Bi araştırayım şu konuyu![]()
Evet, kafamdan yazdım filmlerin sırasını. Belki doğru olmayabilir.
Bi araştırayım şu konuyu![]()
Kaçıncı bölümdesin @Harunnn60 seni bugün yarın izlerim derken oyalıyor galiba.HOC izleyeyim bari ..
2x4 e geçeceğim harundan haber yokKaçıncı bölümdesin @Harunnn60 seni bugün yarın izlerim derken oyalıyor galiba.![]()
Acele etme bize yetişemezsin artık çünkü biz sezon finalindeyiz.2x4 e geçeceğim harundan haber yok![]()
o zaman fargo nun 6. bölümüne bakayımAcele etme bize yetişemezsin artık çünkü biz sezon finalindeyiz.![]()
Film izlesek olma mıo zaman fargo nun 6. bölümüne bakayım![]()
ben fargoya başladım artıkFilm izlesek olma mı![]()
ne oyalayacağımKaçıncı bölümdesin @Harunnn60 seni bugün yarın izlerim derken oyalıyor galiba.![]()
dün haber vermiştim , cumartesi başlayalım2x4 e geçeceğim harundan haber yok![]()
Söylemezsen bilememne oyalayacağımbaşıma neler geldi
dün haber vermiştim , cumartesi başlayalım![]()
internetim kesildi önce , sonra o yetmezmiş gibi tv kanalları göstermiyor , star tv filan göstermiyor , Survivor zor şartlar altında izliyorumSöylemezsen bilememNe geldi?
internetim kesildi önce , sonra o yetmezmiş gibi tv kanalları göstermiyor , star tv filan göstermiyor , Survivor zor şartlar altında izliyorumSöylemezsen bilememNe geldi?
@sürgünüm fargonun 6. bölümü harıkaydı muhteşemdi mutlaak izlemen lazımSöylemezsen bilememNe geldi?