Evet Mürsel'in kaçırılma olayı 2.sezonda varmış onla karıştırmışım...Tamamdır haklısın
Hala niye kasten böyle bir yanlışlık yapacağımı anlamadım ama neyse
Evet Mürsel'in kaçırılma olayı 2.sezonda varmış onla karıştırmışım...Tamamdır haklısın
Zey Zey'in bölümlerinide bekliyorum bir an önce. Şükufe'den sıkıldımEvet Mürsel'in kaçırılma olayı 2.sezonda varmış onla karıştırmışım...
Hala niye kasten böyle bir yanlışlık yapacağımı anlamadım ama neyse
Ben Zey Zey'den çok Şuküfe'yi tercih ediyorum ama zevk meselesi tabii kiZey Zey'in bölümlerinide bekliyorum bir an önce. Şükufe'den sıkıldım
18 değil 13 bölüm kalmışBu aralar Genis Aile'ye daha fazla vakit ayirip Sükufe'siz bölümlere gecmem gerekiyor. Doktor Hayat iyiydi. Artik bölüm bölüm yorum yapmayacagim. Sükufe'nin ayrildigi bölüm zamani izledigim bölümlerde kisa bir genel yorum yaparim. Biraz bakindim galiba daha 18 bölüm var gitmesine.
36. bölüm yani kanal d sayfasi olarak 10. bölümden 27. bölüme kadar video kapaklarinda var. Sonra Rojda Demirer görünmekte.
Nisan bitmeden biter umarim
Nisan sonlari yorumum gelir.
Ha evet 2 ayrı kanal olunca yanlış numara olmuş. Harika ozaman18 değil 13 bölüm kalmış
Ne ara bitirdin?Aralıksız izleme sonucu nihayet Zuhal Topal ile olan bölümleri tamamladım. Sonu hüzünlüydü tabiki. Bazı bölümler ortalama geçti ama bazıları da çok iyiydi En çok güldüğüm kısım Cevahir ve Koyu Bilal'in yapışık ikiz iken tuvalet sahnesiydi. Onları dinleyen adamlar ve o muhabbet baya güldürdü
Hızımı almayıp Zeynep'in ilk bölümünede baktım ve baya baya hatırlıyormuşum bölümü. Bu bölümde msn muhabbeti duygulandırdı. Vay be dedirtti. Msn'i özledim
Keyifli bir seyir oldu. Uzun bir süre bakmam artık. İlerde bir kaç bölüme bakarım belki. Eksik kısımları artık tamamladım nede olsa.
Manyakça izleme modumu açtım yine PC şart değildi, PS'den de rahatça izlediğim için sabah öğlen akşam olarak gittikNe ara bitirdin?
Vay be devamını izlemeyecen heee...
Yetersiz Ben daha çok namaz ağırlıklı düşündüm demesi çok iyi
Din işleri ile devlet işlerini mikserde karıştıran Ulvi.
Namazı,orucu biliyon da kurbanı neden bilmiyorsuna ne demeliYetersiz Ben daha çok namaz ağırlıklı düşündüm demesi çok iyi
Aha düşecez yine bataklığa Bu vaazı ezberlemiştim o sıralarAna sayfama düştü. Bu sahneyi hatırlamıyorum. İzledim iyi ki
Aşırı iyi rol. Gerçek gibi. Vurguları, ses tonunu yükseltip aşağı çekmesi çok iyi.
Yalnız başlarda isim vermiyorum deyip sonda Bilal demesi
40 gün önceki paylaşımım. Ben de bakayım 1 dozAha düşecez yine bataklığa Bu vaazı ezberlemiştim o sıralar
40 gün önceki paylaşımım. Ben de bakayım 1 doz
Sjsjjsjsj şu sahne Zeynep'li bölümlerden galiba. Yakın zamanda bakmamıştım
Şunu atacaktım
------
Bu ne saçma ama aynı zamanda komik sahne yarıldım sjklkgllskkgjkjlslgjklsfgjklsfgsjklgksjs @Dosi
------
Ekli dosyayı görüntüle 105197
Anılar... Zekai okul kıyafetiyle gitmiş yemeğe