Geniş Aile Efsanesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sjsjjsjsj şu sahne Zeynep'li bölümlerden galiba. Yakın zamanda bakmamıştım :A
Yok 48.bölüm :A Zeynep 50'de geliyor :A
------

Koyu Bilal'in kimliğinin de gözlüklü olması sjklgklsdjkl

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Sjsjaja bu laflara bide sarılıyor. Adam açık açık Paran için isteniyorsun diyor :F
Bu 2 saati geçtiğimiz aylarda izlemiştim :A Çoğu komedi filmini izlerken bu tadı almak mümkün değil :A
Bir dizi içinden rahat 3-4 dizi çıkacak malzeme vardı. Cüneyt İnay kullansaydı keşke :A
Benim için en iyi lise dizisi de Geniş Aile'dir. O okuldaki sahnelerin yarısına bile yaklaşamaz benim gözümde diğer lise dizileri :A Okul müdürü Ümran Sürayya da çok efsane bir karakter skjfklslgjk

• Güldürdün
Bu 2 saati geçtiğimiz aylarda izlemiştim :A Çoğu komedi filmini izlerken bu tadı almak mümkün değil :A
Bir dizi içinden rahat 3-4 dizi çıkacak malzeme vardı. Cüneyt İnay kullansaydı keşke :A
Benim için en iyi lise dizisi de Geniş Aile'dir. O okuldaki sahnelerin yarısına bile yaklaşamaz benim gözümde diğer lise dizileri :A Okul müdürü Ümran Sürayya da çok efsane bir karakter skjfklslgjk
Türk komedilerini diyorsan süreden dizi neyse hadi de cidden kaliteli komedi filmi yok ya Kurtlar Vadisi'nde bile daha komik sahneler var filmlerden :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx

Nerden çıktı karşıma 1 dakikada günlük gülme ihtiyacımı karşıladı sjklgklskl

------

@Dosi izle sen de sklşjsjklklgs

• Güldürdün