En az 7-8 verirsin bu sezon. Gerçi ilk bölümü beğenmemiştin.Neyse ben izlemeye başlayım tekrar da bölümlerin ortalamasını düşüreyim. @berkann
Tek kelimeliyle MUHTEŞEM s.finaliydi dicem ama muhteşem bunun yanında küçük kalır, dizinin değerini düşürür diye korkuyorum.
Sezon finali ağızları açık bırakan cinstendi. Her sahnesinde seni ekran karşisinda "noluyor" sorusuyla karşi karşiya getiriyor ki benim en sevdiğim dizi/film bu turler.
Will'in Jack ve Hannibal ile ilk 10'dk filan sohbet çok karişikti kimden yanasın be adam diye yırtındım resmen Sanırım kimseden yana değildi.
Jack'in karısının dizide ne gibi öneml rolü olabilirde kadın bi ölemedi gitti hala şaşıyorum.Geber bee kadın
Will keşke o gazeteci hanımla buluşmasıydın Yada buluştun naptın kadınla da kokusu üzerine sindi??? (Hannibal'ın herşeyi çaktiği andı)
Dizi bizi sezon içinde iki kere öldü sandiğimiz insaları sapa sağlam çıkararak şaşirtti yine.
Abigal'in de cesedini görememiştik
Hannibal'ın Will'e karşi bu kadar nasıl hassas olabiliyor ki ? Adam Abigal'i öldürmemiş Will için, (seyahat planlarını önceden mi kurmuş??)
Will'i öldüreceği zaman Hannibal'ın ağlayışı ve "beni değiştireceğini mi sandın?" dediğindeki halleri çoook acınasıydı. Hannibal ilkkez bu kadar duygusal anlamda zayıftı (yazık) O her ne kadar itiraz etsede aslında Hannibal değişti, sonrasında Abigali öldürdü
Alana m*** çok güzel öldü, öldüğü sahnedeki müzik ise bir başka güzeldi. Peki ya Hannibal'ın Alana'nın can ceken bedeninin yanında yağmurla arınma(temizlenme) sahnesine ne demeli
Ve son sahne Hannibal ve Sarişin güzeller güzeli asalet akan dr'umuz ile uçakta seyahaet eder ama dr. resmen Hannibal'dan korkuyor gibiydi.
@berkann dr.orda bence Will'in yerine oturuyor. Hannibal'ın kendini açabildiği 2 kişi var birisi Will diğeride o sarişin dr.'du. Herşeyin önceden mi planlanmiş gibi bişey hissetmedim çünkü dr.korkuyla bakıyor gibiydi yada ben öyle anladım bilemedim. Tam el ele tutuşacakken kamera göstermedi bize o sahneyi
Bölüme 10/10 puan veriyorum.
@destere naptın sen hacı yaa(( O puan verilir mi hiç Kesinlikle 10/10'luktu.
anladım zaten sorunu ?pc de im duzeltecem
by Tapatalk
Çok saçma bir bakış açısı bence.aha izlediysen artık sebeplerini yazayım
dizide istediğim hiç bişey olmadı abigail i çok sevmiştim iki kere öldürdüler , ordan iki puan gitti , ben hannibalin değilde will in başarılı olmasından yanaydım ordanda iki puan gitti, bölüm başlarken ilk 20 dakikadaki saçma ve sıkıcı sohbetten dolayıda 2 puan gitti kaldı 4 puan bende 4 puan verdim zaten
yorumlara saygımız varÇok saçma bir bakış açısı bence.Dizi beklediğin gibi gitmedi diye puan kırman. Ben de Will'ciyim ama tutup da Hannibal'ı öldüremezler. Abigail konusuna gelince ise, dizi seni onun öldüğüne inandırmış ve hiç beklemediğin bir anda karşına çıkarmış. Takdir edilecek bir şey bu.
Baştaki konuşmalar sıkıcı diyebilirsin, ama saçma değildi. Son 20 dakikaya hazırlanılıyordu o konuşmalarla.
yorumlara saygımız var
aynı saygıyı karşıdanda bekleriz ?
sen 10 verebiliyorsan bende 1 verebilirim senin için saçma olan benim için çok mantıklı olabilir?
bulabilirsin diyorum ya ama benim içinde çok mantıklı sebepler ,Saygım olduğu kadar, saçma deme hakkım da var. Kötü puan vermeni değil, puan kırma sebeplerini saçma buldum.
bulabilirsin diyorum ya ama benim içinde çok mantıklı sebepler ,
Yazdiğim cevabı okuyabilmildin mi Düzeltemedim de😕 Bu arada şu müziği buldun mu???Tamam.
Sana cevap klavyenin otomatiğine rast gelmişNeyse ben izlemeye başlayım tekrar da bölümlerin ortalamasını düşüreyim. @berkann
Filmlerden fırsat bulup izleyemedim,şimdi başlıyorum izlemeyeYazdiğim cevabı okuyabilmildin mi Düzeltemedim de😕 Bu arada şu müziği buldun mu???
Alana'nın camdan düştüğü andaki çalan müziği???
Sana cevap klavyenin otomatiğine rast gelmiş
İzle izle de sırf bölüm düşssün diye az verme En kötü bölümü bile @berkann'ın demesi gibi 7'dir bu sezon bence çok iyiydi
@sürgünüm sen izlemedin mi???
Bekliyorum(z)Filmlerden fırsat bulup izleyemedim,şimdi başlıyorum izlemeye
Bu diziyi çok seviyorum,bu bölümü izleyince bitecek mi şimdi?Bekliyorum(z)
Maalasef Diziyi izle sana müzik aratıcam zahmet olmazsaBu diziyi çok seviyorum,bu bölümü izleyince bitecek mi şimdi?
Benim servisimde 20'ye yakın üniversite öğrencisi var sabahtan akşama kadar başımda yabancı müzik dinliyorlar kulağım ordan aşina yabancı müziklere az çok hepsini tanırım.Forumda da ilgilenen olsa konularının açmak isterim ama kimse yorum yapmıyor.Maalasef Diziyi izle sana müzik aratıcam zahmet olmazsa