NBC Hannibal 2. Sezon Yorumları

12. Bölüm

Sezonun en iyi bölümüydü. Finale bir kala, böylesine büyük bomba patladıysa, finalde ne göreceğiz çok meraklandım.

Bombamız: Mason Verger'dı. Hannibal, muhteşem bir şekilde etkisiz hale getirdi onu. Ben Verger'ı Hannibal'ın elinden "kurtuldu" diye biliyordum ama dizide Hannibal Verger'a "merhamet" etti şeklinde gösterildi. Böylesi daha iyi oldu. Bir de Hannibal filminden, Dr. Lecter ile Verger'ın ilişkisi olduğunu anımsıyorum. Romantik bir dans ettiklerini filan? Öyle olduğundan eminim, çünkü böyle bir sahne unutulmazdı. :D Bu şekilde işlememeleri biraz şaşırttı beni. -Belki de orjinal seride dans olayı yoktur, filmi yapan yönetmen eklemiştir, bilemiyorum.- Ama çok önemli değil olup olmaması bence.

Bir de Mason Verger'ın adamlarından birisi sizce de Anthony Hopkins'e benzemiyor mu? :D Resim bulamadım da, izleyen anlar hangisinden bahsettiğimi. :D

Bölümün başlarında Hannibal'ı almaya gelen adamlardan biri bıçağı çıkardıktan sonra kan fışkırıyor ve Hannibal: "Bunu yapmamalıydın." şeklinde bir şey söylüyor. Adamdaki soğukkanlılığa bak yahu. :D

Hannibal'ın psikiyatristinin ortaya çıkması da güzeldi. Kadın dizideki en adam gibi olanı.

Bu arada unutmadan Mason'ın köpekleri beslediği sahne çok iyiydi. Keşke daha aydınlık olsaydı. :F

Sezon finalini bekliyorum, merakla. Keşke ilk bölümde nasıl biteceği gösterilmeseydi. :(

10/10

[HASHTAG]#Hannibal[/HASHTAG] S02 B12 izledim

Muhteşem dahiyane bi bölümdü :X
Sondan başlayayım efendim;
Mason'un suratını yedirme olayı kesinlikle dahiyane bir fikirdi :X Birde boynunu kırıp öldürmemesi.Belki Hannibal kendisini ipten kurtardiği için Will'e böyle bir teşekkür etti(b) Hemde çocugunun öcünü almiş oldu:X

Hannibal'ın dr.nun görünmesi gecenin ayrı bir süpriziydi zaten. Doktor'da birisini öldür ama Hanibal ikna ettirmiş. Will kendisini öldürmeye gelen adamı nefsi mudafa şeklinde öldürdü.Doktor'da nefsi mudafa olarak birisini öldürmüş ama onu katledene kadar.Will'de aynısını yapmadımı????

Gelelim diğer sahnelere:X Mason'ın adamları Hannibal'ı almaya gittikleri sahneler neydi öyle??? Hannibal'a hayran kalmamk elde değil:X Adam 4'4'lük yahu:F:F Her yaptiği da bir sanat eseri gibiydi.Dövüş sahneleri bile uzak doğu dövüş sahnatları gibiydi:X

Yine son sahnelerde ise Will Hannibal'a "tıpkı savaşta sınanan arkadaşlıklar gibi" diyerek arkadaşlıklarının ne kadar ileri gittiğini gösteren bir sahnemiydi??? Jack'in öldüğünü de resmileştirebiliriz böylece ki zaten adam başka diziye kapak atmiş :T: Bütün gizem o an kayboldu:( Neyse;

Gecenin en iğrenç sahnesi ise;
Mason'ın burnunu yemesi oldu 😕 Midem o an kalktı
Gecenin en güzel sahnesi;
Hannibal'ın şarap doldurması ve koklayarak içmeleri:X Bende o an dumanı tüten çayımın dumanına bkar sonra çayı koklar bir fırt içerim:X

Ben de bu bölüme 10/10 veririm:X Gerçekten hak etti.

2x12

Sezon finali geldi üzülmeye başladım...Vay vay vay gerçekten mükemmel bölümdü.:)

Herzaman olduğu gibi hannibal ın öldürme sanatı bize güzel bir bölüm seyrettirdi. Özellikle bay verger a yaptıkları müthişti.... :)

Mason sahnesine kesinlikle bayıldım. Bu kadar gerçekçi yansıtılabilirdi ancak :)

Mason'ı felç bıraktı böylece hem para Margot'a kaldı hemde Mason Margot'a zarar veremez duruma geldi.:)

Marlov'un ölmemeside Fensiklidin vede omurlarından birini oynattı kısmi felç geçirdi.:)

Doktorun Will' e 'Hannibal seni sevdiğin bir insanı öldürmeye zorlayacak' demesi de final hakkında bir fikir edinmemize olanak sağladı diye düşünüyorum.:)

Gerçekten süper bir bölümdü 13.bölümü merak etmeye başladım şimdiden :)

Kesinlikle 10/10

@OzaN House of Cards'ın 12.bölümüne 8 puan verdik,Hannibal'ın 12.bölümüne ise 3 arkadaş 10 puan vermişiz hala kalan bölümleri izlememekte kararlımısın?:)

rahipler napar normalde bilmediğimden ve dizilerde rahipleri hep cinsel konularda kullandıklarında hiç senim gibi düşünmemiştim:X
Bir insanın Xanax hapı kullanması akli dengesinin yerinde olup olmaması sonucunu doğurur.
Başkanın koltuğu tehlikeye girdi bunu söyleyende kadın savcıya Farnk ve Claire başka bilen yoktu çünkü
Bu da dizide en önemli ayrıntıydı bence :)

Dün gecenin özeti...Çooook iyi olmuş özellikle ilk resim @berkann @sürgünüm

@destere sen hala izlemedin???İzlemediysen bu sanat eserinden kendini mahrum bırak:(

tumblr_n5n4babjai1rvs9wso1_1280.jpg

tumblr_n5pgdaAN0X1qjiwx5o1_500.jpg

2x12 bitti nihayet , 2. sezonda izlediğim en iyi bölümdü iğrençliktede kendini aşmıştı dizi :))

mason verger in çenesinden kopardığı parçaları köpeklere yedirdiği sahne iğrenç ötesiydi ne denebilirki böyle bir sahneye iyiki yemeği çok önceden yemiştim :))
dizinin başlangıcındaki will graham in hayaliyle gerçekteki durum birbirinin nasıl aynısı olabiliyor yani will gerçekten farklı bir zekaya sahip ama o kadar büyük bir tutturma oranını yakalaması akıl işi değil :)
bu bölümü diğer bölümlerden daha güzel kılan şeyin başında alana bloom malının hiç görünmemesi oldu o kadına kıl kaptım :)
psikedelik bileşimini kullanmak lazım iyi kafa yaparmış zihin açıcı diyor lecter adamın totosunu bile açar o ilaç :)
@Forumdash ın söylediği gibi finalde jack in öleceğini biliyoruz artık @OzaN ın sayesinde :)))

@Forumdash @sürgünüm @OzaN @xemrexxx

aha üstte :))