Vekilağaç diye anldım hep ne alaka diyecemde ama Vekilharç ile benziyor aslında. Düzgün duyamamam normalmiş
Vekilharç ile alakalı yorumumda şüphe duyduğumdan değil, o sahnede daha henüz sonunu bilmediğimiz için o kişiden bir atak bekledim Çağatay'ın planlarını bozması için.
Çağatay anahtarları aldıkça işinin bozulmasını bekledim. 4.cü anahtarı alınca bu iş bitti dedim ve Nadir'in bukadar kolay teslim olmasını beklemiyordum, sonuçta anahtarı verse bile Çağatay'ın onu öldürmeye çalışacağını tahmin etmeliydi. Hani bir kaç kere dillendirdimya beklediğimiz hamle beklenmedik şekilde geldi diye, işte o vasiyete hep ulaşamaz diye tahminde bulundum. Anahtarı almaz dedim,aldı, bu kezde vasiyeten boş kâğıt çıkmasını ümit ettim ama Cengiz Han'ın gelecegini tahmin edemedim ve havalı bir giriş yaptı.
Benim merak ettiğim başka bir meselede artık Vekilharç gördü yüzünü ve bundan sonra Hümeyra emir vermeye devam edecekmi ki, öyle sanıyorum, ozaman hâla böyle yüz gösterilmedenmi olacak? Bakıp göreceğiz.
Cengiz Han'ın oğulları kulağa mantıklı geldi. Ben pek bilmiyorum türk tarihini, senin gibi düşünememem normal
Vekilharçtaki Çağataya duyduğu korkuyu düşününce öyle bir şey yapması pek mümkün gözükmüyordu bana. Nadir olayı aslında olması gerektiği gibi oldu. Halka'nın en eskilerinden bu Nadir. Çağatay'ın bu kadar ileriye gideceğini düşünememesi normal bence ki dedi zaten beklemiyordum diye. Artık son radde oldu evin yanma durumu oldu da teslim etti anahtarı. Yani o evin de önemli bir yeri var olayda bu da kesin. Orda pek mantıksızlık yok bence. Cengiz Han Hümeyra olayı hatta Çağatay da dahil oldu şuan inanılmaz merak konusu. Bence aynı şekilde devam etmeyecek çok şaşıracağız gibi hissediyorum. Hümeyra bu Cengiz'in kardeşi bile çıkabilir, her şey olabilir bu dakikadan sonra.
Son düzenleme: