la oynayan oyuncu ölmüş karakter öleli çok oldu zaten .sstutucu, çıkarcı egoist kuralcı ve konuşma özürlü namısızın biriydi ama renkli bir karakterdi dizide... mekanı zebanilerin arası olsun )
la oynayan oyuncu ölmüş karakter öleli çok oldu zaten .sstutucu, çıkarcı egoist kuralcı ve konuşma özürlü namısızın biriydi ama renkli bir karakterdi dizide... mekanı zebanilerin arası olsun )
çok değerli bir moruktu işte game of thrones izlememekle çok şey kaçırıyorsuntanımıyorum ama allah rahmet eylesin
bende oyuncuya rahmet diledim zaten )la oynayan oyuncu ölmüş karakter öleli çok oldu zaten .ss
tövbe tövbe ölen adamın arkasından moruk denmez çarpılıcaksın şimdi bizede sıçrayacak ayoll @xemrexxxçok değerli bir moruktu işte game of thrones izlememekle çok şey kaçırıyorsun
bende oyuncuya rahmet diledim zaten )
ben gerçek hayatta nasıl biriydi bilemem biz onu game of thrones karakteriyle tanıdık rahmet dilerkende o şekilde dieyeceğiz artık şansına küssün moruktövbe tövbe ölen adamın arkasından moruk denmez çarpılıcaksın şimdi bizede sıçrayacak ayoll @xemrexxx
İzlerken "adam öldü ölecek umarım kamera arkasında acil müdahale ekipkeri konuşlanmıştır" diyordum İyi bir amcamızdı AREMaester Aemon (peter vaughan) ölmüş @Çiğdem- @destere @BesaleT @MasacRE- Ekli dosyayı görüntüle 52923
Maester Aemon (peter vaughan) ölmüş @Çiğdem- @destere @BesaleT @MasacRE- Ekli dosyayı görüntüle 52923
Bu dizi gibi heyecan yaratan bir dizinin çok uzun yıllar geleceğini sanmıyorum maalesef. HBO Max, Türkiye'ye gelince başlarım ben de yeniden. (BluTV'de de var şu an ama maksat biraz daha zaman geçmesi. )İlk 4 sezonu tam anlamıyla efsane, 5.ve 6.sezonları ortalamanın üstü, 7.sezon vasat ve 8.sezon ise çok büyük bir hayal kırıklığı, gelmiş geçmiş ve gelebilecek en berbat final sezonuydu.
Her ne kadar son 2 sezonu bizi üzdüğü için bu dizi gözümüzden düşse de o ilk 4 sezonunun hatrı çok büyük... İlk 4 sezonunu gerçekten özledim de... O yüzden kısmet ve nasip olur, şartlar uygun giderse 21 Aralık 2020'de diziye yeniden başlayacağım. Tam kışın iyice hissedilmeye başladığı ve havaların erken karardığı o günlerde efsane sezonları tekrar izlemek çok keyifli olacaktır...
Başka dizi mi kalmadı da gittin yeniden GoT'a başladın Bir de daha önce izlememiş gibi yazmışsın, bu şekilde mi devam ettireceksin1x1
Oldukça güzel bir başlangıç bölümüydü ve gelecek bölümler adına kalite vaat eden bir yapısı vardı. Dizinin başlangıç jenerik müziği harika, atlamak mümkün değil. İlk bölüm olarak fazla karakter var gibi gözüktü ama birkaç ana karakter ve onların etrafında gelişen yan karakterler olacak gibi...
Sarışın kıza üzüldüm, abisi onu ordu kazanabilmek uğruna barbarlara sattı resmen.
Son sahne şok etkisi yarattı. Adam ikiz kız kardeşiyle kaçamak yaptığını gören küçük çocuğu aşağıya itti kimseye demesin diye. Acaba çocuk öldü mü merak ediyorum.
Dizinin ilk sahnesi korku filmi tadındaydı... Adamın kellesinin gitmesine üzüldüm...
8.5
Başka dizi mi kalmadı da gittin yeniden GoT'a başladın Bir de daha önce izlememiş gibi yazmışsın, bu şekilde mi devam ettireceksin
Dur ben sana o çocuğa ne olduğunu söyleyeyim de belki vazgeçersin izlemekten
Piyasada dizi çok aslında da sen yeni işlere pek şans vermiyor gibisin İlk sezonlarının üzerinden uzun zaman geçse de dizinin sonu daha çok taze. O yüzden tekrar izleme niyetin varsa bile çok erken benceYaklaşık 6-7 sene geçmiştir ve hafıza sıfırlanıyor bir yerden sonra, üstelik dizi de kalmadı piyasada evet BB’yi 3 kez izledim, sıra GoT’u ikinci kez hatırlamakta.
Bu konu ilk 3 sezon için olduğu için spoiler kutusu biraz riskli olmuş dizinin ilk 3 sezonunda olanlar adına olur da bakarlarsa o yüzden alıntıya almadım sen de edüt bütüt halledersin artık
Normalde niyetim kışa doğru bir bölüm bir bölüm gitmekti ama yarının ne getireceği belli olmaz, hazır vakit varken aradan çıksın istedim. Çok kaliteli yapımları tekrar tekrar izleme huyum var, Dark’ı da bu sonbaharda ilk sezonu 4, ikinci sezonu 3, son sezonu 2.kez izlemiş olacağız kısmet olursa.Piyasada dizi çok aslında da sen yeni işlere pek şans vermiyor gibisin İlk sezonlarının üzerinden uzun zaman geçse de dizinin sonu daha çok taze. O yüzden tekrar izleme niyetin varsa bile çok erken bence
Dizi aşırı popüler olduğu için illa ki bir yerlerde görmüşlerdir sonunu da yine de diziyi bitirmeyen açmasın uyarısı eklerim
Beni kaç kere bu diziye başlatmak istedi hem uzun, hem sonuna dair iyi şeyler duymadığım hem de en ufak bir ilgi uyandırma durumu olmadığı için yanından bile geçmeyeceğim bir diziBaşka dizi mi kalmadı da gittin yeniden GoT'a başladın Bir de daha önce izlememiş gibi yazmışsın, bu şekilde mi devam ettireceksin
Dur ben sana o çocuğa ne olduğunu söyleyeyim de belki vazgeçersin izlemekten
DİZİNİN FİNALİNE DAİR SPOİLER
O çocuk sakat kalıyor ve dizinin en sonunda kral oluyor.
Sarışın kızı da dizi boyunca şişirip şişirip çok büyük bir ters köşe yaparak en sonda gebertiyorlar...
Sonunun önemi yok çünkü işlenişi ince ince bir başyapıt eseri. Özellikle ilk 3-4 sezon için öyle diyorlar daha izlemedim tabii bilmiyorum bakacağız Son 2-3 sezonun kalitesinin düşmesi çoğu dizide görülen şey ama ilk sezonların hatrı çok daha yüksek olabiliyor.Beni kaç kere bu diziye başlatmak istedi hem uzun, hem sonuna dair iyi şeyler duymadığım hem de en ufak bir ilgi uyandırma durumu olmadığı için yanından bile geçmeyeceğim bir dizi
Bana sürekli bitmiş ve süresi uzun diziler ile geliyor ben kısa sezonlu dizileri tercih ediyorum eğer çok önceden bitmişse.
------
Tarzı ve görsel bile ilgimi çekmiyor bu tarz dizileri sevmiyorum zaten.
Tarzım değil diyorum anlasanaSonunun önemi yok çünkü işlenişi ince ince bir başyapıt eseri. Özellikle ilk 3-4 sezon için öyle diyorlar daha izlemedim tabii bilmiyorum bakacağız Son 2-3 sezonun kalitesinin düşmesi çoğu dizide görülen şey ama ilk sezonların hatrı çok daha yüksek olabiliyor.
Aslında birkaç bölüm alışsan bağımlısı olursun sonuçta yavaş tempoyu da hızlı akan dizileri de seviyorsun BCS ve SNK gibi ama şu dönemde bir şey diyemem belki ilerleyen on yılda diyelim.