TRT 1 Halka - Dizi Yorumları

Vekilağaç diye anldım hep :F ne alaka diyecemde ama Vekilharç ile benziyor aslında. Düzgün duyamamam normalmiş :bhr:
Vekilharç ile alakalı yorumumda şüphe duyduğumdan değil, o sahnede daha henüz sonunu bilmediğimiz için o kişiden bir atak bekledim Çağatay'ın planlarını bozması için.
Çağatay anahtarları aldıkça işinin bozulmasını bekledim. 4.cü anahtarı alınca bu iş bitti dedim ve Nadir'in bukadar kolay teslim olmasını beklemiyordum, sonuçta anahtarı verse bile Çağatay'ın onu öldürmeye çalışacağını tahmin etmeliydi. Hani bir kaç kere dillendirdimya beklediğimiz hamle beklenmedik şekilde geldi diye, işte o vasiyete hep ulaşamaz diye tahminde bulundum. Anahtarı almaz dedim,aldı, bu kezde vasiyeten boş kâğıt çıkmasını ümit ettim ama Cengiz Han'ın gelecegini tahmin edemedim ve havalı bir giriş yaptı.:A
Benim merak ettiğim başka bir meselede artık Vekilharç gördü yüzünü ve bundan sonra Hümeyra emir vermeye devam edecekmi ki, öyle sanıyorum, ozaman hâla böyle yüz gösterilmedenmi olacak? Bakıp göreceğiz.
Cengiz Han'ın oğulları kulağa mantıklı geldi. Ben pek bilmiyorum türk tarihini, senin gibi düşünememem normal :D
Vekilharçtaki Çağataya duyduğu korkuyu düşününce öyle bir şey yapması pek mümkün gözükmüyordu bana. Nadir olayı aslında olması gerektiği gibi oldu. Halka'nın en eskilerinden bu Nadir. Çağatay'ın bu kadar ileriye gideceğini düşünememesi normal bence ki dedi zaten beklemiyordum diye. Artık son radde oldu evin yanma durumu oldu da teslim etti anahtarı. Yani o evin de önemli bir yeri var olayda bu da kesin. Orda pek mantıksızlık yok bence. Cengiz Han Hümeyra olayı hatta Çağatay da dahil oldu şuan inanılmaz merak konusu. Bence aynı şekilde devam etmeyecek çok şaşıracağız gibi hissediyorum. Hümeyra bu Cengiz'in kardeşi bile çıkabilir, her şey olabilir bu dakikadan sonra. :A

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Dosi
Vekilharçtaki Çağataya duyduğu korkuyu düşününce öyle bir şey yapması pek mümkün gözükmüyordu bana. Nadir olayı aslında olması gerektiği gibi oldu. Halka'nın en eskilerinden bu Nadir. Çağatay'ın bu kadar ileriye gideceğini düşünememesi normal bence ki dedi zaten bekliyordum diye. Artık son radde oldu evin yanma durumu oldu da teslim etti anahtarı. Yani o evin de önemli bir yeri var olayda bu da kesin. Orda pek mantıksızlık yok bence. Cengiz Han Hümeyra olayı hatta Çağatay da dahil oldu şuan inanılmaz merak konusu. Bence aynı şekilde devam etmeyecek çok şaşıracağız gibi hissediyorum. Hümeyra bu Cengiz'in kardeşi bile çıkabilir, her şey olabilir bu dakikadan sonra. :A
Ne yaptın be, iyice devreleri yaktıracan bana :A
Hümeyra ve Cengiz Han kardeş olma ihtimali mantıklı. Hiç düşünmemiştim. Zamanında Kaan'ın oğlu olmadığını bile bile kabul etmeside ayrı enteresan bir olaydı. Kafamı kurcaladın :A En iyisi çok fazla kafa yormayayım, nede olsa hiç umulmadık şeyler oluyor :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Ne yaptın be, iyice devreleri yaktıracan bana :A
Hümeyra ve Cengiz Han kardeş olma ihtimali mantıklı. Hiç düşünmemiştim. Zamanında Kaan'ın oğlu olmadığını bile bile kabul etmeside ayrı enteresan bir olaydı. Kafamı kurcaladın :A En iyisi çok fazla kafa yormayayım, nede olsa hiç umulmadık şeyler oluyor :A
Haftalardır diziyi böyle sorguluyorum. Bir şeyler tahmin ediyorum, bir şeyler düşünüyorum. Çok değişik bir hale soktu bu dizi seyirciyi. Her bölümü ayrı olay gerçekten. Neyse biz Salı'yı beklemeye koyulalım en iyisi. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Haftalardır diziyi böyle sorguluyorum. Bir şeyler tahmin ediyorum, bir şeyler düşünüyorum. Çok değişik bir hale soktu bu dizi seyirciyi. Her bölümü ayrı olay gerçekten. Neyse biz Salı'yı beklemeye koyulalım en iyisi. :A
Ben herzamanki gibi vaktinde izleyeceğim ? bu arada sen 4te yorum yapmışsın :A umarım Roma için ayaktaydın :A Onun yorumunuda sabırsızlıkla bekliyorum :A

• Güldürdün
  • Güldürdün
Reactions: Sherlock and Dosi
5 saat oynadım 5. :A Sağlam bir oda vardı kaptırdım kendimi, saatin nasıl geçtiğini anlamamışım hiç. :A Haxball bir destandır. :A
5 saat iki film demekti be. Fazla kaptırmışsın kendini :A Dünün etkisiyle bugünde kapılma aman :A

• Güldürdün
Adaşım Haxball efsanedir, sanattır, destandır hepsine tamam ama 5 saat nedir... :A
Bu 100 Mbps Host odaları oluyor muazzam hızlı interneti olan. 10 20 pingde oynuyorsun, adminlik rastgele veriliyor. O tarz bi oda buldum ve adminlik bana kalmıştı. Sağlam üst düzey bir ekip vardı zaten, oyna oyna oyna bıkmadım asla. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Bu 100 Mbps Host odaları oluyor muazzam hızlı interneti olan. 10 20 pingde oynuyorsun, adminlik rastgele veriliyor. O tarz bi oda buldum ve adminlik bana kalmıştı. Sağlam üst düzey bir ekip vardı zaten, oyna oyna oyna bıkmadım asla. :A

Şanslı adamsın adaşım, net. :A Çok güzel denk gelmiş, Haxball veya diğer online oyunların pingsiz keyfi çok üst düzey oluyor adaşım. Saatler nasıl geçiyor anlamıyorsun, bağımlısı oluyorsun, saatlerce sanatını icra ediyorsun. :A

• Güldürdün