12. Bölüm
Sezonun en iyi bölümüydü. Finale bir kala, böylesine büyük bomba patladıysa, finalde ne göreceğiz çok meraklandım.
Bir de Mason Verger'ın adamlarından birisi sizce de Anthony Hopkins'e benzemiyor mu? Resim bulamadım da, izleyen anlar hangisinden bahsettiğimi.
Sezon finalini bekliyorum, merakla. Keşke ilk bölümde nasıl biteceği gösterilmeseydi.
10/10
Sezonun en iyi bölümüydü. Finale bir kala, böylesine büyük bomba patladıysa, finalde ne göreceğiz çok meraklandım.
Bombamız: Mason Verger'dı. Hannibal, muhteşem bir şekilde etkisiz hale getirdi onu. Ben Verger'ı Hannibal'ın elinden "kurtuldu" diye biliyordum ama dizide Hannibal Verger'a "merhamet" etti şeklinde gösterildi. Böylesi daha iyi oldu. Bir de Hannibal filminden, Dr. Lecter ile Verger'ın ilişkisi olduğunu anımsıyorum. Romantik bir dans ettiklerini filan? Öyle olduğundan eminim, çünkü böyle bir sahne unutulmazdı. Bu şekilde işlememeleri biraz şaşırttı beni. -Belki de orjinal seride dans olayı yoktur, filmi yapan yönetmen eklemiştir, bilemiyorum.- Ama çok önemli değil olup olmaması bence.
Bir de Mason Verger'ın adamlarından birisi sizce de Anthony Hopkins'e benzemiyor mu? Resim bulamadım da, izleyen anlar hangisinden bahsettiğimi.
Bölümün başlarında Hannibal'ı almaya gelen adamlardan biri bıçağı çıkardıktan sonra kan fışkırıyor ve Hannibal: "Bunu yapmamalıydın." şeklinde bir şey söylüyor. Adamdaki soğukkanlılığa bak yahu.
Hannibal'ın psikiyatristinin ortaya çıkması da güzeldi. Kadın dizideki en adam gibi olanı.
Bu arada unutmadan Mason'ın köpekleri beslediği sahne çok iyiydi. Keşke daha aydınlık olsaydı.
Bu arada unutmadan Mason'ın köpekleri beslediği sahne çok iyiydi. Keşke daha aydınlık olsaydı.
Sezon finalini bekliyorum, merakla. Keşke ilk bölümde nasıl biteceği gösterilmeseydi.
10/10