin @destere
Dizi kendini izlettiriyor... Karakterler ve konu oturdukça çok daha iyi, biraz SABIR...Dizinin adını o kadar çok duyuyorum ve o kadar çok övgü görüyorum ki diziye bir şans daha mı versem diye düşünüyorum. 6 bölümü 2-3 günde bile kapatırım aslında.
Ben 14 bölüm izledim zaten de sezonun açılışını sevmeyince bırakmaya karar verdim. Dizi bir türlü istediğim düzeye gelmedi, gelecek gibi de değildi. Kötü değil dizi bence ama böyle çok abartılan dizileri fazla sevmeyince kendimi sorunlu gibi hissediyorum. O nedenle o duruma düştüğüm dizileri pek izlemek istemiyorum.Dizi kendini izlettiriyor... Karakterler ve konu oturdukça çok daha iyi, biraz SABIR...
7. Bölümü izledim
Bitmek bilmeyen bir santranç oyunu gibi, istediğim şeyin ta kendisi yine müthiş bir bölüm.
Hannibal yine ters köşe yaptı Will hariç üzerindeki tüm şüpheleri ortadan kaldırdı.
Will düşmanını yakında tutarak hamle yapacak herhalde? Sevdim bu fikri ..Chilton pisi pisine öldü ya la! Hannibal nasıl tuzak kurdu adama, FBI adamlarını nasıl öldürdü? Alana da klasik aşık olan kadınlar gibi, gözü kör işte ...Chilton'ın dediği gibi öğrendiğinde geç olacak.
9/10
@Forumdash @destere
Evet yaa o FBI adamlarini gösterselerdi Birde kapıyı kendi açti poşetli önlüğüyle
Olabilir Biraz utopik hayaller kuralım. Fox Son dizisinin patantini alınca NBC merak edip SON'u izlemiştirSon dizisinde Halil Selim'i Hannibal'ın Miriam'ı sakladığı gibi uzun süre saklı tutmuştu..Koskoca yapım bizim Son dizisinden etkilenmiş olabilir mi?
Olabilir Biraz utopik hayaller kuralım. Fox Son dizisinin patantini alınca NBC merak edip SON'u izlemiştir
Aslında ilk sezonda o kıza dair sadece bir kol göstermişlerdi.Vucudunu ölü olarak göstermediler/bulamadılar, bu bizim hatamız biz yemeklere dalarken adamlar arka kapıdan senaryoyu çoktan yazıyorlarmiş
+100000000000000000000000000000willin köpeklerine koşarkenki haline aşık oldum resmen.
+100000000000000000000000000000
Will kafayı Hannibal'a takmasa iyi çocuk aslında.6. bölümü de izledim.
Sen git Will'le sevişme Hannibal'la seviş. Alana dizinin en salak karakteri bence. Zaten Will'i de hak etmiyordu derken, Alana'nın bu yaptıkları sevdiği için birer oyun da olabilir. Oyun olursa Hannibal'a fena koyar.
Klasik müzik harikaydı.
Yukarıda en salağın Alana olduğunu yazmışım. Ama unuttuğum bir var: Jack. Nasıl o kadar yükselebilmiş mesleğinde acaba? Yahu et alacaksan gizli gizli al, ne diye adamın gözüne bakarak alıyorsun? 3. sezonda senin de etin yenecek zaten.
Yine partide Hannibal'ın Chilton'a göz kırptığı bir sahne vardı. Aralarında bir ittifak dönüyor gibi geliyor bana.
9/10
Hannibal'cı mıyız, Will'ci mi gençler? @Forumdash @sürgünüm
Will kafayı Hannibal'a takmasa iyi çocuk aslında.
Bir Hannibal Lecter değil ama Will'ide severim.Hannibal'cısın yani?
Will'in akli dengesini bozdu o adam, tabi kafayı takacak.
Evet bende öldü sanıyordum O bir vardı bir yoktu zaten.😕4. bölümü izledim. Dizi 2. sezon üstüne koyarak ilerliyor. Son dakikalarda oturduğum yerden kaldıracak kadar gerilim yaşattı.Çekik gözlü kızın Hannibal'ın evine girmesi ve Hannibal'ı görmesi.
Dizide çok fazla tıp terimi geçiyor. Geçmesi normal ama zaten diyalogları anlamakta zorlanıyorum.
Bir de @ForumdashJack'in karısı Bella zaten ölmemiş miydi? Yani öyle anlamıştım 3. bölümde.
9/10
Bence de resim güzelmiş Ama neyseki resmi hesap paylaşmiş kimse fark edememiş demek ki5. bölümü izledim.
Gözümü bile kırpmadan izlediğim bir bölümdü. Sanırım ses efektlerinden dolayı hipnoz oluyorum. O nasıl ses efektleridir öyle ya. Dizinin gerilimini 100 kat arttırıyor. Aynı zamanda görüntü efektleri de harika. Bir de yönetmene, görüntü yönetmenine ve senaristlere hakkını verelim.
Will'in boynuzlarının çıktığı sahne de hoştu. Ve tabiki ajan kızın muhteşem bir şekilde sunulması.
Ehehe Hanoş noldu?
Gözbebeği olayını deneyeceğim.
10/10
Bu ayrıntıyı gçrmüş müydünüz? @Forumdash @sürgünüm
Bence ohalık.
6. bölümü de izledim.
Sen git Will'le sevişme Hannibal'la seviş. Alana dizinin en salak karakteri bence. Zaten Will'i de hak etmiyordu derken, Alana'nın bu yaptıkları sevdiği için birer oyun da olabilir. Oyun olursa Hannibal'a fena koyar.
Klasik müzik harikaydı.
Yukarıda en salağın Alana olduğunu yazmışım. Ama unuttuğum bir var: Jack. Nasıl o kadar yükselebilmiş mesleğinde acaba? Yahu et alacaksan gizli gizli al, ne diye adamın gözüne bakarak alıyorsun? 3. sezonda senin de etin yenecek zaten.
Yine partide Hannibal'ın Chilton'a göz kırptığı bir sahne vardı. Aralarında bir ittifak dönüyor gibi geliyor bana.
9/10
Hannibal'cı mıyız, Will'ci mi gençler? @Forumdash @sürgünüm
Evet bende öldü sanıyordum O bir vardı bir yoktu zaten.😕
Bence de resim güzelmiş Ama neyseki resmi hesap paylaşmiş kimse fark edememiş demek ki
Jackten önce umarım Alana ölür Alana'ya acayip kıl oldum bende Yok böyle yılışıklık.
Vallahi 2'side birbirinden döktürüyor.eksi artı listesi yapsam 2'si de eşit çıkar Siz ayrım yapabiliyormusunuz??? @sürgünüm ?