Valla benim dizilerle aram o kadar iyi değil bu filme de izlediğim Hannibal filmleri sayesinde başladım ilk çıktığında 6 bölümünü izlemiştim ama bıraktım sonra çok geride kalmadığımı farkedince tekrar başladım ve çok memnunum başladığıma.Aslında izlemek istediğim çok dizi var ama bazılarında 4-5 sezon gerideyim o kadar geriden gelmek istemiyorum.Şuan House Of Cards'a başlama düşüncesi var aklımda.Senin beğenmenede diziyi sevindim. Bir @destere anlayamadı şu dizinin değerini. Gerçi o Masters of Sex ve The Newsroom'u da beğenmemişti.
Bu arada sana tüm Hannibal filmlerini öneririm Silence Of The Lambs'i izlemişsindir zaten ama diğerlerini de izle.3.sezona Red Dragon filminde Will Graham'ın yakalamaya çalıştığı katil Francis Dollarhyde dahil oluyor mesela.Hannibal filminde de Mason ile Hannibal ilişkisinin devamı var.Hannibal Rising filminde de Hannibal'ın çocukluğunu öğreniyorsun ve nasıl katil olduğunu.Arada sırada ufak tefek göndermelerde bulunuyorlar bu filme ama genel olarak bağımsız gidiyor.Diğerleriyle ilişkilendirmeye çalıştım ama paradoksa düştüm.
Mesela bu dizide Chilton öldü ama Silence Of The Lambs yani bu dizinin daha ilerisini anlatan filmde Chilton var.