TRT 1 Halka - Dizi Yorumları

Uzun zamandır böye sıva görmemiştim, doluşun yoldaşlarım.
Bu sıva hakkında yorumlarınızı alalım.
@Doğu @MasacRE @Maskeli Fedai

@MasacRE 5. bölüme geldi yakında güncele gelecek ve zaten şuan zor duruyordur yerinde, harika bölümler izliyor.
Sen nasıl böyle rahat takılabiliyorsun aklım almıyor.

Adaşım ilginç bir rahatlık var üzerimde, normalde pat pat izlerim kaliteli dizi bulduğum zaman biliyorsun.

Reactions: MEnes
Galiba forumun gelmiş geçmiş en uzun mesajı bu olsa gerek 😱😱
İşte devrelerimizin iyice yandığının kanıtı bunlar
Bu diziye iyiki bulaşmışım diyorum. Çarpışma'yı bile biraz zoraki kendimi zorlayarak izlemeye başladım. İllerki zamanlarda diziler nasıl başlayacam bilmiyorum. Bu dizi beni iyice başka dizilerden soğutmaya başladı

Sende yorum yapacak birşey birakmamışsın, ben en iyisi tahminlerde bulunayım
Kaan için Cengiz Han'ın oğlu, Çağatay ise Ilhan'ın oğlu diye yorumlarda çok görüyorum ama Terzi'nin oğluda olabilir Kaan belki

Ben nedense Kaan ile Cihangir'in kardeş olduklarını düşünüyorum. Bir kan bağı vardır ve ikiside bir şekilde birbirlerine gerçekten bağlanmış ve korumaya çalışıyorlar birbirlerini daha ilk karşılaştıklarından beri. 8 bölüm ile tahminlerimiz, bildiklerimiz sil baştan oldu?

Adaşım ilginç bir rahatlık var üzerimde, normalde pat pat izlerim kaliteli dizi bulduğum zaman biliyorsun.
Yukardaki mesajda spoiler kısmını okumamış olman doğal ama uzunluğunu görmüşsündür heralde. Yani sırf o mesaj hatrına bile bu diziye başka bir gözle bakman gerekiyor ve seri üretim izleyip güncele gelmen gerekiyor.

Son düzenleme:
Valla bu kadar yazmayı düşünmüyordum ama yazdıkça açıldım. Ve son paragrafta da demişim, daha eksik yazdığım şeyler de vardı resmen.
Kesinlikle devreleri yakıyor dizi. Kafa falan bırakmıyor, izleyince ayrı izledikten sonra düşündükçe ayrı karıştırıyor kafaları.
Bu dizinin var olması kesinlikle yayınlanan diğer dizileri fazla basit kılıyor.

Tahminlerin konusuna gelince. Kaan'ın neden Cengiz Han'ın oğlu olmadığını açıkladım kendimce. Ve bence öyle gidecek gibi dizi. Çağatay İlhan'ın Kaan Cengiz'in oğlu kısmı pek mantıklı değil. O yorumları ciddiye alma.
Kaan'ın babası tam bir muamma. Onu da başka bir mesajda yine bir çözümleme yapacağım orada bir şeyler değinirim. Bu Halka'nın kuruluşunu anlatırken Sandıkçı 3 kişiden bahsetmişti. Onunla ilgili bir mevzu.

Kaan ile Cihangir arasındaki bağ bana da var gibi geliyor. Dizi zaten bu bağı ilk bölümden beri bir şekilde oluşturdu. Birbirleriyle olan etkileşimleri ilk dakikadan kurulan samimiyetleri bunu aslında gösteriyor. Ama kardeş çıkarlar mı bilemiyorum. Korundukları da bir gerçek tabi. İlerde Halka'nın içine girecekler ve büyük bir karışıklık olacaktır muhakkak. Daha işin başındayız ve öyle şeyler izleyeceğiz ki bunlar bile basit kalacakmış gibi bir his var içimde... Yani bu izlediklerimizin bile basit kaldığı bölümleri düşünüyorum da, neyse çok düşünmeyeyim en iyisi.

Reactions: Dosi
Dizi olaylar zinciri bölüm sonunda hepsi çözülüyor sanıyorsun ama bambaşka olaylar ortaya çıkıyor

Reactions: MEnes and Dosi
Dizi olaylar zinciri bölüm sonunda hepsi çözülüyor sanıyorsun ama bambaşka olaylar ortaya çıkıyor
Yok ben vazgeçtim tahminlerde bulunmaktan, ne düşünsek farklı şeyler oluyor zaten. En iyisi izledikçe saşırmaya devam ve bir sonraki bölümde ne olacağını düşünmeye kafayı pek yormamak gerek.
Cihangir, Müjde, Kaan ve Bahar HALKA'nın genç takımından olacak gibi. Bahar'ın babasınında bir Halka üyesi olma ihtimali yüksek. Tahmin yapmayacam diyorum ama kendimi zor tutuyorum
Acaba Hümeyra Kaan'ın anahtarı aldığını duyunca ne tepki verecek ve Müjde ile Çağatay'ın ortaklık yapacak olması nelere sebep olacak. Halka'yı bozmaya çalışanlar bir anda Halka'yı koruma işine girişirlerse hiç şaşırmam

Çağatay ile birlikte iç savaşlar iyice başlayacaktır

Reactions: Turkuazz
Youtubede 8.bölümü özet şeklinde bakıyorum tekrarını bakınca dahi dizi çok başarılı

Reactions: Dosi
Sanırsın Türkiye’nin ilk Emmy ödülü alan dizisi
Çok kasmış @MEnes sıvadaşım
Alper'le bunların kat kat fazlasını yazıyoruz la sayfalar yetmiyor. Görsen çıldırttı bizi dizi.
Aşırı ucu bucağı olmayan bir senaryo. Teori üstüne teori, bilinmez üstüne bilinmez var, asla tahmin edemiyorsun neler olacağını.

Öpüyorum onu selam söyle yiğidime

Reactions: MEnes