NBC Hannibal 2. Sezon Yorumları

Evet bende öldü sanıyordum(b) O bir vardı bir yoktu zaten.😕

Bence de resim güzelmiş:X Ama neyseki resmi hesap paylaşmiş kimse fark edememiş demek ki :A

Jackten önce umarım Alana ölür:X Alana'ya acayip kıl oldum bende :bağır: Yok böyle yılışıklık.

Vallahi 2'side birbirinden döktürüyor.eksi artı listesi yapsam 2'si de eşit çıkar:X Siz ayrım yapabiliyormusunuz??? @sürgünüm ?
Yok bende yapamıyorum..İkisinide çok seviyorum hatta Will'in köpeklerinide seviyorum.:D

7. bölümü izledim.

Senaristler bizleri altta yazdığım gibi gereksiz heyecanlara sokmaya çalışmasınlar, gerek yok.
Will Hannibal'ın karşısına silahla dikilecek kadar aptal değil. Hele dikildikten sonra öldürmekten vazgeçmesi çok saçmaydı. Buradan puan kıracağım.

Hannibal'ın, Chiltion'a kurduğu tuzak çok iyiydi. Ama Chilton'ın evine gidip o kadar polisi öldürmesi, yakalanmaması filan aşırı mantıksız geldi.

Bu arada dizinin gelecek sezonlarıyla ilgili kurduğum teori. :D @Forumdash @sürgünüm

Şimdi Chilton'ın ölüm tarihi aslında Hannibal'ın hapishaneden firar ettiği dönemmiş. Ama dizide Hannibal daha hapse girmeden öldürüldü. Bu da demek oluyor ki dizi, filmden ve kitaptan bağımsız ilerleyecek. Yani Will'in Silence of Lambs'ta olmadığını (Hannibal'ın hapishane döneminde.) ölmesi gerekecekti. Fakat artık öyle bir şey olmayacak gibi. Zaten 2. sezonla birlikte Will, Hannibal'ın önüne geçti. Kolay kolay öldürmezlerdi.

8/10

Bu tam avatarlık. :D

tumblr_mt149ygJ0V1snhsbgo9_r2_500.jpg

Bu da tamamı: http://fuckinghannibal.tumblr.com/post/61158694384/nbc-hannibal-cast-edit-updated-with-new-on-set

S02B08 izledim

Dizide nasıl bi kafa varsa artık. Yeniden dirilme olayı yiner çok güzel anlatilmiş. Atın rahmine yerleştirilen insan ve insan kalbine yerleştirilen kuş. Muhteşem muhteşem muhteşem.

Jack ile Will'in birlikte Hannibal'a oyun oynadiklarini geçen bölümde tahmin edilirdi bu hafta da ilk sahne de (balık tutma sahnesiyle) bize buna biraz daha tutunmamazı sağladilar. Will'in tuttuğu baliği pişiren Hannibal'ın akşam yemeğinde Will'in Hannibal'a et sırası bizdeydi demesi güzeldi:F

Alana'nın çoktan sevişesi varmiş belli:F Nasıl tutmuş bu zaman kadar??? Haftaya da böyle bir sahne gelirse Alana'ya bir yeni bi sıfat takarız artık:T:

Bu arada dizinin gelecek sezonlarıyla ilgili kurduğum teori. :D @Forumdash @sürgünüm

Şimdi Chilton'ın ölüm tarihi aslında Hannibal'ın hapishaneden firar ettiği dönemmiş. Ama dizide Hannibal daha hapse girmeden öldürüldü. Bu da demek oluyor ki dizi, filmden ve kitaptan bağımsız ilerleyecek. Yani Will'in Silence of Lambs'ta olmadığını (Hannibal'ın hapishane döneminde.) ölmesi gerekecekti. Fakat artık öyle bir şey olmayacak gibi. Zaten 2. sezonla birlikte Will, Hannibal'ın önüne geçti. Kolay kolay öldürmezlerdi.

8/10
8.5/10

Filmi izlemedim ama şöyle haber çıkmış;(ben okumadım görmedim)
Chilton ölmemeiş geri geleekmiş. Senarist öyle demiş:bilmem:Enseden girip yanaktan çıkan kurşunla nasıl ölmediyse artık(b).

Siz izlemediniz mi bölümü @berkann @sürgünüm ?

S02B08 izledim

Dizide nasıl bi kafa varsa artık. Yeniden dirilme olayı yiner çok güzel anlatilmiş. Atın rahmine yerleştirilen insan ve insan kalbine yerleştirilen kuş. Muhteşem muhteşem muhteşem.

Jack ile Will'in birlikte Hannibal'a oyun oynadiklarini geçen bölümde tahmin edilirdi bu hafta da ilk sahne de (balık tutma sahnesiyle) bize buna biraz daha tutunmamazı sağladilar. Will'in tuttuğu baliği pişiren Hannibal'ın akşam yemeğinde Will'in Hannibal'a et sırası bizdeydi demesi güzeldi:F

Alana'nın çoktan sevişesi varmiş belli:F Nasıl tutmuş bu zaman kadar??? Haftaya da böyle bir sahne gelirse Alana'ya bir yeni bi sıfat takarız artık:T:

Filmi izlemedim ama şöyle haber çıkmış;(ben okumadım görmedim)
Chilton ölmemeiş geri geleekmiş. Senarist öyle demiş:bilmem:Enseden girip yanaktan çıkan kurşunla nasıl ölmediyse artık(b).

Siz izlemediniz mi bölümü @berkann @sürgünüm ?
Bu gece izleyeceğim,dün gece Karadayı'nın tekrarını izledim.:)

Yeni izledim. @Forumdash

Bölümün başındaki espri çok iyiydi? :F Dizinin başından beri ilk kez balık yendi böyle bir ortamda sanırım. :D

Bu haftaki cinayet de çok iyiydi. O kadar kesme, biçme değil de bu midemi bulandırdı biraz.
Hele o sosyal güvenlikçinin canlı canlı çıkışı hem muhteşem, hem mide bulandırıcı bir sahneydi.

Jack'ten nefret etmeye devam. Alana'ya sıfatı taktım ben zaten, bölüm boyunca yüzünü gördükçe söyledim Forumdash. :D

Beynim almıyor iki dehanın konuşmalarını. O araba sahnesindeki diyaloglar neydi öyle? Bir de çeviri notlarında çikolatalı bir şeyler vardı? Onun ne alakası vardı ki, öyle şeyler yazmış çeviren arkadaş? (b)

Olaylar Godfather'ı da hatırlatmadı değil. :D

8,5/10

Yeni izledim. @Forumdash

Bölümün başındaki espri çok iyiydi? :F Dizinin başından beri ilk kez balık yendi böyle bir ortamda sanırım. :D

Bu haftaki cinayet de çok iyiydi. O kadar kesme, biçme değil de bu midemi bulandırdı biraz.
Hele o sosyal güvenlikçinin canlı canlı çıkışı hem muhteşem, hem mide bulandırıcı bir sahneydi.

Jack'ten nefret etmeye devam. Alana'ya sıfatı taktım ben zaten, bölüm boyunca yüzünü gördükçe söyledim Forumdash. :D

Beynim almıyor iki dehanın konuşmalarını. O araba sahnesindeki diyaloglar neydi öyle? Bir de çeviri notlarında çikolatalı bir şeyler vardı? Onun ne alakası vardı ki, öyle şeyler yazmış çeviren arkadaş? (b)

Olaylar Godfather'ı da hatırlatmadı değil. :D

8,5/10
Çeviri notlarini okumamaiştim. Şimdi o sahneye baktim.Hannibal'a yeni bi hasta gelmişti. Kolu kırık kadının göz yaşini bi mendile emdiriliyor o sahnede.İleriki bölümlerde o kadının ve abisiyle ilgili bişeyler heralde? Çeviren resmen spoi vermiş gibi hissettim şimdi:X

Çeviri notlarini okumamaiştim. Şimdi o sahneye baktim.Hannibal'a yeni bi hasta gelmişti. Kolu kırık kadının göz yaşini bi mendile emdiriliyor o sahnede.İleriki bölümlerde o kadının ve abisiyle ilgili bişeyler heralde? Çeviren resmen spoi vermiş gibi hissettim şimdi:X

Tamam da ne alaka? :D Çeviren kişi nerden biliyor? :D

Bilmem bi haber okumuştur belki :X Bazı yorumlarda şöyle bişeyler diyorlar;
Hannibal o kızın abisini öldürebilirmiş(b)

Ekşi'de gördüm onu da pek inanmadım. Ama Hannibal bu, canı çekerse. :D

Bu arada yazmayı unuttum. Chilton'ın ölmemesi gerek kitaba ve film serisine göre. Ölmedi diye dedikodular var, bu bölümde hiç bir şekilde adının geçmemesi de ölmediğini kanıtlar gibiydi. Ama ölmesin ya ben seviyorum o adamı. :D

Will'in Jack'e Sarah'ın ölümü için bu bir cinayet değil yastı demesi (b) devamını izleyelim bakalım.

Ekşi'de gördüm onu da pek inanmadım. Ama Hannibal bu, canı çekerse. :D

Bu arada yazmayı unuttum. Chilton'ın ölmemesi gerek kitaba ve film serisine göre. Ölmedi diye dedikodular var, bu bölümde hiç bir şekilde adının geçmemesi de ölmediğini kanıtlar gibiydi. Ama ölmesin ya ben seviyorum o adamı. :D
Evet o dedikoduyu aynı kaynaktan bende okudum. Şimdi kafa tasını inceliyorumda kurşunun girdiği ve çıktıgı yer "beyincik"in oldugu hizaya denk geliyor. Beyincikte kas ve kol bacaklarin sağladiğina göre adam felç olarak mı geri dönecek ne:bilmem: Zaten topaldı:(

Evet o dedikoduyu aynı kaynaktan bende okudum. Şimdi kafa tasını inceliyorumda kurşunun girdiği ve çıktıgı yer "beyincik"in oldugu hizaya denk geliyor. Beyincikte kas ve kol bacaklarin sağladiğina göre adam felç olarak mı geri dönecek ne:bilmem: Zaten topaldı:(

The Silence of the Lambs'te gayet canlı kanlıydı. :D Şu sahneyi dizide düşünsene bi. :F (Soldaki Chilton) http://1.bp.blogspot.com/_02h284-HfH0/Svf72QyGXfI/AAAAAAAAGiU/KC5j205uaD4/s400/silencio+13.jpg

O resmi görsellerde az önce görmüştüm:F Kurşun nasıl giriyor ararken, adam baya benziyor (yine mi oynamiş ) dedim:F

Resmi paylaşmayı unutmuşum:X Bire bir gitmezler heralde(b) Yazın bende izlicem seriyi:oley:
Cerebellum_animation_small.gif

Beyincik değil bence çıktığı yer. Yanaktan giriyor, elmacık kemiğinden yukarı çıkıyor ve kulağın üst bölümüyle aynı hizadan çıkıyor gibi geldi bana.
Mantıklı bir açıklama bulurlar umarım. Chilton beni güldürüyor, ölmesini istemem. :D