Maskeli Fedai
Favori Üye
Adamlar her bölüm bir kesimle dalga geçiyordular da işte..Ah ah o efsane sahne o efsane Haseki göndermesi. Göndermenin de kralını aslında Geniş Aile yapıyor da anlamazlar..
Adamlar her bölüm bir kesimle dalga geçiyordular da işte..Ah ah o efsane sahne o efsane Haseki göndermesi. Göndermenin de kralını aslında Geniş Aile yapıyor da anlamazlar..
Ben L&M ile ilgili her şeyi o kadar net ve detaylı hatırlıyorum ki o abartıya gittiğini düşünenler dizinin ilk sezonlarda bile ne kadar abartılı ve absürt olduğunu unutmuşlar belli ki... İlk 20 bölümde de, diğer sezonlarda da bu sezonki absürt ve abartılı sahnelerin bire bir aynıları veya benzerleri vardı. Sırf Acun yapıyor diye, Exxen'de diye ve gelişen teknoloji ile kameralar değiştiği için eleştiriyorlar... 3. sezondaki gelecekteki sahnelerin geçtiği bölümle bu sezonki Kötülük Yolu bölümü çok benzer. Renk tonları ve çekim kalitesi arttığı için insanların gözüne farklı geliyor ama Selena falan... Yapmayın arkadaşlar bu kadar da komikleşmeyin...Diziyi izleyen herkes bayılmıyor ben izlediğim diziyi araştırmayı severim İlk bölümlerde bunun daha yerinde olduğunu düşünüp sonrasında daha abartıya girdiğini düşünen çok kişi var özellikle bu sezonun bazı sahnelerinin Selena tadında olduğunu söyleyen kişiler de var Aynen yapılmazdı kardeşim Geniş Aile'den hiçbir şey almadı L&M zaten at esprisi falan tamamen orijinal şeyler... Neyse çok tartıştık yeniden tartışmaya gerek yok
Bir favori sahnem daha. Bunun devamı da çok iyiydi
Gönderme işte öyle olur açık açık göndermeye gönderme demem benAdamlar her bölüm bir kesimle dalga geçiyordular da işte..
Yes bu LM tayfası kırmızı fularlı kişiler ciddiye almamak lazım..Şu forumda Seinfeld/Friends ve Geniş Aile/ Leyla ile Mecnun kıyaslamasını anlamıyorum. Aynı şeyleri 26782882 kez tartışmayı nekadar seviyorsunuz
Zevk meselesi bu. Birbirinize bu daha komiktir bu daha iyidir diye kabullendiremezsiniz ne kadar tartışırsanız tartışın.
Ha benim için
Geniş Aile > Leyla ile Mecnun
Friends > Seinfeld
Daha kötü ve kalitesiz çok az mesaj gördüm maalesef...Kütük bile tek başına LiM'den büyüktür..
Yorumlara bakmadım henüz ama anlıyor insan neler yazıldığını @Maskeli Fedai ise bence sadece diğerlerini kızdırmak için yazıyor. Geniş Aile hayranı olduğunu sanmıyorum. Onun işi hainlik trollük yapmakGönderme işte öyle olur açık açık göndermeye gönderme demem ben
------
Yes bu LM tayfası kırmızı fularlı kişiler ciddiye almamak lazım..
Kurtlar Vadisi/Ezel tartışmasını unutmaŞu forumda Seinfeld/Friends ve Geniş Aile/ Leyla ile Mecnun kıyaslamasını anlamıyorum. Aynı şeyleri 26782882 kez tartışmayı nekadar seviyorsunuz
Zevk meselesi bu. Birbirinize bu daha komiktir bu daha iyidir diye kabullendiremezsiniz ne kadar tartışırsanız tartışın.
Ha benim için
Geniş Aile > Leyla ile Mecnun
Friends > Seinfeld
Zamanında Geniş Aile'yi izlemiştim ve benim için hala en iyi komedi dizisidir Hiçbir dizinin abartılı hayranı değilimdir..Yorumlara bakmadım henüz ama anlıyor insan neler yazıldığını @Maskeli Fedai ise bence sadece diğerlerini kızdırmak için yazıyor. Geniş Aile hayranı olduğunu sanmıyorum. Onun işi hainlik trollük yapmak
Yaaa son paragrafa baaaak bıraaaak arkadaşıııııııııım objektif değilsin kabul etmiyorsuuuuuuuuuuuuun. Burak Aksak Geniş Aile izleyip at esprisinin tuttuğunu görüp almadıysa adımı değiştiririm o kadar eminim Ulan 30 senedir dizi oluyor yerli, yabancı kimsenin aklına gelmedi at esprisi ikisinin aklına aynı zamanda geldi he bir yıl araylaBen L&M ile ilgili her şeyi o kadar net ve detaylı hatırlıyorum ki o abartıya gittiğini düşünenler dizinin ilk sezonlarda bile ne kadar abartılı ve absürt olduğunu unutmuşlar belli ki... İlk 20 bölümde de, diğer sezonlarda da bu sezonki absürt ve abartılı sahnelerin bire bir aynıları veya benzerleri vardı. Sırf Acun yapıyor diye, Exxen'de diye ve gelişen teknoloji ile kameralar değiştiği için eleştiriyorlar... 3. sezondaki gelecekteki sahnelerin geçtiği bölümle bu sezonki Kötülük Yolu bölümü çok benzer. Renk tonları ve çekim kalitesi arttığı için insanların gözüne farklı geliyor ama Selena falan... Yapmayın arkadaşlar bu kadar da komikleşmeyin...
Geniş Aile'deki AT esprisini hatırlamasak ve L&M'de bu durumun nasıl kullanıldığını bilmesek gerçekten oradan arakladık diyeceğiz ama neyse ki biliyoruz hepsinin nasıl olduğunu... Evet L&M tamamen orjinal...
Hocam at demişken Cevahir'e kan vermemek için at kanı getiren Bilal der susarım..Yaaa son paragrafa baaaak bıraaaak arkadaşıııııııııım objektif değilsin kabul etmiyorsuuuuuuuuuuuuun. Burak Aksak Geniş Aile izleyip at esprisinin tuttuğunu görüp almadıysa adımı değiştiririm o kadar eminim Ulan 30 senedir dizi oluyor yerli, yabancı kimsenin aklına gelmedi at esprisi ikisinin aklına aynı zamanda geldi he bir yıl arayla
Geniş Aile de sürekli at esprisi yapan bir dizi öyle arada sırada yapmazdı ve tek espri de at kafası değildi atın birçok türevi esprisini yaptı. Kusura bakma ama at esprisi bildiğin araaaak. Sessiz konuşamayan bir karakter tuttu Müfik diye iyi biz de Mehlül yaparız dedi o da arak. Daha çok şey var ama senin gibi objektiflikten tamamen uzak bir kişiyle tartışmam
Sanatsal kalite bakımından L&M ile başka komedi dizileri kıyas kabul etmez zaten... Asıl Geniş Aile ile L&M'yi kıyaslayan tayfayı pek ciddiye almamak lazım...Gönderme işte öyle olur açık açık göndermeye gönderme demem ben
------
Yes bu LM tayfası kırmızı fularlı kişiler ciddiye almamak lazım..
Aksini söyleyenler boşu boşuna kendini kandırıyor yoldaşım...2 kere 2 dörttür,
Leyla ile Mecnun geniş aileden 5 gömlek daha kaliteli bir dizidir. Konu kilit.
@Dosi yok bu adam cidden izlemiş diziyi bu detayı izlemeyen adam bilmezHocam at demişken Cevahir'e kan vermemek için at kanı getiren Bilal der susarım..
Sulu komedi isteyen geniş aileye gider, ince komedi ve çok farklı kafa isteyen kireçburnunaSanatsal kalite bakımından L&M ile başka komedi dizileri kıyas kabul etmez zaten... Asıl Geniş Aile ile L&M'yi kıyaslayan tayfayı pek ciddiye almamak lazım...
Aksini söyleyenler boşu boşuna kendini kandırıyor yoldaşım...
Yahu bu komedi komediiii. Geçin sanatı falan Allah aşkına L&M'de neyin sanatı var Allah aşkına gördük 4.sezonla nasıl döndüğünüSanatsal kalite bakımından L&M ile başka komedi dizileri kıyas kabul etmez zaten... Asıl Geniş Aile ile L&M'yi kıyaslayan tayfayı pek ciddiye almamak lazım...
Aksini söyleyenler boşu boşuna kendini kandırıyor yoldaşım...
Sulu komedi mi skljgklsl İnce komedi olarak Geniş Aile L&M'den çok daha üstün alttan alta verdiği ince esprilerle...Sulu komedi isteyen geniş aileye gider, ince komedi ve çok farklı kafa isteyen kireçburnuna
Neyse yine kendimizi geçen seneki kısır döngüsel tartışmada bulduk farkında olmadan, sonuca da varamıyoruz bir şey değil Bu tartışmalar nedeniyle şimdi LİM’e antipati duyman ve dolayısıyla 5. Sezonu da eleştirmek için izleyecek olman gayet doğal bir durum olur Yani tuhaf bulmuyorum çünkü şartlar o noktaya itiyorYahu bu komedi komediiii. Geçin sanatı falan Allah aşkına L&M'de neyin sanatı var Allah aşkına gördük 4.sezonla nasıl döndüğünü
------
Sulu komedi mi skljgklsl İnce komedi olarak Geniş Aile L&M'den çok daha üstün alttan alta verdiği ince esprilerle...
Yahu izledim tabi hatta Yapıştır filminin konusunda bile yorumum var @Dosi
Cevahir'in içindeki kötülüğün ortaya çıktığı bölüm en sevdiklerim arasında yer alır..
Bak ona yetişemedim Ezel daha fazla ilgimi çekiyorKurtlar Vadisi/Ezel tartışmasını unutma
------
Zamanında Geniş Aile'yi izlemiştim ve benim için hala en iyi komedi dizisidir Hiçbir dizinin abartılı hayranı değilimdir..
Aynen ben ön yargıyla izliyorum millet de bizim forumu takip ediyor ondan önyargıyla yorum yapıyorlar kendinizi kandırmaya burada dandik bölümlere bile 9 verip egonuzu tatmin etmeye devamNeyse yine kendimizi geçen seneki kısır döngüsel tartışmada bulduk farkında olmadan, sonuca da varamıyoruz bir şey değil Bu tartışmalar nedeniyle şimdi LİM’e antipati duyman ve dolayısıyla 5. Sezonu da eleştirmek için izleyecek olman gayet doğal bir durum olur Yani tuhaf bulmuyorum çünkü şartlar o noktaya itiyor
Hocam @MEnes ve @Tolstoyevski gemi memi diye diye kafayı yemişler gerçekleri göremiyorlar..Ulan şu sahne bile yeter repliklerin orijinalliğine bak
Geniş Aile 31.bölümü>L&M