Din işleri ile devlet işlerini mikserde karıştıran Ulvi.Namazı , orucu biliyorsun da kurbanı mı bilmiyorsun fütursuz
Din işleri ile devlet işlerini mikserde karıştıran Ulvi.Namazı , orucu biliyorsun da kurbanı mı bilmiyorsun fütursuz
Papaza sübhaneke okuyup afaroz olan Ulvi.Din işleri ile devlet işlerini mikserde karıştıran Ulvi.
Sadece gerçek komedi gurmeleri Geniş Aile >L&M der tebrik..LiM falan hikaye tek gerçek komedi dizisi kendisidir..
Yüzüm kımıldamadı... L&M 4. sezonda şu sahneden komik onlarca sahne bulurum 15 20 saniyelik hem de...
Ulan canım sıkılınca şu sahneyi izliyorum skljjklgjklsgjklsjkl
O kimlik fotoları, sizinle mi görüşüyoruz gibi absürt bir söylem Cüneyt İnay ne sağlam kalemin varmış dkljgjlslgjk
Geniş Aile bence abartıldığı kadar komik değil, Leyla ile Mecnun 5 gömlek daha iyi ama elbette renk zevk işi @xdragxx @HeisenBergYüzüm kımıldamadı... L&M 4. sezonda şu sahneden komik onlarca sahne bulurum 15 20 saniyelik hem de...
Asıl önyargılı sensin çünkü Atıyorum Yavuz'un kimliğinde de kadın çorabı olsa çok iyi diye güleceğini biliyoruzYüzüm kımıldamadı... L&M 4. sezonda şu sahneden komik onlarca sahne bulurum 15 20 saniyelik hem de...
Tabii zevk işi bana göre de tam tersiGeniş Aile bence abartıldığı kadar komik değil, Leyla ile Mecnun 5 gömlek daha iyi ama elbette renk zevk işi @xdragxx @HeisenBerg
Bence de kesinlikle zevkler ve renkler işine giriyor bu durum...Geniş Aile bence abartıldığı kadar komik değil, Leyla ile Mecnun 5 gömlek daha iyi ama elbette renk zevk işi @xdragxx @HeisenBerg
Ne ön yargısı kardeşim absürt diyorsun ama absürtlüklerin tavan yaptığı ve tüm o saçmalıkların muazzam yedirildiği sahneleri abartılı diyip eleştiriyorsun... Asıl ön yargı senin 4. sezon yaptığın... @TolstoyevskiAsıl önyargılı sensin çünkü Atıyorum Yavuz'un kimliğinde de kadın çorabı olsa çok iyi diye güleceğini biliyoruz
------
Tabii zevk işi bana göre de tam tersi
Ama kabul et güzel yerden vurdum şimdi Yavuz'un kimlik fotosu öyle olsa gülerdinBence de kesinlikle zevkler ve renkler işine giriyor bu durum...
Ne ön yargısı kardeşim absürt diyorsun ama absürtlüklerin tavan yaptığı ve tüm o saçmalıkların muazzam yedirildiği sahneleri abartılı diyip eleştiriyorsun... Asıl ön yargı senin 4. sezon yaptığın... @Tolstoyevski
Yavuz'un kimlik fotosu muhabbeti bizim dizide yapılmazdı bile. Yavuz'un hırsızlık maceraları zaten yeterince muazzam, o kimlik durumunu hayal edemedim doğrusu.Ama kabul et güzel yerden vurdum şimdi Yavuz'un kimlik fotosu öyle olsa gülerdin
Yahu kardeşim ben absürt diyalog seviyorum ya da atıyorum L&M'nin 4.sezonunda olan akıl hastanesi bölümü baya iyiydi Erdal Bakkal'ın orda bile bakkal kurması güldürdü mesela. Ama öbür türlü kötülük havuzuymuş bilmem neymiş Sihirli Annem, Selena tadı veriyor çok abartılınca
Diziyi izleyen herkes bayılmıyor ben izlediğim diziyi araştırmayı severim İlk bölümlerde bunun daha yerinde olduğunu düşünüp sonrasında daha abartıya girdiğini düşünen çok kişi var özellikle bu sezonun bazı sahnelerinin Selena tadında olduğunu söyleyen kişiler de var Aynen yapılmazdı kardeşim Geniş Aile'den hiçbir şey almadı L&M zaten at esprisi falan tamamen orijinal şeyler... Neyse çok tartıştık yeniden tartışmaya gerek yokYavuz'un kimlik fotosu muhabbeti bizim dizide yapılmazdı bile. Yavuz'un hırsızlık maceraları zaten yeterince muazzam, o kimlik durumunu hayal edemedim doğrusu.
Olayların absürtlüğü, diyalogların absürtlüğü ve genel olarak bütün absürtlükler L&M'de zaten bambaşka bir havadadır. Mesela ilk 20 bölümde adamlar uzayda araç vurdurdular ve o görüntüler kalite olarak çöp de olsa komikti. Kötülük havuzu da buna benzer bir havadaydı ve bu olayları abartmak zaten L&M'nin işi... Belki sen sevmeyebilirsin ama bu her zaman L&M'de var olan bir durumdu ve biz bunları da ayrı sevdik...
Bölümün finalinde ağlak olan Cevo, koyu sarmaşığa kafa atarak eski ayarlarına dönüyordu.Diziyi izleyen herkes bayılmıyor ben izlediğim diziyi araştırmayı severim İlk bölümlerde bunun daha yerinde olduğunu düşünüp sonrasında daha abartıya girdiğini düşünen çok kişi var özellikle bu sezonun bazı sahnelerinin Selena tadında olduğunu söyleyen kişiler de var Aynen yapılmazdı kardeşim Geniş Aile'den hiçbir şey almadı L&M zaten at esprisi falan tamamen orijinal şeyler... Neyse çok tartıştık yeniden tartışmaya gerek yok
Bir favori sahnem daha. Bunun devamı da çok iyiydi
Aferin iyi hatırladınBölümün finalinde ağlak olan Cevo, koyu sarmaşığa kafa atarak eski ayarlarına dönüyordu.
Sadece gerçek komedi gurmeleri Geniş Aile >L&M der tebrik..
1 dakikaya 5 espri sığdıran tek dizi..
Yüzüm kımıldamadı... L&M 4. sezonda şu sahneden komik onlarca sahne bulurum 15 20 saniyelik hem de...
Hocamı yalnız yakalayınca nasıl da konuyu istila etmiş 🎈 dizinin fanları.. @SherlockGeniş Aile bence abartıldığı kadar komik değil, Leyla ile Mecnun 5 gömlek daha iyi ama elbette renk zevk işi @xdragxx @HeisenBerg
Bırak hocam IMDB'de 10 verelim kampanyası yapılan L&M'ci yuvası ekşide bile Geniş Aile vs L&M başlığında millet cevabını vermiş 20 sayfaHocamı yalnız yakalayınca nasıl da konuyu istila etmiş 🎈 dizinin fanları.. @Sherlock
Ben Geniş Aile'nin forum dışında abartıldığını bırak konuşulduğunu görmüyorum nasıl abartılıyor her yerde en iyi dizi diye geçen LM fanları görüyorumGeniş Aile bence abartıldığı kadar komik değil, Leyla ile Mecnun 5 gömlek daha iyi ama elbette renk zevk işi @xdragxx @HeisenBerg
Kütük bile tek başına LiM'den büyüktür..Bırak hocam IMDB'de 10 verelim kampanyası yapılan L&M'ci yuvası ekşide bile Geniş Aile vs L&M başlığında millet cevabını vermiş 20 sayfa
Ah ah o efsane sahne o efsane Haseki göndermesi. Göndermenin de kralını aslında Geniş Aile yapıyor da anlamazlar..Kütük bile tek başına LiM'den büyüktür..