İlk bölümü nihayet bitirdim. Hoş bir dizi ama olağanüstü bir yanı yok, heyecan uyandıran bir özelliği ya da daha önce hiç görülmemiş şeyleri yok. Bazı kısımlar hariç çok fazla sıktığı söylenemez yine de ne bir Masum ne bir Şahsiyet gibi kendini ilk bölümden bağlayan bir dizi de değil. Ezel gibi eski Kurtlar Vadisi gibi kült dizilerle hiç kıyaslamıyorum bile onların hatırasına hakaret olmaması adına. İlk bölümden bağlamadı ama yine de yarın bir şans daha verip ikinci bölümü de izleyeceğim, zaten bir dizi kendini 5 saatte bağlamıyorsa bir daha da bağlamaz o kişiye. Ki @Sherlock’un da dediği gibi üst düzey diziler kendini ilk bölümün ilk dakikalarından itibaren izleyene bağlar, Ezel gibi, 2003 Kurtlar Vadisi gibi, Şahsiyet gibi.
Tarihin en iyi dizisi mi?
Bu ifadeye verilecek uygun gif bulmak bile mümkün değil, öyle bir gif var mı ki?
@Doğu
@DarkLegenD
Hadi Ezel’i, Leyla ile Mecnun’u, Şahsiyet’i filan bir kenara bıraktın da yahu tarihin en iyi dizisi ne demek? Ne yani bu dizi efsaneler efsanesi Breaking Bad’ten, Lost’tan, Game of Thrones’ten, Oz’dan, Sopronos’tan, Prison Break’in ilk sezonlarından vb daha mı iyi dizi?
Yahu Breaking Bad dediğimiz dizi Barcelona futbol kulübüdür, Halka ise BB’nin Barça olduğu ortamda anca Akhisar olur hatta Gazişehir Gaziantep.
Breaking Bad’le hiçbir yerli yabancı dizi kıyaslanamaz Lost, GoT, Oz gibi diziler hariç. Bunlar Yunan Tanrı’ları gibi görkemli ve eşsiz dizilerdir, herhangi bir diziyle Breaking Bad’i aynı cümlede kıyaslamak bile Breaking Bad’e hakaret.
Geçelim Breaking Bad’i, Ezel dahi on gömlek üstün bir dizi ilk bölüm itibariyle en azından. İkinci bölümden sonra konuşmak dhaa doğru olur tabi o yüzden şimdilik kapatıyorum Ezel meselesini.