NBC Hannibal 2. Sezon Yorumları

Beyincik değil bence çıktığı yer. Yanaktan giriyor, elmacık kemiğinden yukarı çıkıyor ve kulağın üst bölümüyle aynı hizadan çıkıyor gibi geldi bana.
Mantıklı bir açıklama bulurlar umarım. Chilton beni güldürüyor, ölmesini istemem. :D
Hangi yanaktan giriyor? Arkası dönük adamın ama :X

8. Bölümü izledim

Senaristin hayal gücü sınırı aştı, daha neler izleyeceğiz bakalım.

Unutmadan Lost'dan Daniel Faraday'ı vardı bu bölümde..

Bu bölüm insan kalbi böbreği filan yemedi ..Olay yeri incelemesi yerinde Will yerine Lecter bakıyor, bir sahnede Jack'e Will geri çağıralım bu beni aşıyor dedi.Hannibal kendini arka plana bırakmış gibi ki bu bırakmada bile asalet ve kontrol akıyor... :)

Balık sahnesinde Will balık tutmayı çok seviyorum derken Hannibal'da kesip yiyordu.ve yem hakkındaki konuşmalar evet Hannibal yemi yuttu .:D

Kısraktan insan çıkarken irkilsem bile sahnenin o kadar iyi çekilmesine hayran kaldım çok gerçekçiydi.:)

Bi önceki bölüme göre durgundu 8.5/10

Son düzenleme:
2x9

Bu bölüm klasik müzik eşliğinde yenen spesiyallerimiz yoktu :)

Hannibal'ın Will'e tanrıyı anlatırken verdiği rahibelerin üstüne çöken çatı örneği çok düşündürücü,müthiş gerçekten güzeldi.

Sonunda Hannibal Will'i kendine benzetecek,Hannibal'ı yakalamak için daha kaç kişi öldürecek Will acaba?.

Margot ve Will söyledikleri gibi birbirlerine çok benziyorlar,ileride sevgili olabilirler.:)

Hannibal ın derinden sözleri mesleği gereği tamam da adamın her hastası da onun gibi konuşuyor arkadaş.Kim kime tedavi uyguluyor anlayamıyor insan.(b)

Will Hannibal'ı yakalamak için,kendisinin o'nun istediği kişiye dönüştüğüne inandırmaya çalışıyor,çünkü diğer hasta kızla konuşurken de Hannıbal'ın ajandasını kurcaladığını söyledi.:)

9/10

@Forumdash @berkann @destere

Yine çok gerilimli bir bölüm izledik. Zaten gerilmeye çok uygun bir yapım var.

Baştaki rüya sahnesi ayrı bir harikaydı zaten. O sahnedeki replikler çok iyiydi.

Bu haftaki cinayetimiz en farklı olanlardan biriydi sanırım.

Özellikle sonlara doğru çok heyecanlyıdı. Hannibal, hayvan adamı Will'in evine getirdiğinde, Hannibal'a ettiğim küfürleri hatırlamıyorum bile. O kadar çok ettim ki. Neyse tencere yuvarlanmış kapanığını bulmuş. -Hannibal ve Alana için-
Wiil'in hayvan adamı nasıl yakaladığını da görseydik, 10 verecektim. Neyse gelecek bölüm göreceğiz sanırım.

9/10

Kaçtasın? @destere

Ahaha. :F Sıfatını layıkıyla yerine getiriyor. :D @sürgünüm @Forumdash

tumblr_n4ye4vZM5k1rvs9wso1_1280.jpg

Dün gece izledim 10. bölümü. Yorum yapmak şimdiye kısmet oldu.

Bölümün ve dizinin belki de en şaşırtıcı olayları bu bölümde oldu.
Will cinayet işledi ve bunu süsledi. Peki bu cinayeti işleyen Will, gazeteci kızı öldürmüş olabilir mi? Üstüne üstlük bunu Hannibal'a sunup beraber yiyecek kadar Hannibal'laştı mı? Beraber de işlemiş olabilirler cinayeti. Ancak Will'in cinayetler işlemesi hoşuma gitmedi. :(
Aslında Hannibal ve Will'in birlik olmasını çok beğeneceğimi düşünüyordum ama öyle olmadı. :(

Ayrıca Chilton'ın da ölmediği, kaçtığı konuşuldu. Keşke o haliyle nasıl ölmeyip, kaçtığı gösterilseydi.

Sevişme sahneleri bile farklı dizinin. :D

Bu bölüm tempo düşüktü. Bir de hoşuma gitmeyen olaylar olunca; 8/10

İyi haber: Bölüm boyunca Jack yoktu. :Z

Bizim kadar sevmiyorsun galiba diziyi? @berkann @Forumdash gördüğüm kadarıyla fanatiği dizinin bende çok sevdiğimi söylemeliyim.Diziye puanın kaç?:)
Yorumlarını bekleriz konuya. :D
diziye genelde tüm bölümleri düşününce puanım 8. bende diziyi beğenerek izliyorum ama izlediklerim arasında en iyisi değil tabiki.. bir ara toplu yorum yapmıştım hatırlıyorumda sanırım buraya değilde başka yeremi yaptım yorumu karıştırmış olabilirim :)

diziye genelde tüm bölümleri düşününce puanım 8. bende diziyi beğenerek izliyorum ama izlediklerim arasında en iyisi değil tabiki.. bir ara toplu yorum yapmıştım hatırlıyorumda sanırım buraya değilde başka yeremi yaptım yorumu karıştırmış olabilirim :)
Kişiden kişiye değişiyor Game of Thrones efsane bir dizi olabilir ama Vikings'i ben daha çok sevdim mesela.:)

Kişiden kişiye değişiyor Game of Thrones efsane bir dizi olabilir ama Vikings'i ben daha çok sevdim mesela.:)
vikings harika game of thrones dan eksik kalan yanı sadece +18 sahnelerin çok fazla yer almaması o tarz sahneelr her dizide olmalı vikings in en büyük eksikliği budur bence :)

vikings harika game of thrones dan eksik kalan yanı sadece +18 sahnelerin çok fazla yer almaması o tarz sahneelr her dizide olmalı vikings in en büyük eksikliği budur bence :)
İzlediğim dizilerde Ragnar,Rust gibi lider karakterler arıyorum o eksik Game of Thrones'da.

İzlediğim dizilerde Ragnar,Rust gibi lider karakterler arıyorum o eksik Game of Thrones'da.
diziye devam edersen eğer mutlaka kendine yakın bulduğun karakterler çıkacaktır konu tek bir kişiye ağırlık vermiyor birden çok etkili karakter var , dizinin devamında konu seni bırakmayacaktır ben game of thrones un masalımsı dünyasını seviyorum uzun süren kışlar uzun süren yazlar ayrıca krallıklarda günümüzdeki krallıklara benziyor mesela bir lennister ler batıyı temsil ediyor bir stark ailesi kuzeyi yani vikingleri çağrıştırıyor orta merkez ise aynı bizanslılar gibi her tür aksiyonun entrikanın bol olduğu bir çürümüş krallığı temsil ediyor çeşit çeşit krallıkların çeşitli insanların farklı gelenekleri var insanı büyüleyen bir ortam umarım yarıda bırakmazsın :)