Koyu kavruk ve üniversite...Bir daha ki sefere Üniversite 3 terk olur
Koyu kavruk ve üniversite...Bir daha ki sefere Üniversite 3 terk olur
Görünce yaz işte yahu illa etiket beklemeyinO eski Geniş Aile tayfası yok, @xdragxx yalnız kalıyor. Gerçi ben de o tayfadandım, etiketlerse yorum yazarız.
Ben de küçükken izlemiştim severim diziyi Yakında tekrar başlayabilirim uzun zamandır bakmıyorum ancak kaliteli görüntü sorunu var.O eski Geniş Aile tayfası yok, @xdragxx yalnız kalıyor. Gerçi ben de o tayfadandım, etiketlerse yorum yazarız.
Aynen çok gizliDaha geçende karşılıklı Geniş Aile videoları artık @xdragxx'e ama sen göremezsin.
Yönetim odasında paylaşıyorlar sanırım videoları.Daha geçende karşılıklı Geniş Aile videoları artık @xdragxx'e ama sen göremezsin.
2.sezon star ve kanal d karışık yayınladığı için hangi siteden seyredeceksin?Efsaneyi kendi gününde yani salı günü izleyeceğim her hafta
İlk sezonu 5 kez izlediğim için direkt 2.sezondan başlayacağım
Yutupta var tüm bölümler2.sezon star ve kanal d karışık yayınladığı için hangi siteden seyredeceksin?
Var olmasına var da bölümleri birbirini pek tutmuyor.Yutupta var tüm bölümler
Benim gibi adam için bunlar dert değil Sen de istersen atarım link özelden sıralı izlersinVar olmasına var da bölümleri birbirini pek tutmuyor.
Seyredeceğim diğerleri gibi olmayacak.Benim gibi adam için bunlar dert değil Sen de istersen atarım link özelden sıralı izlersin
Nasıl yaniSeyredeceğim diğerleri gibi olmayacak.
Seinfeld ile ted lassoNasıl yani
Uuuuuuu önce Seinfeld izleSeinfeld ile ted lasso
51.bölümle devam ediyoruz Bu dizi bizim her şeyimiz ya yardırdığı sahneler o kadar çoktu ki
Şevval sahneleri süper iyi Çok orijinal bir karakter keşke dizide daha uzun soluklu olsaymış Kütük'ün hoşlanması ayrı komedi 100 kez dedim ama ah be Cüneyt reis ne diye bu ekipten bir lise dizisi yapmadın
Ekişsiz duramıyorum diyen Mürsel'in taksicilik anıları da çok iyiydi En sonunda Bilal'in uğraşıp kazaya sebebiyet vermesi de komikti. Ama Bilal sempatik kötüye daha geçiş yapamadı hala düz kötü.
Ulviiiii. Epilasyon aletiyle tıraş olan Ulvi Bu adam Türk dizi tarihinin en güldüren adamı olabilir
O kadar komedi dizisi izledim şu sahne beni en çok güldüren sahne olabilir değil en çok güldüren sahne 3 dakikaya bu kadar saçmalık sığdırmak efsane sklgjsgjklsl
Ezan okunuyor teyibin sesini kısayım demesi Cevoların evine gidip söyleyin Hafize Ana'ya hemen namaza durmasın diyip Cevo'nun ne namazı lan orucu sakat ettin demesinden sonra aaa ben namaz ağırlıklı düşündüm demesi sesli güldürüyor skljgjsjklgjklsjkljgklls
Bu sahneden sonra kahveye gidip siz de hemen yemek yemeseydiniz oruca dursaydınız diyip kendini savunması...
Bölümün başında da ramazan davulcusu olup yatsı namazından sonra direkt davul çalıp erkenden yiyip yatsınlar demesi ve milletten tepki alınca yatsı namazı için davul çalıyorum diyordu