Yok 48.bölüm Zeynep 50'de geliyorSjsjjsjsj şu sahne Zeynep'li bölümlerden galiba. Yakın zamanda bakmamıştım
------
Koyu Bilal'in kimliğinin de gözlüklü olması sjklgklsdjkl
Yok 48.bölüm Zeynep 50'de geliyorSjsjjsjsj şu sahne Zeynep'li bölümlerden galiba. Yakın zamanda bakmamıştım
Kadını alıp sanki Şuküfe'ye götürüyorlardı. Kadını hatırladım ama sahneyi değil kimliğe dikkat etmemişimYok 48.bölüm Zeynep 50'de geliyor
------
Koyu Bilal'in kimliğinin de gözlüklü olması sjklgklsdjkl
Küçülmedim deyip aldırtması
Küçülmedim deyip aldırtması
Sjsjaja bu laflara bide sarılıyor. Adam açık açık Paran için isteniyorsun diyor
Sırf Ekber ve Bilal sahneleri dahi farklı dizi olurdu....
Bu 2 saati geçtiğimiz aylarda izlemiştim Çoğu komedi filmini izlerken bu tadı almak mümkün değilSjsjaja bu laflara bide sarılıyor. Adam açık açık Paran için isteniyorsun diyor
Türk komedilerini diyorsan süreden dizi neyse hadi de cidden kaliteli komedi filmi yok ya Kurtlar Vadisi'nde bile daha komik sahneler var filmlerdenBu 2 saati geçtiğimiz aylarda izlemiştim Çoğu komedi filmini izlerken bu tadı almak mümkün değil
Bir dizi içinden rahat 3-4 dizi çıkacak malzeme vardı. Cüneyt İnay kullansaydı keşke
Benim için en iyi lise dizisi de Geniş Aile'dir. O okuldaki sahnelerin yarısına bile yaklaşamaz benim gözümde diğer lise dizileri Okul müdürü Ümran Sürayya da çok efsane bir karakter skjfklslgjk
Son yıllarda dibe çöktü zatenTürk komedilerini diyorsan süreden dizi neyse hadi de cidden kaliteli komedi filmi yok ya Kurtlar Vadisi'nde bile daha komik sahneler var filmlerden
Yeşilçam zamanından beri ne zaman iyiydi ki? Arada bir kaç istisna dışındaSon yıllarda dibe çöktü zaten
Film olarak 1975-1977 yılları arasında 10 tane efsane film varYeşilçam zamanından beri ne zaman iyiydi ki? Arada bir kaç istisna dışında
Evet o filmlerde bütün komedi şansımızı harcadık galiba kaç defa izlesem güleceğim filmlerFilm olarak 1975-1977 yılları arasında 10 tane efsane film var
Hepsinin 2 sene içerisinde olması cidden çok tuhaf Sanki sihirli bir el dokunmuş gibiEvet o filmlerde bütün komedi şansımızı harcadık galiba kaç defa izlesem güleceğim filmler
Bırakayım mı ne o videoyu atıp durduğun için çıkmıştır öyle oluyor. İzleyeyim
Nerden çıktı karşıma 1 dakikada günlük gülme ihtiyacımı karşıladı sjklgklskl
------
@Dosi izle sen de sklşjsjklklgs
Aynen de baya güleceğim bir kesit çıktı sjkljgjlkBırakayım mı ne o videoyu atıp durduğun için çıkmıştır öyle oluyor. İzleyeyim
Recep'in sahnesi duygusal müzik ama gülüşü güldürüyorAynen de baya güleceğim bir kesit çıktı sjkljgjlk
Recep'in sahnesindeki cümleler benim Geniş Aile hakkında düşüncelerimRecep'in sahnesi duygusal müzik ama gülüşü güldürüyor
Bir daha ki sefere Üniversite 3 terk olurRecep'in sahnesindeki cümleler benim Geniş Aile hakkında düşüncelerim
Ben ortaokuldan terkim tekrardan sınavlara girip lise 2'den terk edip tahsilimi yükseltmek istiyorum...