TRT 1 Halka - Dizi Yorumları

ee senin şuan otomatikmen 7'de olman gerekmezmiydi?
benim zirvem 6. bölümdü ama 8 baya allak bullak etti kafamızı

Alper, Polat Şaşmaz olabilirmi?
Öyle hisettim bir an
Değil bizim derin timden. Burası normal internetse bizim mahzen deep webdir. Yalnız 5 üyelik kontenjanı bulunmaktadır. Daha fazla detay sorma veremem, verirsem şerefsizim

Reactions: Dosi and MEnes
Çok kısa olsun o süre yiğidim özledik seni.
Eminim özlemişsinizdir. Gelince bakacam kaç kez adım geçmiş
Özellikle kültürsüz ayı kod adlı üyemizin benim yokluğumdan haberi bile yoktur. “Ben geldiiiiim” diyerek mekana ayak bassam “nerdeydin ki” diyecek potansiyel seziyorum onda

Reactions: MEnes
Kültürsüz ayı da andı seni. Doğu adam dedi.
Herkes merak ediyor seni elbette.
Mekan senin tabi buyur gel yani.

Reactions: Doğu
Değil bizim derin timden. Burası normal internetse bizim mahzen deep webdir. Yalnız 5 üyelik kontenjanı bulunmaktadır. Daha fazla detay sorma veremem, verirsem şerefsizim
Şimdi senmisin değilmisin? Kafa bulmayin benle ama bir iki araştırmayla kesinlestirebilirimde, kendimi yormak istemiyorum
Şuan nerden tahmin ettim demiyeyim. Bildim diye hava atsam bilmemiş olduğumu söyleyip rezil olabilirim. Olmadığına inandım desem hemen kandırılıyor dersiniz. Halka gibi bu durumdanda kafam karışacak gibi. Gecenin ilerleyen saatlerinde bir mekan geldi aklıma, ordan o bilgiyi kesinleştirecem sonra

Sizinki gizemse benim kaynak yollarımda gizemli olacak ozaman

Edit: Menes'in cevabını yeni gördüm. Onun sözü artı Doğu etkeniyle olmadığına kanaat getirdim gibi ama o kaynağada bakacam

Edit: @Polat Şaşmaz senin ismin
K ile başlıyormuş
Beni kandırmaya çalıştın. Utan

Son düzenleme:
Benim suçum değil

Reactions: Dosi
İkinci bölümü yeni bitirdiysen daha Terzi konusuna yeni giriş yaptın. Şu bölümü izleyince Ezel konusunda tekrar konuşalım

ee senin şuan otomatikmen 7'de olman gerekmezmiydi?
benim zirvem 6. bölümdü ama 8 baya allak bullak etti kafamızı

Alper, Polat Şaşmaz olabilirmi?
Öyle hisettim bir an
Otomatikmen izlemem 2.5 saatlik diziyi arka arkaya 2 bölüm ama sonraki gün izledim 7'yi

O zaman haftaya 9'u birlikte izliyoruz.
Öyle görünüyor yoldaşım, 7'yi de dün izledim, son bir kaldı

Reactions: Dosi and MEnes
Siz Ezel’in ne kadar efsanevi bir dizi olduğunu unutmuşsunuz, sadece senaryoya bakarak değerlendirme yapıyorsunuz.

Tuncel Kurtiz > Halka.
Boş yapıyorsun adaşım, yapma.
HALKA şimdiye kadar izlediğim en iyi dizilerden biri, bundan zerre kuşkum yok.
Daha 2 bölüm izledin kesin, bu yüzden böyle konuşuyorsun.
İzle artık...

Bak @MasacRE yoldaşıma 7'yi bitirmiş şuan yerinde duramıyor. Çıldırmış bir halde 8'i izleyecektir yakında.

Reactions: Polat Şaşmaz
Kaan ve Cihangir'in bir arada olması ve birbirine güven hissini bize yansıtması beni keyiflendiren bir detay.
Cihangir ve Kaan'ada silah çekilmiş gibi, burda kim kimle iş birliği içinde tahmin etmek zor gibi
2. fragman

Reactions: MEnes and Turkuazz