NBC Hannibal 2. Sezon Yorumları

Jack'in yaptıklarının her ne kadar oyun olduğunu öğrensek de Jack'in menüde olmasından rahatsız olmam. :D
@sürgünüm

İnşallah Will'i öldürmezler. :(

Hannibal'ın kaçıp Will'in kovalayacağının spoisini yemiştim bir yerde.
Mantıklı gibi. Zaten ne kitaba, ne de filme bağlı gidiliyormuş. Will'i öldürmezler inşallah. :D

Filmi yazın izleme diyorsun yani :(
Ben sadece Silence of the Lambs'ı izledim. Diğer filmleri izlemedim. Ama o seri biraz karışık ya. :D Eğer seriyi tamamen izleyeceğini -4 filmi- düşünüyorsan, olayların en öncesini anlatan filmle başlamanı öneririm. Ama bence Silence of the Lambs dışındakiler spoilera girer. :(

Mantıklı gibi. Zaten ne kitaba, ne de filme bağlı gidiliyormuş. Will'i öldürmezler inşallah. :D

Ben sadece Silence of the Lambs'ı izledim. Diğer filmleri izlemedim. Ama o seri biraz karışık ya. :D Eğer seriyi tamamen izleyeceğini -4 filmi- düşünüyorsan, olayların en öncesini anlatan filmle başlamanı öneririm. Ama bence Silence of the Lambs dışındakiler spoilera girer. :(
Jack öldükten sonra Hannibal kaçacak Will onu kovalayacak ama bir süre sonra Hannibal Will'i de öldürecek yanılmıyorsam üçüncü sezonun finalinde.

Yok ben başlarsam hepsini izlerim dediğin gibi spoi de olucak diye korkuyorum :X Geçen haftaki bölümde
Sandalye yanması yada Mason karakteri filan hep izleyenler karşilaştirma yapınca insanın izleyesi geliyor:X

Yok ben başlarsam hepsini izlerim dediğin gibi spoi de olucak diye korkuyorum :X Geçen haftaki bölümde
Sandalye yanması yada Mason karakteri filan hep izleyenler karşilaştirma yapınca insanın izleyesi geliyor:X
Aramızda filmlerin hepsini izleyen birisi olması hiç de kötü olmaz. :D

Hannibal benim için bu diziyle efsaneleşti bozmakta istemiyorum :( Sende devamını izlemediysen izleme bencede bu daha güzel daha sanatsal çalişma ile ortaya çıkmış :X

Zaten filmler arasında en çok öne çıkanı açık ara Silence of the Lambs. Onu izlemek yeterli bence. Diğerlerini izlemeyi düşünmüyorum, en azından şu aşamada. :D Diziyle gitmek daha güzel. :D

Zaten filmler arasında en çok öne çıkanı açık ara Silence of the Lambs. Onu izlemek yeterli bence. Diğerlerini izlemeyi düşünmüyorum, en azından şu aşamada. :D Diziyle gitmek daha güzel. :D
Hmm ilk filmi imdb'de diziyle aynı puanda :X İlk filmi izlesem heralde spoi yemem :X

Filmdeki isimlerle Hannibal'daki karakterlerin isimleri değişik mi??? Willi bulamadım filmde:X Merak ettim ilk filmi izlicem :F
Silence of the Lambs'ta yok Will. :D

- Hannibal Rising
- Red Dragon: Will Graham burada.
- Silence of the Lambs
- Hannibal

Bir de Manhunter var. Bu da Red Dragon'un farklı oyuncularla çekilmiş hali.